- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tulajdonképpen igazad van, de én úgy hiszem, hogyha történetesen az SGS-nek nem ropogós, hanem minőségi fémborítása lenne, azt a súlykülönbséget kitudnám bírni, na meg a minél több fém, egyenlő szebb audio hangzás.
A videót elnézve, igaz, hogy az LG baromi gyors, de ha megfigyelitek jobban, az iPhone-t, attól függetlenül, hogy utolsó, mégis a legsimább még mindig a görgetése a net alatt például, nem igaz, hogy nem tudják überelni, vagy legalább olyan szinte hozni, hogy hasonló smooth érzése legyen a felhasználónak, mint az apple telefonján. Idáig ilyet csak windows phone7 alatt tapasztaltam, az MS rendesen a hardver alá gyúrta az OS-t.
Szóval hiába a baromi erős hardver, ha itt-ott, ha picit is, de laggol.
-
jooker82
nagyúr
Ennek ,ahogy néztem közelebbi képeken,hasonló minőségű lesz a hátlapja az arénáéval...amely fém volt és egyhén csillogó bevanattal ráfújva...és eléggé minőségi darab volt az arena is...pedig képen múanyag szagúnak tünt...
Szerintem 140-től nem indul drágábban januárba és márciusra már 110 körül lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest