- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Nem tudom, ilyen hasonlatot meg eletemben nem hallottam. Amikor egy android telefon ujraindul, az altalaban akkor van ha tul sokaig volt bekapcsolva komoly hasznalat mellett, de mondjuk pont ettol a telefontol ezt nem vartam el, foleg h konstans 400+ szabad MB memoria van...
Dogoljek meg ha ez normalis, ez megbizhatatlansag 1 az 1-ben, szepiteni felesleges rajta es keresni az okait (persze akkor van ertelme, ha kijavithato a dolog, de ez nekem nem tunik annak igy hirtelen)
Van 3 napja a telonak bizonyitani, vagyis a hetvege nem munkanap ugyhogy osszesen meg 5 nap.. direkt ezzel fogom izzasztani h zene + nav. es ha szorakozik akkor visszaviszem vagy ki tudja, kettetorom ua olyan az idegallapotom (bar az elobbi valoszinubb).
Ezt a telefont honapok ota akarom es tetszik, szeretem, de az eddigi android telefonjaim irant erzett duh jon vissza amikor barmi rossz mozdulatot latok ettol, hiszen ua. rendszer es mar kicsit kezdem unni a szarsagait. Ez egyebkent a hetedik androidom tehat van alapja a csalodottsagomnak..
Sajnalom h nem tudnak olyan telefont csinalni mint az apple, aki egyebkent mocskosul nem szimpi nekem, mert az android egyebkent elmeletben szuper lenne.
-
Dozer
tag
Nekem egyelőre rosszabbul mint számítottam; nap közben is töltenem kell, különben lemerülne... azt vettem észre, hogy ha bemegyek a wifi beállítások közé, ott azt látom, hogy pár másodpercenként frissíti az elérhető wifi-hálózatok listáját - ekkor megjelenik a "Searching" szöveg (lásd a képen). Ez csak nálam működik így, vagy más is tapasztalja? Gondolom az nem tesz jót az akksi időnek ha folyton keresi a wifi hálózatokat...
-
-
amduser
tag
Valószínű nem regisztráltad be a készüléket , próbálj meg a marketröl letölteni valamit - ha nem tudsz akkor előjön a regisztráláshoz tartozó felület - csak 1 Email cím kell hozzá
ha ez már megvolt előtte , akkor passz - én még csak most ismerkedem az Androiddal . WP7- után elég keszekusza a rendszer
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 2020 SE 2 gen, kishibas
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest