- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz techergo #332 üzenetére
A kijelzőnél ne az S4-et vedd alapul. Köztudott,hogy az amoled túlszaturált. Az IPS valósághű. Ezt valóban csak úgy tudod megszokni,ha több napig,csak a Gprot használod és az S4-et kerülöd...
és később,ha 2 hét múlva ránézel az S4-re,azt kérded majd,mi ez a mesevilág?
Pár képet dobnál fel?migabi24: egy újrainditás sokmindent megoldott már eddigis,főleg androidos berkekben.. Ez szerintem nem számit sem csodának,sem lehetetlennek.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #300 üzenetére
Ennek a módositásnak,igenis köze van a G-nél történt módositához,sőt onnan indult az egész..itt le is irta Rusi.
A G-t még Bocha módositotta [link] teljesen felelőtlenül a hozzászólók reakcióiból kiindulva.De Rusi is hibás volt benne(Sorry),mert alapból beirt a tesztbe egy 160 ezres,akkor még nem létező kezdőárat,melyet az LG-től informáltak,hogy kb annyiról fog függetlenül indulni.
Sose volt 160 a kezdőára!! a teszt megirását követően 1-2 hét múlva a telenorhoz 130-ért került kártyásan,a GSM boltokban pedig 132-ért strartolt,LG garival kapható független hazai G-vel,meg tán a mai napig nem találkoztunk. Tehát az a 160 ezres nem létező ár inditotta be az usereknél a generátort ,mindenki irta,hogy a nexust már 120-ért stb,Mirefel különösen ajánlott ez??
errefel jött a felelőtlen módositás..És itt a Gpro2-nél már óvatos próbált lenni Rusi...Bár most az ajánlottra történő módositás,szerintem,meg többünk szerint korrekt.
a G ügye meg többeknek megmaradt a fejében..És szerintem itt zárjuk is le..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #279 üzenetére
igy van,megmarad a knock on funkció is,meg a mappázhatóság,ikonvariálhatóság stb...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Meg azt,hogy sokan a vodafonos telefonra tettek tés romot... ettől függetlenül 1-2 hiba a KK-en belül fenn áll,de ezektől voltak már más gyártóknál ,vagy az LG-nél nagyobb bakik is.
A HTC-nek visszahivták az One frissitését,az S3-nak is,meg most egy csomó sony került javitásra..
Ime,aki normálisan lefrissiti jól működik egyedül a Bt bug van jelen.,meg egyeseknél fülhallgató sisztergés..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
csak már az is mókolás onnantól.. Néztem a rendszert,eléggé IOS szerű,van benne némi laggolás is,meg itt is próbálják elfedni a nem túl gyors rendszert látványos áttünésekkel.[link]
Cyberpunk: Nem tudtam,hogy elsőre nem jösz rá [link] eleinte üvegként közölte le a sony,később rájöttek,hogy mégsem az. Több hir is felhozta.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Cyberpunk #161 üzenetére
Én is a z1c ről irtam és mint irtam műanyag a hátlapja,továbbra is tévesen tudod,nem üveg.. Irtam,hogy nézz utána.
Batai15: nem fontos 200 ezres telefont venni,az L5II is tudja,amiket irtam...
A miui meg lehet,hogy gyári rendszer is,bár erről nem tudtam,de millió telefonra felrakják és onnantól már mókolás,ezért is irtam,hogy nekem pl foggalmam sem lenne,hogy tegyem fel a G-re.. Ha neked az tetszik,használd egészséggel.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
csakhogy a miui az nem születik rögtön a telefonra,rá kell mókolni,érteni kell hozzá stb. Ne hasonlitsunbk már alapból egy gyárilag telepakolt rendszert egy üres mókolásos rendszerhez..
jelenleg én sem tudnám felrakni...Én a gyári rendszerek között értettem,hogy a legtestreszebhatóbb,de ezt több tesztiró és user is alátámasztotta már..cyberpunk: akkor meséld el,hogy milyen házban lapul. A hátlapja egy full műanyag karcolódó akármi.. ne beszéljünk már félre.. és ne mentsd a menthetetlent.
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Peterson_ #134 üzenetére
Ime,még a sima nexus féle ui is megtalálható...emelett kijelzőeffektek milliói van...Nem hiába tartják az LG Ui-t a legtestreszabhatóbbnak.. Az ikonokat is lehet cserélgetni.. az alsó sort is átrendezheted,akár csak 1 ikon is lehet ott,de lehet 7 is,meg mappázni is lehet alul is..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Itt,ahogy tzsolesz is irta fentebb több téma közül is választhatsz és mindegyiknél más más ikon lesz..plusz saját ikont is létrehozhatsz stb. Szóval nem kötelező azt elfogadni amit a képen látsz. én se azt használom.
Az aksi meg szerintem igyis úgyis erős...
supportból is már nem hanyagol az LG...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Szereintem,a G2 nem túlszaturált,egyszerűen szép élénkek a szinei...Az amoledeknek van egy zöldeskék árnyalata,attól túlszaturáltak,ez jól látszik a fehér szinnél. Hasonlitsd össze a G2 fehér szinét,egy amoledéval. A G2 hófehér...
Itt a Pro2-nél meg az ugyanazon felontáson 7 inchel nagyob méret miatt lehet kevésbé élénk,kontrasztos,mint a G2.. A következő lépcső az LG-nél a G3 lesz...Az überelni fog majd mindent.LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest