- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
Tippmix46 #770 üzenetére
Halihó! Nem jól tudod, lehet külső eszközre másolva is lejátszani is lejátszani, én is így tettem.Amit küldtél angol szöveg, ott azt írja, hogy csak azon a külső eszközön játszató le lassítva a slow motion video, amely támogatja ezt a fajta lejátszást, amelyik nem támogatja, ott normál sebességgel játssza le a felvételt.
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Tippmix46 #719 üzenetére
A Mate7 az nekem sem kerülte el a figyelmem, mindenképp egy nagyon szép és jónak tűnő "péklapát"
, édesanyámnak egy G620S-t szánok karácsonyra, használom is pár napja, és meglepően jó kis teló, de használat közben érzem, hogy LG-hez van már szokva a kezem, szóval nálam marad a G Pro 2, ameddig csak húzza (remélem minél tovább...
)
-
MPeter87
őstag
válasz
Tippmix46 #719 üzenetére
Én is ezeket a telókat nézegetem, viszont annak ellenére, hogy jelenleg egyikkel sincs saját használatból tapasztalatom a felsoroltak közül, a G3-at gyorsan elfelejteném. Olvasgattam a G3 topic-ot és elég aggasztóak az ott előjövő hibák. Ezek közül G Pro 2 vagy Mate 7, szerintem.
Esetleg Nexus 6. -
Nelman
tag
válasz
Tippmix46 #507 üzenetére
Ezt a garanciát kaptam rá: ** A készülékekre 36 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap SW (software). Szerintem nem jön házhoz, inkább postázni kell a boltnak.
Én a G Pro 2-t választanám, nagyobb a kijelzője és full HD. Ez már el is döntené nálam, de mindenkinek mások a szempontjai amik alapján mérlegeli.
-
manokaki
addikt
válasz
Tippmix46 #352 üzenetére
Nexus 4, Lg Optomus G , Lg G Pro ,S3 Lte , Samsung S4 , lg G2 , Nexus 5 ,Moto X , Moto G , Lg G Flex , Note 3 , ezek mind voltak az elmult 1,5 éve valamelyik többször is ...
Az első tapasztalatom : nagy 😊 , de rendkivül gyors minden rajta , az android nagyon el van találva rajta . Egyenlőre ennyi ( csak 6 orája van meg )....
Attila
-
kisgergely80
tag
válasz
Tippmix46 #221 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok. Az ajánlott plecsni az alap erre a telefonra. Engem igazából az indoklás gondolkodtat el. Ha az lett volna, h fáradt voltam, szigorúbban osztályoztam, de mostanra beláttam, h ez így nem korrekt, akkor az tök rendben lenne. De az, h régen az egyik telefont a kommentek alapján túlértékeltem, ezért ezt most alulértékelem, ez nekem nem szimpatikus. A puszta tényeket kellene nézni és nem a közönség által elvárt dolgokat.
-
Rusi
senior tag
válasz
Tippmix46 #203 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés, mert noha egy kategória, azért mindkét készüléknek megvannak az erősségei. A Note 3 az AMOLED kijelzővel és az S Pen tollal (meg az ahhoz tartozó szoftveres cuccokkal) villog, az LG meg például kamerában rendkívül jó, ugyanakkor a szoftver és a felület szerintem minimum egy szinten van vagy még talán jobb is a TouchWiz-nél (az S5-ben lévő új felületet most ne vegyük ide). Hardver szempontjából tulajdonképpen ikertesók (Snap 800, 3 giga RAM, 16 giga tár, bővítés), talán még a formai különbségek dönthetnek. A Samsung szigorúbb, szögletes, inkább üzleties megjelenésű, míg az LG kicsit finomabb, nem annyira "öltönyös". Na meg utóbbinak ott vannak a hátlapi gombok, mint egyedi megoldás. Tényleg nehéz dönteni, talán az S Pen vs. kamera mérlegelése döntheti el a dolgot, attól függően, hogy kinek melyik funkció a fontosabb.
Az, hogy én melyiket választanám, azért nehéz kérdés, mert a Note 3-at nem használtam legalább pár napig. Én nem használnám ki az S Pen-t, ugyanakkor a bőrhatású hátlap jobb, mint az LG megoldása, viszont a Note 3 oldalsó fémes hatású csíkja elég béna, formailag nekem az LG jobban bejön. Mindkettőt elfogadnám, de talán picit az LG-t jobban.
-
feelurself
aktív tag
válasz
Tippmix46 #98 üzenetére
Volt G2-m es nem voltam elajulva tole. Most is sima Optimus G-t hasznalok, ez nekem meg az epphogy belefer kategoria meretileg.
Paul119: hallottam, de nem mindenki szereti bugyiba huzni a telefonjat. En ugy vagyok vele, inkabb vigyazok ra es elvezem atelefon szepseget, ha meg leejtem, my mistake.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest