Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter_27

    aktív tag

    Sikerült helyrehoznom a youtube-ot :)
    es file explorer-el (root jogot engedélyezni kell a beállításokban) megnyitottam a system/build.prop fájlt a Jota Text Editor-al, majd a
    ro.board.platform=tegra sor végén nyomtam egy enter-t és az új sorba beírtam a
    ro.build.lge.version.release=LGP990-V20l sort, majd mentés és reboot. Még a régi 2.2.14 youtube app volt fent de már lejátszotta a hosszú 1ó20p videót is. Ezután frissítettem marketből a youtube app-ot a 2.3.4-es verzióra és az is működött. A vicces az egészben az hogy ezt a módszert az XDA-n olvastam még régebben de hiába csináltam meg, nem működött, de most igen. Nem értem!
    Még mielőtt ezt megcsináltam próbálgattam a böngészőből lejátszani youtube videókat. Opera mobil-al, úgy hogy a böngésző beállításainál "desktop" módra volt állítva. Alapból 360p ben indította a videókat, de néha nem volt kép csak hang, de ha belenagyítottam lett kép is. Ha átraktam 480p re szintén ugyanez a helyzet, 720p re állítva volt kép de 1-2 fps-el, 240p-nél nem volt gond, bármit lejátszott, még a 2órás videókat is vitte akárhova tekertem a videót.

    A build.prop fájl módisítását mindenki csak saját felelősségre.... bal...bal... mert boot loop lehet az eredmény ha elrontja. Ezt helyre lehet hozni ha cwm-ből újra felrakja a romot.

    Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák