Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabónagymer

aktív tag

válasz z0d1AK #145 üzenetére

Úgy már más! :)) Bocs a kirohanásért....
    Nos tény és való, hogy vannak hibái, és kezdek én is úgy lenni vele, mint a kisgyerek a megkapott rég áhított játékával, miszerint egy idő után rájön, hogy túlmisztifikáltam, és jobban érdekelte, míg az árúház polcán volt.... de amúgy nem rossz készülék. Tény és való, szokni kell, de tudását tekintve, azé bőven felé emelkedik az árkategóriájának megfelelő multi tap telefonoknak.... Kicsit kiforratlan, és néha ésszerűtlen, de ennyi pénzért azért nem rossz választás.
    Én még a fotó minőségével is meg vagyok elégedve, tetszik a képstabilizátor, csak a makro fotózás hiányzik nagyon. :((

• Szabónagymer

aktív tag

válasz z0d1AK #142 üzenetére

Alap helyzetben, avagy mikor feloldod a képernyőzárat, megnyomod a hangerő szabályzó gombot. Bal oldalt ugyebár :) , ekkor be ad egy skála ablakot, 2 db füllel. Csengés, érintés.... A többi kézenfekvő..... :)) De ilyen egyszerű dolgok kiderítéséért nyomkodd bátrabban a telefont. :K

Nekem abban kellene segítség, hogy hogy tudom PC Suithoz kapcsolni? Nem látja a telót? Talán rettentő ökör mód, ehhez külön USB drájver kellene? :F
    Valamint használte-e már valaki PC internet funkcióban, mert ott meg valami modem meghatározást kér... Nem választottam ki modemet, azt írja a számítógép.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák