-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #8021 üzenetére
Nem, olyan nincs, hogy EU olyan van, hogy NLD / ITA / stb.
És olyan van, hogy ázsiai meg EU-s. EU-snak van "normális" frissítése nem kell KDZ.Használjátok a keresőt könyörgöm.
-
válasz
eladogeppc #8017 üzenetére
Nekem cserélik január 2. án.
Mert direkt EU-t kértem és ezért fizettem többet.
Addig bátran használhatom, azt mondta az eladó. -
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7804 üzenetére
tört játékkal is próbáltad?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #7769 üzenetére
Elvileg arra szolgál az ötödik mag,hogy mikor nem használod a telefont(sztem kijelző kikapcs után)akkor csak az 500-as mag ketyeg,mert amire kell arra az is elég(szinkron,antennák,stb ....hiszen ez régen is ment ha csak egy magos volt a telo) és amikor feléleszted,akkor bekapcsol a többi.Hülyén hangzik,de mikor zenét hallgattam és kinyomtam a kijelzőt kb mindég ugyan akkor volt egy akadás a zenében,ami olyannak hatott, hogy "most lekapcsolt 4 magot és csak az a +1 megy".Lehet képzelődök,de relatív ez is elképzelhető.
-
toto0569
addikt
válasz
avval szinkronizál készenléti állapotban
-
törölt tag
válasz
Én is úgy tudom, hogy energiatakarékossági okokból van, de lehet, hogy nálam szrájkol.
Bár, ha kevesebbet basztatom, akkor kibír majdnem két napot. Szerintem a néhány emberke által itt jelzett probléma, miszerint amikor felélesztik a telefont tetszhalott állapotból, akkor néha 3-4 mp-it is várni kell. Lehet, hogy ekkor adja vissza a vezérlést az 5. mag a bivaly 4 magnak és ezért az a csöppnyi késlekedés.
Amúgy mostanság én is észrevettem ezt, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak. -
törölt tag
válasz
eladogeppc #7765 üzenetére
Én vateráztam meg ebay-oztam ilyeneket. De biztos lesz, aki majd konkrét üzletet is tud ajánlani.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7753 üzenetére
Szerintem nem rossz eredmény 70 percnyi beszélgetés után.
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7742 üzenetére
1144 ft-ért?
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7738 üzenetére
TegraZone-ról szedted le?
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7738 üzenetére
Nem tudom,hogy van-e, ennek röhögve megy
meg itt is -
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7734 üzenetére
Vagy,lehet hogy hülyeség amit írok. Példaként, régi farcry-t raktam fel új gépre és a szoftver nem ismerte fel a mostani geforce-t így szoftveres 3d-vel ment a játék. Elég foss volt...
Mi van ha ennél a telefonnál is pont ez a baja? Nem megy a hardveres vga (opengl)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #7728 üzenetére
nyugi,fogod látni.rakd be mondjuk 50%-ra + autó fényerő és fogja szépen emelni a fényerőt(nálam 35%+auto).Van olyan app(főleg játék)amitől melegszik,de ez csak átmeneti állapot+ kézben is jobban melegszik+ töltés ad neki rendesen.Várj vele egy kicsit,hamar lehül ez biztonsági funkció benne,nem sűrűn fogsz találkozni vele.Kompatibilitási probléma nincsen arab volta miatt,mert a teljes romot cseréled nyelvestül,mindenestül.A kameránál az autofókuszon javítottak,néha túlérzékeny volt(video esetében főleg)sokszor állítgatott magán.
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7734 üzenetére
fizetős volt vagy tört játék?
-
Takhanto
őstag
válasz
eladogeppc #7732 üzenetére
Nincs semmi köze, ha kicserélted a rom-ot akkor abban már 1kilóbájtnyi arab rom sincs már. Max ha mostaniban van arab nyelv de semmi több...
-
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #7730 üzenetére
A v10H van fent?
-
Muki94
aktív tag
válasz
eladogeppc #7728 üzenetére
Ugye a processzor elég forrófejű, az melegíti az aksit a környező hővel, plusz a fogyasztással is szívja az akkut--> méginkább melegszik.
Ha rákapcsolod még a legnagyobb fogyasztót, maximum fényerőn...
túlmelegedik az akku, rohamosan csökkentve az élettartamátSZERK:
Újabb rommal már kevésbé melegszik.
Viszont létezik megoldás, rootolás után ki lehet kapcsolni 2 magot... (szerintem fölösleges 4) -
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #7727 üzenetére
Visszaolvastam, de nem értem, hogy attól, mert meleg a háta, nem világíthat jobban ????
Mondjuk Geforce.. ehhez is ventillátor kell ?Szerk: Most letöltés alatt is ugyanez, sőt már csak 50%... A végén nem fogom látni a kijelzőt ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #7724 üzenetére
Jajj kicsúsztam a szerkből.... Látom azt írja töröljek minden gyári dolgot......
Egy gyors Quadrant máris 3000-ből 4000 fölött lettKameránál mit javítottak, mert azt nem értem ....
-
pumukli23
senior tag
válasz
eladogeppc #7724 üzenetére
Nem, csak ha külön megcsináltad.
-
firemanus82
senior tag
válasz
eladogeppc #7717 üzenetére
NEkem nagyon szépen megy, amikor a rendőrők útzárat alkalmaznak a sok fény effekt miatt van hogy egy pillanatra megakad. Tökéletesen élvezhető.
Ne valós helyzetek engedélyezése - szerintem itt nem gps-ről, mint inkább programfolyamatokról van szó...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #7714 üzenetére
nyugodtan felrakhatod az eus rom közül bármelyiket,lesz benne magyar nyelv,de a hun a legegyértelmübb.Toto kolléga linkjeit használd bátran,jók.Nem fog változni semmi a telefonodon,de a romon belül változhat az aksi használat(pl H-ban jobb sztem),melegedés,stb.Mi lenni kicsi ázsiai és detto hakkelni kdz.Szok oco,kici koci.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #7717 üzenetére
7701,7702 h.sz. (állítsd be) nem játszok ,de lehet ,hogy nincs optimalizálva tegrára.Majd valaki segít ebben neked.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #7714 üzenetére
Fontos,hogy a két progit (kdz és win enabler) úgy indítsd, hogy jobb egérgomb és "megnyitás rendszergazdaként"
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #7711 üzenetére
KDZ-nél nem a régiókód számít, hanem, hogy mit töltesz le a Toto által linkelt oldalról.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #7711 üzenetére
Persze,hogy felrakhatod,megmondom őszintén Quqesz kolléga jobban vágja,hogy így lesz e benne magyar nyelv de válaszd ki a Hungary-t innen és rakd fel.
-
toto0569
addikt
válasz
eladogeppc #7707 üzenetére
[link] 4. pont végén az aksit be,olvasd el figyelmesen,nem b@szod el a telót,max. nem sikerül.(akkor elölről kezded)
R2D2:Most nézem,hogy javítottad ,KÖSZÖNÖM A FÓRUM NEVÉBEN! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
eladogeppc #7707 üzenetére
V10H-ra már akkor, KDZ-vel. Jobb felső sarok kereső. Bocs, de ez napi téma, nem koptatnánk feleslegesen az ujjunkat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával