Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Nekem 12-13 óra alatt merül általában annyit, h már nem merem nem feltenni a töltőre éjszakára, ráadásul azonos használat mellett a fogyasztás vmi teljesen megmagyarázhatatlan szórást produkál ... bekapcsolt 3g-vel és wifivel néha reggel fél 7-től este 8ig merül 60%-ig, máskor meg 10-ig... aztán csinál olyat is, h egyik pillanatban 40%, aztán pár perc múlva bejelez, h 15%-on áll az akksi és közben semmit sem csináltam.
De pl a múltkor 3 órát kellett várnom vhol és ebből kb 2 órát neteztem, de úgy, h rss olvasón keresztül olvasgattam cikkeket, persze semmi flash meg videó v más úri huncutság, na ettől is leesett vmi 50%-ra. Szal király, h okostelefon, de csak ideig-óráig az.
Jah és v10d alatt. -
Brutális eb
addikt
"Azt meg tudjuk jól, hogy szép és jó a flash támogatás, de maga a flash annyira retek, hogy még tán a 4 magos mobilprocik korában is megfoghatja néha a gépet."
[link]1 mag miről beszélsz?.....480p.(HTC Desire HD) Sajna csak egy wildfire volt kéznél így a minőség nem a legjobb.
Na de megfogja a készüléket?
Persze értem én a szőlő efektust. -
jooker82
nagyúr
Igaz ami igaz...nekem is egy kommentelő irásáratünt fel a 3g hiánya..a wifi megse fordult a fejembe....
Az általad linkelt videó,meg másabb,mivel ott 640 program megy..ott azért egy újrainditás nem ártott volna.....v direkt igy megterhelve akarták összemérni....683:
és miben javult?? -
Nordic
Közösségépítő
-
NagyVillany
tag
olyan "nagyon" talán nem keverem a dolgokat.
elismerem és sorry, hogy az előbb a Korea gyártmány kommentemnél nem említettem California design dolgot.
A Te szavaiddal élve, és azokat alátámasztva:
"ahogy a korábbi példákat hoztam, van millió érintőképernyős készülék, amik teljesen más stílusjegyeket viselnek"
Na erről van szó, az Apple California Desingn Iphone izé, is ugyanúgy csak 1 a "millió érintőképernyős készülék" közül.És hogy még poénosabb legyen a téma, van kb 20-30 közvetlenebb haverom iphone telefonnal, és kezdetek óta mindenféle szilikon meg bőr meg mittudomén tokokban használják a telót, és ettől kezdve a nagy Apple California Design = kuka.
-
Integra
titán
ha használom intenziven, a desire se bir egy napnál többet, és az csak egy magos, a többlet teljestimény és a kijelző elviszi az akksi többletet, hiába az alacsonyabb fogyasztás. itt semmi változás nem lesz, amig alapvetően nem lesz forradalmian új akksi technológia a consumer piacon..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest