- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz neophyte79 #1411 üzenetére
Igazából én sem tudom belőni, de ha arra kerülne a sor, 60 alatt tuti el nem adnám. Meg aztán igazából nincs is úgy alternatíva, amire lecserélném
Üdv.: Delta-Laca
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz neophyte79 #1409 üzenetére
Mennyi lehet a reális ára egy makulátlan 32 gigás fehér darabnak?
-
Delta-Laca
aktív tag
A felső részen lévő csillag az vajon mi lehet?
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #1330 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Topikhoz: vajon mennyit érhet most a telefon a használt piacon?
-
Delta-Laca
aktív tag
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem nincs root-olva a telefon, és úgy igazából nem is tudom, hogy mi miatt kezdte el ezeket csinálni, amúgy a telefon tudásával elégedett vagyok, csak a szoftver "majomkodik" valamiért viszont a Lolli-tól tartok kicsit, hogy nem hozza azt a vajsimaságot és akksiidőt, mint a KitKat, de lehet berágok, és rázúzom
-
Delta-Laca
aktív tag
Nem tudom hogy mi lelte a telefont, de mostanában egyre több minden áll le rajta, lehet tudni hogy mi ennek az oka?
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz TeamSparks #1171 üzenetére
Bevallom nem merem frissíteni, nem sok jót olvastam róla Nálad hogy vált be?
-
Delta-Laca
aktív tag
Nos, a telefon felajánlotta a szoftverfrissítést, V20a-MAR-31-2015 lenne az, erről lehet tudni pontosabban, hogy a Lolli melyik verziója?
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz mediumgecso #1101 üzenetére
Én személy szerint elég ritkán használtam eddig direkt napfényben, de amennyit kint volt eddig a szabadban, eddig egyszer sem okozott gondot ez ügyben a kijelzője, és van összehasonlítási alapom, mert korábban Samu Note 2-m volt, és szerintem ahhoz mérten is jó a kijelzője
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz mediumgecso #1099 üzenetére
OTA-n még az enyémre nem elérhető (4.4.2 , D83810d-HKG-XX szoftververzió), meg alapból is nagyon gördülékeny a rendszer, így nem érzem nagy szükségét a nyalókának
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz mediumgecso #1097 üzenetére
Nekem fehér van, íme pár kép:
Eleinte tartottam tőle, hogy élőben nem fog jól kinézni, de (szerintem) nagyon minőségi fehérben is
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz xabolcsy #915 üzenetére
Igazából ezen a telefonon még soha, de volt a kezem ügyében egy Concorde Smartphone 6500-as 6.5 col-os telefon, az flip tokos volt, elég kényelmetlen volt a dolog használat közben, de lehet, hogy az orbitális méret miatt. A Spigen UltraFit keménytokra mondják még, hogy nagyon jó.
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz xabolcsy #903 üzenetére
Én ablakos flpi-tokot képzelnék el hozzá, pl: ezt, ez a gyári, csak még soha nem rendeltem e-bay-ről...
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #816 üzenetére
Ez tényleg nagyon visszafogott volt, alig használtam Ha rendesen használom, ahogy szoktam, akkor 60-65 órát húz ki az én szokásaimmal
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #802 üzenetére
A wi-fi nem mindig van kikapcsolva, de általában nem megy, mobilnetet nem használok. 10d-s szoft van rajta, nincs root-olva meg ilyesmi. Nálam a google keresés szokott beragadni, de mielőtt alvóra rakom mindig kilövök minden olyat, meg hetente egyszer kikapcsolom, majd vissza, így a RAM is tisztul.
-
Delta-Laca
aktív tag
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #763 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én sem igazán találom, hogy lehetne ilyet
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz eladogeppc #758 üzenetére
Nekem eddig nem volt gondom a kamerával, szép képeket lő, és videót is elég szépet csinál, mod nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz eladogeppc #754 üzenetére
Ha bejön a nagy tepsi és a MicroSD kártya lehetősége, akkor G Pro 2, ha inkább a kisebb méret és nem zavar az SD kártya hiánya, akkor a G2
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz eladogeppc #752 üzenetére
Nálam általában két napot kihúz egy töltéssel nagyjából 5 óra kijelzőidővel, és sanszos, hogy lesz rá nyalóka is
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Tippmix46 #719 üzenetére
A Mate7 az nekem sem kerülte el a figyelmem, mindenképp egy nagyon szép és jónak tűnő "péklapát" , édesanyámnak egy G620S-t szánok karácsonyra, használom is pár napja, és meglepően jó kis teló, de használat közben érzem, hogy LG-hez van már szokva a kezem, szóval nálam marad a G Pro 2, ameddig csak húzza (remélem minél tovább... )
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #683 üzenetére
Nálam a gyárival nincs akadás, volt rajta Go Launcher EX is, azzal sem volt gondom, szép sima és gyors a rendszer
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem is 10d-s szoftver van (32 Gb ROM), de nekem egyszer sem változtatta a fényerőt újraindítás után, mindig megtartotta a 15%-ot, amire beállítottam.
Egy olyan 9H tempered glass-rendelésbe én is benne lennék, a paypal-hoz van némi közöm, de az e-bay az nekem is szürke folt[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Vajon a telefon képes Qi-töltésre?
-
Delta-Laca
aktív tag
Én nem tudtam, hogy ennél is megvan ez, szóval nekem ez újdonság erejű
G3 topikból beszúrva:
"◆ Mi az az ART? Mik az előnyei? (az alábbi írás az LG G2 topic összefoglalójából származik)
Az ART egy új futtatói környezet a szoftverben. Az alapértelmezetten egyelőre kikapcsolt Android Runtime (ART) abban különbözik a jelenlegi Dalviktól, hogy az eszközökre frissen telepített hardverfüggetlen Java alkalmazásokat azonnal lefordítja az adott telefon vagy tablet processzora által végrehajtható formába, nem futásidőben történik a művelet. Ennek két elméleti előnye is van: egyrészt nőhet az akkus üzemidő, másrészt felgyorsulhatnak a programok.◆ Fejlesztői mód engedélyezése:
Menjünk a Beállítások\A Telefonról\Szoftver adatok menüpontba, majd nyomjunk rá 8 alkalommal a Cikkszám mezőre. Ezután, ahogy a telefon is jelzi, "fejlesztők" lettünk, így a Beállításoknál megjelenik egy új, Fejlesztő opciók menüpont.◆ ART bekapcsolása:
A Fejlesztő opciók alatt a futásidő kijelölése menüpontban nyomjunk az ART használata lehetőségre. A telefon ezután azonnal újraindul és elkezdi a telepített programok átállítását az ART-ra. Legyünk türelemmel, ez eltarthat egy kis ideig."Nem mintha a telefonnak szüksége volna további gyorsításra, mert alapból is nagyon fürge, de azért kipróbálom
-
Delta-Laca
aktív tag
Közben megtaláltam, ugyanúgy kell, mint a G3-nál
Beállítások\Általános\A telefonról menüben a Szoftver adatok-on 8x rányomni, és ez után megjelenik egy plusz menü a Beállítások\Általános fülön.[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
A tulajokat kérdezem, hogy a menüben hol találok olyat (ha van egyáltalán...), hogy fejlesztői beállítások (vagy ilyesmi a neve...). Elvileg a Dalvik mellett már ebben is benne van a G3-ban is ismerős ART-mód.
-
Delta-Laca
aktív tag
Szoktam figyelgetni, hogy ki mivel mászkál, de nem foglalkozom vele, hogy mi jön úgy szembe velem amúgy volt szerencsém pont fehérben viszontlátni egy BKK-ellenőr kezében a metrónál
Inkább azt sajnálom, hogy nem kap akkora figyelmet az LG-től, pedig egy teljesen jól összerakott, majdnem hibáktól mentes teló[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem Note 2-m volt előtte, az hasonló használattal 3 napot bírt, de számítottam is rá, hogy a G Pro 2 nem fog 3 napot hozni, viszont kárpótol a rendszersebesség, mert az nagyon rendben van Sajnos (méltatlanul...) mellőzött óriásnak érzem az LG részéről ezt a phablet-et
[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Nálam normál használat mellett 2 nap simán megvan, még tartalék is van benne, ehhez 4-5 óra kijelzőidő társul
-
Delta-Laca
aktív tag
Nekem semmilyen térerő gondom nincs a telóval, a wifi is stabil és gyors.
Egy hónapja van meg, de eddig semmi égbekiáltó dolga nincs, fagyást és ehhez hasonlókat nem tapasztaltam, nagyon gyors és kezes telefon :-)
A gyári fülese ugyan nem a legjobb, de egy korrekt fülessel és a Poweramp player-el nagyon szépen szól.[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Én S-Line szilikon tokkal használom, jól illeszkedik rá, bár az alja valamiért nem, mert szállításkor eldeformálódott, és a telefonon sem jött helyre. Zsebben egész jól elvan, bár ez szubjektív, szerintem elég jól eltalálták a telefon arányait . Elég jól olvasható napfényes időben is a kijelzője. LTE-ről fogalmam sincs, mert leginkább wifi-zek, azt tudom, hogy a teló tudja
[ Szerkesztve ]
-
Delta-Laca
aktív tag
Ugyan én nem fogtam LG G Flex-et a kezemben, viszont a G Pro-val most ismerkedek, nagyon gyors "kis" telefon Nálam az akksi 2-3 napig húzza, persze ez másnál más lehet. Nekem a hangerővel semmi gondom nincs, megfelelően szól, viszont azon elgondolkodnék, hogy amíg a G Flex 6 col-on HD felbontást ad, míg a G Pro 2 meg 5,9-en FullHD-t...
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz Mephistoone #434 üzenetére
Nem, nem mindegyikben van, asszem az csak egy régióba szánt szériába került bele
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz MPeter87 #432 üzenetére
Én pont Note 2-ről váltottam, üzemidőben valamivel gyengébb (á la Kitkat...), méretben minimális az eltérés, de nagyon penge gyors a rendszere, mindent azonnal tol be, általában 1-1,5GB RAM van szabadon, de volt 1 alatt is, de működés közben ezt nem észlelni. Szerintem jó váltás róla amellett, hogy a Note 2 is egy ikon
Sajnos egy köcsög tolvaj ellopta az enyémet, úgyhogy akaratomon kívül kikerültem a klubból
-
Delta-Laca
aktív tag
-
Delta-Laca
aktív tag
-
Delta-Laca
aktív tag
Tulajokat kérdem, hogy alakul az üzemidő? Nálam az első feltöltés után épphogy kihúzott két napot, amit kissé keveslek, de betudom az akksi bejáratásának
-
Delta-Laca
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a klubhoz, egy Galaxy Note 2-t váltott, eddig kellemeset csalódtam az LG-ben Ugyan több mint dumpla annyi RAM-ot kér el, mint a Note, viszont szinte még rá sem nyomtam a kijelzőre, de már reagál, szóval rendszer-sebességre semmi panaszom nincs Nagyon remélem, hogy tartós lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Energiaital topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Vírusirtó topic
- Dacia topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest