- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSAVI38
tag
válasz
techergo #339 üzenetére
Kérdésem annak akinek már tulajdonában van ilyen telefon, hogy sd kártyával használják e és ha igen, akkor fennáll e olyan jelenség, hogy ha a saját fájkkezelővel másol a kártyára pl a belső memóriáról, akkor simán megcsinálja, ha viszont totalcommanderrel, esfile vagy bármilyen ingyenessel, akkor azt írja hogy nem tud rámásolni mert a cél nem írható???? nálam ugyanis ezt produkálja és nem tudom, hogy ez valami hiba vagy ezen a telefonon ez normális? Sajnos így nem tudom használni pl a pc-ről vagy hálózatról usb kábel nélküli wifis másolást sem!
-
jooker82
nagyúr
válasz
techergo #332 üzenetére
A kijelzőnél ne az S4-et vedd alapul. Köztudott,hogy az amoled túlszaturált. Az IPS valósághű. Ezt valóban csak úgy tudod megszokni,ha több napig,csak a Gprot használod és az S4-et kerülöd...
és később,ha 2 hét múlva ránézel az S4-re,azt kérded majd,mi ez a mesevilág?
Pár képet dobnál fel?migabi24: egy újrainditás sokmindent megoldott már eddigis,főleg androidos berkekben..
Ez szerintem nem számit sem csodának,sem lehetetlennek.
-
csubííí
senior tag
válasz
techergo #326 üzenetére
A fórum szerintem azért "kihalt",mert még hivatalosan nem jelent meg kis hazánkban. A "sufni GSM" boltok által árult készülékek Dél-Koreából vagy Ázsiából származnak (még csak ott jelent meg),ezek vagy újak vagy nem,ha nem akkor felújítottak és "nullázottak" egyik esetben sincs rájuk LG gari,csak a "sufni GSM" az meg nem ér semmit. Szóval ezért lehet (van),hogy még nem igazán veszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest