- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
everest140 #22540 üzenetére
Érdekes, újra raktam a gyári ROM-ot a hozzá illő baseband-el, ami működött is. Utána jött a Root, aztán CWM, végül a MIUI. Minden felment szépen. Feltoltam a Kang kernelt, még mindig jó volt. Aztán jött a Getril, amivel a hozzá illő RIL ment fel. Még mindig jól működött minden. Elkezdtem helyreállítani a programokat amik fenn voltak, Titanium Backuppal. Eddig stimm minden. Többször újraindítottam a telót és egyszer csak úgy kapcsolt már csak be, hogy Nincs hálózat. Na mondom ez nem jelent jót. Beállításoknál nézem az Alapsáv verziót ( Baseband verzió ) és megint csak ismeretlennek látja
Nem tudom mi van a telefonommal. Én csinálok rosszul valamit, vagy csak valami felett átsiklottam?
Próbáljam meg más főzött ROM-mal? Mit ajánlotok, stabil ROM-nak? A MIUI nekem nagyon bejött, mert jól testre szabható és hajaz az iPhonra
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest