- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Twicehun
csendes tag
válasz
drpele #16437 üzenetére
Köszi a választ, igen arra a romra gondoltam. A válaszodból azt szűrtem le, hogy azért érdemesebb lenne feltenni a V20m alapú BB-t. Csak ahhoz nem konyítok. Tudnátok linkelni egy oldalt ahol le van írva hogy kell? Vagy egyáltalán ez egy egyszerű feladat? Még egy kérdésem lenne (lehet orbitális hülyeség) hogy ez a V20M csak 2.3on lehet vagy 2.2re is fel lehet rakni? (csak azért mert olvastam hogy a 2.3 rootolása nehezebb mint a 2.2nek ezért ha nem muszáj nem tenném azt fel)
-
Naras
őstag
válasz
drpele #16437 üzenetére
Megjött Koreából a "bölcsője" a kicsikémnek... nagyon cukor. 12,50$ - ért pedig frankón megérte, kaptam hozzá egy BT Headset - et is
Igaz, a gép nem hajlandó felismerni az USB eszközt, valaki írta is, hogy van benne egy chip, ami bekavarhat, de úgyis inkább csak a töltőn fog csücsülni...
Uppsz, a Válaszra nyomtam új helyett... bocsi
Egyébként, ha kiegészítőket akartok rendelni, Őket tudom ajánlani.
Elvileg ez maga az LG az eBay - en, most indultak, ezért BT Headsetet is adnak minden rendelés mellé... plusz szoktak lenni (legalábbis edidig voltak, én is így vettem) aukcióik is, akár féláron is megkaphatjátok a cuccot... gyors, korrekt, és ez itt nem a reklám helye, csupán egy vélemény/ajánlás a tapasztalatom alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest