- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
tome.jr #5118 üzenetére
Én viszont mindhárom változatnál ugyanúgy tapasztalom a "ködösséget", persze lehet, hogy van valami leheletnyi különbség a v10c gyárihoz képest, de jobbára elhanyagolható.
(Ugyanakkor, mint korábban írtam, egy sima auto-levels psp-ben vagy gimp-ben helyrehúzza képet - na persze nem valami professzionális módon, de erre nem is kell számítani egy mobiltelefon esetén, csak épp annyira, amennyire viszont elvárnám az sw-től, összevetve egy optimus one, vagy zte blade ködmentességével, természetesen mindhárom esetben minden auto beállításon.)
Ez irányú tapasztalatai, tesztjei, ötletei, esetleges patch-ek mod-ok elérhetőségei továbbra is érdekelnének bárki részéről - nekem ez az egy problémám maradt a telóval.
(Egyébként a felhívhatatlanság / meg-sms-ezhetetlenség vélhetően összefüggésben van a telenorral, mivel mostanában több, más típusú "okos" telefonnál is tapasztalom, és sehol sem következetes, pl. az utóbbi pár napban ismét megsokasodott az ilyen tapasztalat, a megelőző hetekben viszont nem volt - felénk.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest