Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Az alján csak valami hangszóró lenne...Legalábbis ezen a videónTwo speaker high quality-ről beszél 1 perc 15 nél és az alján a két lyukat mutatja...
Pontosan mirefel mondja??mert én nem vagyok nagy angolos... -
jooker82
nagyúr
Lehet már kapni valahol?? Mert úgy irták korábban,hogy a CEs után már Dél Koreában és Amerikában megjelenek ,rá egy két hétre pedig európában is...
árára lennék kiváncsi... -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
Ha jól számoltam 148 E ft-al fog startolni..270 es euróval számolva...
[link] -
jooker82
nagyúr
Lehet,hogy stereo hamgszóró lenne benne??? legalábbis az alján a két szélső rész mintha hangszóró lenne..
Meg az se lenne baj,ha a Full HD mellé stereo felvételt biztositanának...
Ha valahol találtok vele készitett videót...örömmel megnézném..
Itt egy kis spec róla... -
jooker82
nagyúr
Ennek ,ahogy néztem közelebbi képeken,hasonló minőségű lesz a hátlapja az arénáéval...amely fém volt és egyhén csillogó bevanattal ráfújva...és eléggé minőségi darab volt az arena is...pedig képen múanyag szagúnak tünt...
Szerintem 140-től nem indul drágábban januárba és márciusra már 110 körül lesz... -
jooker82
nagyúr
A kétmagos proci csak sokat jelent...Látszik,hogy az LG-n sokkal több alkalmazás fut a hátérbe mint a másik kettőn és mégis simán veri őket..nameg hiába "csak" TFT a kijezője...a fú az tényleg zöldnek látszik...ellenben a másik kettő zöldes szinével....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged