- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz
jooker82 #275 üzenetére
Sokkal jobb..
Rosszabbak mint az alap. De nem ez volt a lényeg. Mondtam, tudom hogy a konfigurálhatóság nagyon jó, de ronda. Témákhoz: Sonyn és Huaweien is vannak témák (bár elsőn kb csak egy háttérkép csere), de azok alapból nem rondák (sőt). Itt viszont igen, és erről beszéltünk, nem arról hogy különféle módszerekkel (akkor is ha az gyárilag benne van) mit tudunk csinálni. Merthogy bármit, csak érteni kell kicsit hozzá. De az utca emberének általában fingja nincs a témázáshoz, és 80-90% biztos stock launchert használ.
-
Švejk
őstag
válasz
jooker82 #172 üzenetére
Amellett hogy alaposan eltértünk a tárgytól-egy egyébként igen korrekt, jóárasított telefontól- hadd szóljak bele a vitába.
Először is egy aránylag gyenge (Lenovo A820) telefonon használok most MIUI-t. Gyengébb mint a hongmi, a G Pro 2-vel egy szinten levő Xiaomi Mi-3-on is MIUI fut. És tudod mit nem csinál a gyenge kis telefonomon? Laggol. Folyamatos minden. Pedig az amit használok nem offisöl hanem mókolt sz*r. Az animáció a bónusz, amivel megspékelve annyira jó ez a rendszer. Egy nagyon jól optimalizált, kiforrott rendszerről beszélhetünk témák ezreivel, és igen, testreszabhatóbb mint az LG UI, ami szintén korrekt de ilyen szintre nem jutott el. Tudom, mert próbáltam mindkettőt. Uff, beszéltem.
Mielőtt bármit is a dobogó felső fokára emelnél, próbáld ki a versenytársát. Lehet hogy az a jobb. -
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #167 üzenetére
Akkor az becsapós, mert eddig engem megtévesztett elég jól. A műanyaggal nincs különösebb baj, mert műanyag és műanyag között is van különbség. a keret az ettől még fém.
Ha kevesebb arroganciát vittél volna bele a mondandódba, és konkretizáltad volna, szépen leírva, akkor megkímélhettél volna felesleges köröktől.
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #159 üzenetére
Oszt arról halottál e hogy xiaomi mint márka? tudod mim van? xiaomi hongmi
Amugy meg akkor a tiéd sem lehet, mert akkor ezt a drága telefont meg kell venni amit nem engedhet meg mindeki magának. És ezt nem mókolt rendszer , hanem ugyan olyan gyári szoft mint ami az lg-é.
Mókolt rendszer= a portolt romok más telefonra."Én a gyári rendszerek között értettem,hogy a legtestreszebhatóbb,de ezt több tesztiró és user is alátámasztotta már.."
Szóval így nem helyt álló.
Csak pár apróság a miui testreszabahtóságáról: több ezer téma, amit akár részenként lehet variálni( tárcsázó, boot animáció., locksreen , sms, és még jó pár dolog) és ezt is alátámasztotta nem egy teszt és user is. -
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #159 üzenetére
Xiaomi Hongmi-je van, amin "gyári" rendszer a MIUI.
Segítek értelmezni ezt, mert látom nem megy.
"Szerintem nem. A Sony IP58-as szabványt is tudja. Már ezzel is többet tud, és nem műanyag házban lapul. Ha a méret a lényeg, akkor az LG a nyerő, ez nehezen vitatható."
"Már ezzel is többet tud, és nem műanyag házban lapul."
Z1C-re gondoltam ebben a mondatban, mint hogy e mondat előtt, a Sony készülékéről volt szó. Nem nehéz ezt kitalálni, még ha nem nevezem nevén az alanyt a mondatban akkor is! Műanyag ház? A fenéket! Fém keret, üvegborítású hátlappal.
"Ha a méret a lényeg, akkor az LG a nyerő, ez nehezen vitatható."
Ebben gondoltam az LG készülékére, ez elég nyilvánvaló szerintem, mivel oda írtam, hogy LG.
Nem nekem kell olvasgatnom!
-
Peterson_
addikt
válasz
jooker82 #107 üzenetére
Samolednél már nincs ez a zöldes fehér egy ideje, de a túlszaturáltság azért még jelen van, viszont az sem olyan mértékben.
Valamelyik oldalnál volt teszt, számokkal, de most nem tudom melyik volt.
Na nem is lényeg, és nem is azért mondom, hogy az LG kijelzőjét lehúzzam, mert szerintem is az egyik legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest