Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Nem vagyok fan, bár az tény, hogy külsőleg az ő telóik tetszenek a legjobban, de mivel náluk komoly bajok szoktak lenni sw frissítés szempontjából, így nálam alapból kiesnek már. Asszonynak meg mindegy, hogy lesz-e kitkat a G-re vagy sem, úgy se tudja, hogy mi az
de az tény, hogy a G-nek nincsenek szerintem komoly szoftveres gondjai. Én nexus fan vagyok (mondjuk ez is lg
) és szerintem már az is maradok. Semmi gond
-
kenwood3
addikt
És én 1 szóval se írtam, hogy nem hiszem el, hogy lefagyott, illetve azt se , hogy a g2 laggolna. Pl ezért is nem 4x-et vettem hanem G-t az asszonynak, pedig eredetileg 4x-et akartam. Nem is nagyon láttam még nexuson kívül olyan droidos telót, ami ne laggolt volna 1 icipicit is. Én csak azt írtam, hogy szerintem már nincs gond az lg-vel szoftveres téren, csak ha frissítésről van szó
. Volt 2x-em (amit gondolom senkinek sem kell bemutatni) és saját tapasztalatból beszélek.
-
kenwood3
addikt
-
sixpak
nagyúr
Nem értem mit esznek az emberek a G2-n.
A 10GB felhasználható tárhelyet vagy a nem cserélhető akksit? Vagy az 5,2"-ból egy centit elfoglaló virtuális gombokat? Esetleg a recsegő hátlapot, a BT bugot, a GPS bénázását, a hálózat/wifi eldobálását?
Vagy a használhatatlan hangfelvevőt? Vagy a fülhallgató sistergését?
Sokat olvasom a topikját, gyakorlatilag a legtöbb hozzászólás valamilyen hibáról szól.
Annak idején nálam is képben volt, mint lehetséges utódja az Xperia Ion-nak, de mégsem amellett döntöttem...nem bántam meg. -
jooker82
nagyúr
csak már az is mókolás onnantól..
Néztem a rendszert,eléggé IOS szerű,van benne némi laggolás is,meg itt is próbálják elfedni a nem túl gyors rendszert látványos áttünésekkel.[link]
Cyberpunk: Nem tudtam,hogy elsőre nem jösz rá
[link] eleinte üvegként közölte le a sony,később rájöttek,hogy mégsem az. Több hir is felhozta.
-
jooker82
nagyúr
csakhogy a miui az nem születik rögtön a telefonra,rá kell mókolni,érteni kell hozzá stb. Ne hasonlitsunbk már alapból egy gyárilag telepakolt rendszert egy üres mókolásos rendszerhez..
jelenleg én sem tudnám felrakni...Én a gyári rendszerek között értettem,hogy a legtestreszebhatóbb,de ezt több tesztiró és user is alátámasztotta már..cyberpunk: akkor meséld el,hogy milyen házban lapul. A hátlapja egy full műanyag karcolódó akármi..
ne beszéljünk már félre.. és ne mentsd a menthetetlent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged