- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
itt választ kaphatnék a kérdésemre de a háttérzajtól nem hallani, h mit válaszolnak a kérdésre... [link]
ha vki rájönne... -
BenHans
addikt
Hello!
van vmi info rola h az optimus 2x kijelzője super lcd lesz-e? vagy azt a bizonyos "NOVA" kijelzőt kapja mint a black? -
-B-
senior tag
-
jooker82
nagyúr
Az alján csak valami hangszóró lenne...Legalábbis ezen a videónTwo speaker high quality-ről beszél 1 perc 15 nél és az alján a két lyukat mutatja...
Pontosan mirefel mondja??mert én nem vagyok nagy angolos... -
jooker82
nagyúr
Lehet már kapni valahol?? Mert úgy irták korábban,hogy a CEs után már Dél Koreában és Amerikában megjelenek ,rá egy két hétre pedig európában is...
árára lennék kiváncsi... -
AS
félisten
Nem csak ez jön hanem ez is:
-
jooker82
nagyúr
-
HPAA
őstag
bocs , de ez akkora "poén" volt kicsit elragadtattam magam
egyébként hasonló kaliberű húzásra /én/ nemigen emlékszek korábbi telefonok / modellek bemutatásával kapcsolatban , de javítsatok ki ha tévednék -
HPAA
őstag
Úgyhogy pár smileyt le is szedtem
nem mellesleg legözelebb próbáld meg az ilyen rövid időn belüli posztjaidat egybe süríteni, éljen a szerkesztés gomb - Pompi
[ Módosította: Pompi ]
-
HPAA
őstag
"Különleges telefonhoz pedig különleges zene is jár: az LG ugyanis Ennio Morriconéval kötött együttműködést, amelynek köszönhetően az Optimus 2X 25 Morricone-szerzeménnyel érkezik., Ebből 15 exkluzív szerzemény lesz, amelyet csak az LG kap meg – ezek csengőhangok lesznek – a maradék 10 pedig a zeneszerző korábbi híres filmzenéi közül kerül kiválogatásra."
ez azért ott van ...
-
jooker82
nagyúr
Ha jól számoltam 148 E ft-al fog startolni..270 es euróval számolva...
[link] -
AS
félisten
Ahogy írta RazorGTR1 úgy van, minden mikroSD ilyen.
-
joey04
titán
Lehet, hogy retina sok, és egy 480*800 körüli elég lenne, de igazából egyszerűbb volt így a programok miatt, meg aztán így valóban nem találsz pixeleket.
A Dézi viszont pentile, tehát még a 480*800 sincs meg, nekem az már zavaró volt (hacsak nem az új, slcd kijelzős darabod van)#40: nem tuti, iphoneban is olyan, mintha az lenne, de az egyik mikrofon. Kb minden 2. tulaj sírással kezdi, hogy nem szól az egyik hangszóró, viheti vissza gariba.
-
r4z
nagyúr
Távol álljon tőlem a flame
És tudom, hogy nem egy kategória a kettő, de már a retina is totál felesleges szerintem, az én Desire-öm képernyőjén is vadásznom kell, ha pixelt akarok látni, a monitorra való felbontásnak ekkora képernyőn viszont már tényleg nem látom értelmét.
-
jooker82
nagyúr
Lehet,hogy stereo hamgszóró lenne benne??? legalábbis az alján a két szélső rész mintha hangszóró lenne..
Meg az se lenne baj,ha a Full HD mellé stereo felvételt biztositanának...
Ha valahol találtok vele készitett videót...örömmel megnézném..
Itt egy kis spec róla... -
DEJVID
őstag
Az LG-n TW3 van, vagy csak koppintás?
-
skajwa
senior tag
4 hüvelykes, 1680x1050??! Mi értelme?
-
Oppenheimer
nagyúr
Nagyon belehúzott az LG. Legalább élesedik a verseny
-
Arthuro_Adam
őstag
Vicces volt, hogy próbált bűvészkedni, hogy mindhárom telefont egyszerre nyomja meg
-
chabusch
tag
Engem mondjuk azért sem zavar, hogy nem fém, mert így a SAR érték alacsony lehet. És bár nem értek hozzá, de gyanítom, hogy alacsony sugárzáshoz kevesebb energia is kell, ergo javul az akku élettartama. Ami ilyen téren feltűnt, hogy az SGS-m hatszor kevesebb sugárzással kibírja, mint az E51-m, ami egy kicsit hosszabb beszélgetésnél már eléggé érezhető. A Nokia 5 perc után sütött, az SGS meg változatlan.
De egyébként is szívesebben vennék valami törhetetlen szuperüvegszálas, szuperkönnyű csodaműanyagból készült telót zafírkristály kijelzővel, mint fémet mérsékelt gorillával.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tulajdonképpen igazad van, de én úgy hiszem, hogyha történetesen az SGS-nek nem ropogós, hanem minőségi fémborítása lenne, azt a súlykülönbséget kitudnám bírni, na meg a minél több fém, egyenlő szebb audio hangzás.
A videót elnézve, igaz, hogy az LG baromi gyors, de ha megfigyelitek jobban, az iPhone-t, attól függetlenül, hogy utolsó, mégis a legsimább még mindig a görgetése a net alatt például, nem igaz, hogy nem tudják überelni, vagy legalább olyan szinte hozni, hogy hasonló smooth érzése legyen a felhasználónak, mint az apple telefonján. Idáig ilyet csak windows phone7 alatt tapasztaltam, az MS rendesen a hardver alá gyúrta az OS-t.
Szóval hiába a baromi erős hardver, ha itt-ott, ha picit is, de laggol.
-
jooker82
nagyúr
Ennek ,ahogy néztem közelebbi képeken,hasonló minőségű lesz a hátlapja az arénáéval...amely fém volt és egyhén csillogó bevanattal ráfújva...és eléggé minőségi darab volt az arena is...pedig képen múanyag szagúnak tünt...
Szerintem 140-től nem indul drágábban januárba és márciusra már 110 körül lesz... -
jooker82
nagyúr
A kétmagos proci csak sokat jelent...Látszik,hogy az LG-n sokkal több alkalmazás fut a hátérbe mint a másik kettőn és mégis simán veri őket..nameg hiába "csak" TFT a kijezője...a fú az tényleg zöldnek látszik...ellenben a másik kettő zöldes szinével....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
2-3 év múlva elérik egy erős pc szintjét, kábel a HD tv-re, billenytűzet, egér és bármit lehet csinálni...
-
Sefter
veterán
nem lehet, hogy hdmi-n tudja az 1680-as felbontást, és nem a telefon kijelzőjére értendő..
-
BloodRay
veterán
A kijelző felbontása erősen gyanús, de magára a készülékre már rettentő kíváncsi vagyok.
Mobilarena tesztet! -
DemonDani
addikt
a 2.3-tól 1280x800 a maximális, a tegra2 tud maximálisan 1680x1050-et. az meg hogy tábla gép-e az olyan mind1 simán lehetne 1280x800 4"on is meg 10"on is az android szempontjából az már mind1 viszont azt nem tudom, hogy a HDMI kábelen keresztül hogyan támogatja de gondolm az meg fullhd az sem 1680...
-
keIdor
titán
Nem rossz, nagyon tetszik ez az LG. De aki nem játszik telefonon (nagyon én sem) annak lehet fölösleges ekkora erő.
-
AS
félisten
De az Tablet. Meg amúgy is már aki fogta a készüléket irta hogy 800*480 a készülék felbontása.
-
-
CS_D
senior tag
Durva lenne egy ilyen felbontás.
Ez a forrás 800*480-as felbontást ír, ami reális lenne.
Ennél nagyobb felbontást túlzásnak érzek egy 4"-es kijelzőn.
-
ben11
őstag
A teljes HD full HD-t takar?
-
Xaels
félisten
Egész meggyőző, de még mindig nem tetszik.
-
AS
félisten
4 hüvelykes, 1680x1050 képpontos kijelzőt , tudom hogy fordítás, de ilyen hülyeséget azért nem kellene leírni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest