Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #18001664

    törölt tag

    válasz Lopottmotor #3721 üzenetére

    Szia!
    Úgy jó lenne ha ide bemásolnám az egész leirást?Akkor mindenki meg tudná nézni hogy nem ejtettem-e hibát és ha jó akkor feltenni a másik oldalra.Elnézést ha valamit elirtam vagy kihagytam,nyugodtan szóljatok,söt kötelezö szólni.

    Voltam annyira pihent agyú hogy kimásoltam az összes FW letöltési linket egyenként és el is neveztem mindegyiket.

    Íme :

    LG Arena FW frissítés leírása :

    1. Legelső lépésként telepítsük fel az LG PC Suite programot a készülékhez kapott CD-ről. Válasszunk nyelvet és régiót.
    2. Ha készen vagyunk a telepítéssel,a program felajánlja hogy frissítsük a PC Suite 2-es verziót PC Suite 3-as verzióra. Fogadjuk el és frissítsük.
    Előfordulhat, hogy többször is frissít, várjuk meg amíg végez.
    Ezután mentsük le a személyes adatainkat (képek, videók, zenék, üzenetek stb.), mert a frissítési folyamat végén ezek törlődni fognak.
    Ha ez kész, ne lépjünk ki a PC Sutie alkalmazásból csak vigyük le kis méretbe.

    3. Következő lépés az, hogy letöltjük az LG Arena Upgrade RAR file-t :

    LG Arena Upgrade.rar

    4. Töltsük le a számunkra megfelelő FW verziót és mentsük le a C:\ főkönyvtárába. Például: C:\V10O_02.kdz. Mindegyik firmware tartalmazza a magyar nyelvet is. Ezen a linken találjátok a letölthető FW verziók letöltési linkjét (szöveges dokumentum) :

    FW letöltési linkek

    5. Ellenőrizzük hogy készülékünk eléggé fel van-e töltve (min 2 egységnyi töltöttség szükséges), ezután vegyük ki a készülékből a SIM kártyát és a Memóriakártyát.

    6. Kapcsoljuk be a készüléket és csatlakoztassuk a PC-hez a LG Arena-hoz kapott USB kábel segítségével, a készüléken válasszuk ki a "PC Suite" módot.
    Egy felugró ablak fogja jelezni a PC-n hogy az "LG USB Modem driver" települ és automatikusan felinstallálódik a PC-re. Egy felugró ablak fogja jelezni ha a driver feltelepült és készen áll a használatra.

    7. Ezután az LG PC Sutie automatikusan elindul és felismeri a készüléket. Ha nem ismerné fel akkor az LG Arena Upgrade mappában van egy "LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_NP_IFXG1.0.0.6" nevű mappa, amin belül megtaláljátok a másik USB drivert és azt telepítsétek fel."LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP" a neve.
    Amennyiben megjelenik a jobb alsó sarokban egy "You can upgrade the phone software. Do you want to exit PC Suite III and upgrade the phone software?" feliratú ablak, kattintsunk a "CANCEL" feliratra.

    8. Csomagold ki a letöltött LG Arena Upgrade nevű RAR file-t , az LG-Utils mappát másold a C:\ főkönyvtárába.

    9. Ellenőrizd hogy interneted csatlakoztatva van-e. Ha nincs, mindenképp csatlakoztasd. Telepítsd fel az LG Arena Upgrade mappában található B2CAppSetup.exe file-t, ha kész akkor egy LG User Support Tool ablakot fogsz látni.

    10. Kattints az ablak tetejénél levő "menu" gombra és azon belül a "Country & Language" fülre. Válaszd ki a neked megfelelőt (Magyar). Ne lépj ki a programból csak vidd le kis méretbe.

    11. A "LGMobileDL.dll" és "LGMUpgradeDL.dll" fájlokat másold be a C:\LG-Utils\ mappába és írd felül a létező fájlokat.

    12. Most menj be az LG Arena Upgrade mappába, azon belül az LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_NP_IFXG1.0.0.6 mappába. Azon belül lépj be a "FlashUSB" mappába. Indítsd el a "Setup.exe" file-t.

    13. Kattints a "Next"-re az üdvözlő képernyőn. Aztán kattints megint a "Next"-re. Végül kattints az "Install"-ra. Ha kész, kattints a "Finish"-re.

    MOST KÉSZEN ÁLLSZ A FW FRISSITÉSRE.

    14. Menj a C:\LG-Utils\ mappába és indítsd el a "KP500-Utils-EN.exe" alkalmazást.

    15. A DOS ablakban üsd be a következőket :
    Choice : i
    Phone Model : KM900
    File (.CAB) including the firmware: C:\V10O_02.kdz (ide a letöltött KDZ filet kell beirni,a V10O_02.kdz csak példa)
    Version(SW Version): V10O_02 (ide az FW verzióját kell beirni "C:\" és ".kdz" nélkül.)

    16. Nyomj egy ENTER-t és pár másodpercen belül elindul egy "Analysis". Ezután a program automatikusan elkezdi betölteni és kicsomagolni magának a készülék firmware file-ját. Nem kell most semmire sem kattintani.

    17. A frissítés folyamata 15-20 percig is eltarthat, ezalatt a készülék többször is újraindul.

    18. Várj addig, amíg meg nem látod ezt az üzenetet : "Update Completed". Ha kész a frissítés,kattints a "Quit"-ra a kilépéshez. Amennyiben valamilyen hibát ír ki a program, hagyd ki a 20-as lépést.

    19. Az MS-DOS ablakból a "Q" billentyű lenyomásával tudsz kilépni.

    20. Húzd ki az USB kábelt a készülékből és kapcsold be a telefont.

    21. Kattints a készülék kijelzőjén a tárcsázóra,ahol a telefonszámokat szoktad beírni. Ide írd be ezt : 1809#*900#

    22. Kattints a "Factory Reset"-re. VIGYÁZAT, ez a lépés törli az összes személyes adatot (zene, kép, videó, üzenetek stb.).

    Ezzel a lépéssel be is fejezted a teljes telepítési folyamatot, ha bármilyen hiba volt a frissítés során, kezd újra a lépéseket a 14-es lepéstől.

    Sok Sikert

    YamatoVTEC

    [ Módosította: Racecam ]

Új hozzászólás Aktív témák