- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Sajnos mostanság nem volt időm nyomon követni a fórumon történteket így attól tartok lehet lemaradtam néhány fontos infóról! A kérdésem az lenne, hogy az elmúlt 4-5 napban volt-e valakinek új hibajelenség, vagy van-e újabb gyári szoft, illetve hogy valaki tapasztalt-e valamilyen újabb pozitívumát a telefonnak amit érdemes kiaknázni?
Attól, hogy nincs problémám a telefonnal a v10c neu óta még olvasom a fórumot, pont ezen dolgok miatt. Egyébként ma úgy éreztem, hogy megérett a telefon egy restartra így cirka 330 óra folyamatos hibátlan bekapcs után. Ez idő alatt semmi problémát nem tapasztaltam, azon kívül, hogy ma már éppenhogy észrevehető lassulása volt.
Szóval nem tudom, hogy mit tettek a neu-ba, de azóta úgy tűnik van egy hibátlanul működő készülékem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest