Új hozzászólás Aktív témák
-
RiseOfEvil
tag
De sok baj van ezekkel a flexekkel.
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
Exelsior
senior tag
Neten is megtudod nézni ha a google keresőbe beírod hogy google contacts. Ha ott sincs akkor valami baj van. Esetleg csinálj egy új fiókot.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
ManY
senior tag
Mostmar teljesen lenullaztam a telefont es mindent felhuztam elolrol... tovabbra sincs meg a google fiokomnal a kontakt resz... valakinek nincs valami otlete?
Most nincs egy telefon szamom se -
ManY
senior tag
Ez áll a telo supportjaban!
Contact management
Add contact
To add a new contact to the phone book, follow these steps:From any Home screen, tap the Contactscontacts icon.pngicon.
Tap the + (plus sign) to add a new contact.
Select an account to sync the contact with:
Phone contact
SIM
!!!Google!!! --> na ilyet mar nem ajanl fel nekem!
Enter the contact's name.
Enter the contact's phone number.
Choose phone number type (defaults to mobile).
If necessary, tap MOBILE and select a different phone number type.
If necessary, enter additional contact information.
When finished, tap Save. -
ManY
senior tag
Eddig minden kontaktom a google fiokomba mentettem.
Igy mikor telot valtottam a szamaimat siman atszinkrozta az uj telefonra. Eddig ez a g flexen is mukodott... Mikor beirtam egy uj kontaktot siman csak kivalasztottam felul hogy ne telefon memoriaba ne usimre hanem a google fiokomba mentse. Most valamiert nem szinkrozza le a google fiokomat! Amiket regebben irtam be es leszinkrozta anno azok megvannak es latom is oket de ha ujat akarok beirni mar nincs a google fiok opcio csak a telefon memoria meg az usim... Ha gepen beirom a google contactok koze az uj nevjegyet onnan se szinkrozza le... Eltunt ez a szamomra egyik leghasznosabb opcio... Megneznetek hogy nektek is ugyan ezt jatsza e? Nagyon bosszanto mert igy ha telefont valtok megint nem lesznek meg egyhelyen es szinkrozhatoan a szamaim. Mi tortenhetett hogy egy nemreg jol mukodo opcio most mintha eltunt volna teljesen. Telefonrol igy mar nem lehet beirni uj kontaktokat a fiokomba de ha gepen esetleg beirom akkor sem huzza at a telefonra... Viszont a regiek megvannak... Csoportok per fiokoknal a gmailes fiokomra azt irja hogy "csak a telefonon nem szinkroniz..." Tehat meg egy normalis keresheto hibauzenetet sem ad... Ez igy botrany... -
Exelsior
senior tag
válasz RiseOfEvil #988 üzenetére
Persze. az működik viszont az öngyógyító hátlap nem működik nálam. Kis karcok vannak nálam mégsem tűnnek el. Leejtve nem volt sima asztalra rakástól karcolódott kicsit de nem gyógyulnak be a karcok.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
RiseOfEvil
tag
Próbáltátok már kiegyenesíteni?
-
Exelsior
senior tag
Mégis hogy és melyiket? CM11-re gondolsz?
-
RiseOfEvil
tag
Aha.
Tehat akár milyet rakhatok rá.
Majd ha megunom ezt akkor cserelek romot.Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #984 üzenetére
A nexus 5 rom az a referencia rendszer.
Minden eszkozre lehet rakni lecsupaszitottat. -
RiseOfEvil
tag
Van flexre nexus 5 rom?
-
RiseOfEvil
tag
Nekem az a problémám hogy nem mindig kapcsolja a kamerat és a quickmemot a kikapcsolt kijelzőnél a hátsó gombokkal!!
Valaki tudna erre valamit?Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
exelsior1
senior tag
-
RiseOfEvil
tag
De ha leesik akkor gaz van , mert hogy ez nem vedi meg!
-
skyli
senior tag
válasz RiseOfEvil #978 üzenetére
Megvédi a telefon sarkait tetszik ez a tok nekem, csak nem lehet olcsó. De utána nézek mert tetszik
Amúgy én google-el szoktam játékokat keresni, vagy mobilism-en, de itt nem szabad fizetős programokat megosztani egymással
Ja és még vmi, már nem laggol az asphalt 8 irányítása. Valamelyik xposed modul volt a hibás. (Fő modulok okésak, most csak 5öt kapcsoltam be és eddig ok)
[ Szerkesztve ]
-
RiseOfEvil
tag
-
Exelsior
senior tag
válasz RiseOfEvil #976 üzenetére
Vírust? SOk éve van már okos telefonom sosem kaptam vírust mert tudom mit kell letölteni. Google Play-röl tölts és ott mindig nézd meg a hozászolásokat és a képeket..
-
Exelsior
senior tag
válasz RiseOfEvil #974 üzenetére
Warezzal itt nem foglalkozunk és ami már megvásároltunk azt nem tudjuk átküldeni és nem is tennénk szerintem. Vásárold meg vagy egyéb forrásból szerezd meg. Ennek itt nincs helye.
Szia.
-
RiseOfEvil
tag
Valakinek aki nagyon jószívű és valahogy átküldené vagy nem is tudom azt megköszönném:
Gta san andreas
Vice city
Modern combact 4
Nova3Ha androidra valakinek megvan már a játék véve, és megtenné hogy elküldi nagyon megköszönném.
-
akangels
tag
válasz RiseOfEvil #972 üzenetére
Igaz , nem is néztem , sorry
-
akangels
tag
válasz RiseOfEvil #968 üzenetére
Nekem ilyen nem is ugy nez ki mint nalad pedig ez a gyari widget (ha nem errol a widgetrol van szo akkor sorry)
[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
-
ManY
senior tag
Gondoltam megírom mert lassan nektek is aktuális lesz!
Szóval kijött egy új frissites a készülékre ami csak apróságokat tartalmaz konkrétan azt irja hogy üzenetekhez alkalmazasokhoz és képernyő zároláshoz. De rootolt telókon nem fogja engedni mert leáll a frissites az on keszuleke root gyanus hiba uzenettel...
Nem hiszem hogy lenyeges frissiteseket tartalmaz de jo ha mindenki tud rola...[ Szerkesztve ]
-
RiseOfEvil
tag
Valaki próbálta már valamelyik játékot ps karral?
-
Exelsior
senior tag
válasz RiseOfEvil #801 üzenetére
Szia.
Én a HTC One-t tőlük vettem tavaly elég sokért de a bolt maga korrekt. Arra figyelj a 2. év csak szoftver garancia.
Nekem rossz tapasztalatom nem volt csak jó.
-
skyli
senior tag
Na rájöttem, az Xposed nem működik art-tal, ezért kikapcsolja.
Ez az összefoglaló ez jó ötlet
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Na most mentem egy kört. Semmi késés megy flottul.
Amúgy nem tudom volt-e róla szó kellene egy összefoglalót. oldal elejére vagyis a tetejére mint első hozzászóló mint a G2-nél.
-
skyli
senior tag
válasz Exelsior #958 üzenetére
basszus, most látom a fejlesztői lehetőségeknél, hogy Dalvikon volt akkor vissza az egész szóval még Dalvikkal is jó a teló (pedig már többször is áttettem ART-ra.. hm..) de nem tudom mi a baja az asphaltnak, örülnék, ha menne, mert nagyon tetszik
Na hiába teszem át ART-ra, visszaáll :S
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Nekem jól ment nem rég. Igaz Art-al még nem próbáltam.
-
skyli
senior tag
válasz RiseOfEvil #955 üzenetére
Én ART-ot használok az elejétől fogva, így nem tudom..
Viszont most olyan problémám van, hogy az ASPHALT 8-at csak 1 másodperc késéssel tudom irányítani. A játék nem akad, de ha kanyarodnék csak később kezdi el, így játszhatatlan :S akár döntögetős, akár nyomkodós módban játszom. Nektek jól megy az asphalt 8? Viszont pl a szintén gameloftos GT Racing 2-vel nincs ilyen, se semelyik másik játékkal.
-
Exelsior
senior tag
válasz RiseOfEvil #955 üzenetére
Nekem gyorsabbnak tűnik az egész rendszer. Simább. a programok még gyorsabban váltanak.
Nekem idáig jól működik.
-
exelsior1
senior tag
Próbáljátok ki a kisegítő lehetőségeknél a színbeállítást. tök jól lehet kalibrálni a kijelzőt. A színek mellett a gammával is lehet játszani. Tök jó, sikerült picit eltolni a piros felé és kifejezetten jobbak lettek a színek.
Galaxy S10
-
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom volt-e róla szó itt a fórumban de a fejlesztői menü behozásával a ART kiválasztható amivel gyorsabb és kicsit simább lesz a rendszer.
G2-nél ez alapból gyári szoftverében nem volt jelen Flex-nél meg is lepődtem hogy benne van.
Most tesztelem egyenlőre jól működik, csak az Angry Birds Epic nem támogatja de fogja.
-
exelsior1
senior tag
-
exelsior1
senior tag
-
exelsior1
senior tag
Hm, végül is nem árt néha újra indítani az is igaz. Gyorsan meg is van de folyton elfelejtem. Ha lenne eszem estére kikapcsolnám, kis pihenés nem árt. Am, van olyan gondom most, ohgy töltőn mindig kiírja, ohgy lassú töltés valami kapcsolat lassúsága miatt. Simán feltölti este szerencsére de nem tudom, ez eléggé furcsa, másnak ír ilyet ki, ill mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
ManY
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #942 üzenetére
Nem
-
Exelsior
senior tag
válasz akangels #933 üzenetére
Nekem most dobott egy 29000-es pontszámot.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz RiseOfEvil #941 üzenetére
Hogyha sokáig nem nyúlsz hozzá eltűnnek.
Játékoknál nektek is előjönnek a nav. gombok ha a hangerőt megváltoztatjátok? -
RiseOfEvil
tag
Nektek youtubnál mindig eltűnnek a navigációs gombok?
-
RiseOfEvil
tag
Nekem nagyon mindegy , lehet akár 3-is!
-
ManY
senior tag
Én valahol a felbontasban keresnem a megoldast.
Szerintem eddig nem vette figyelembe az antutu hogy mi 720p be futtatjuk tobb tesztjet is. Most meg a frissites ota emiatt lepontozza vagy mashogy szamolja at final scorenal... -
akangels
tag
Lassabnak nem lassab a telo , de mas forumokon is vannak ezzel kapcsolatban eszrevetelek. Vszeg kitkat hozta a problemet mert 4.2.2 tobbszori futtatasra is 36 ot dobott frissites elott.
-
akangels
tag
Hali srácok , lefuttatam ujbol az antutut kivancsigabol es eddig 36000 pontot dobott most meg csak 25000. Kinek mennyit dob kitkat alatt az antutu ?
-
álarc
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem egy ilyen teló vásárlását. A kérdésem az lenne, napfényben mennyire olvasható a kijelző?
Lehet volt már szó róla, akkor bocs, még nem olvastam végig a fórumot.
Kösz! -
Exelsior
senior tag
Sziasztok.
Csatlakoztam hozzátok én is egy ilyen telefonnal.
Jó lett csak az a fránya szemcsés kép zavaró de majd megszokom.
-
skyli
senior tag
Nekem 4.4.2-n is mindig villan kéken duplakoppos bekapcsolásnál a hátsó
Amúgy én még mindig csodálkozom azon, hogy a képernyő teljesen fekete még koromsötétben is, a samsung amoledek mindenképp világítanak, csak minimálisan..
[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
Hi, nem egy Fhd telóm volt, no meg Hd is. Fontos mejegyeznem hogy érdekes módon kevésbé pixeles mint hasonló ppi-s telók, pl volt egy darabig mellette note 2 nekem és azon simán láttam minden pixelt szinte (nem vészesen) míg ezen max közelről hunyorítva. A szövegek remekül olvashatóak bár azért látni hogy picit recézett de csak minimálisan, viszont a hatalmas kontraszt az LCD-khez képest többet ér mint a nagy felbontás. Szal nem rossz, máig meglep hogy nem látom a pixelek rajzolatát míg pl ha megnézel egy 6 colos hd LCD-t (pl Lumia 1320) ott azért erősen látni. Persze itt kicsit szemcsés a kép de az egy másik történet. Ja és a kijelző élessége kifejezetten jó, egy hd videó érezhetően élesebb rajta mint egy fhd-s telón.
Galaxy S10
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #920 üzenetére
Szerintem nyugodtan irj, csak szedd ossze tobb gondolatodat kerdesedet 1 hozzaszolasba.
Kifejezetten hasznosnak tartom hogy ha felnez ide egy jovobeni tulaj nem csak a szepet es jot hanem a valosagot latja... -
aAron_
őstag
Nektek mennyire tűnik fel, hogy a kijelző csak 720p? Leginkább olyanoktól kérdezném akik sokat olvasnak, neteznek a telefonon, esetleg volt már tapasztalatuk nagyobb felbontású ~6"-os telefonnal.
What is your ikigai?
-
akangels
tag
A szemcsesedes az mindenkinek ott van , ettől "zajos". De hidd el h ha hasznalod a telefont majd el is felejtes es csak akkor fog eszedbe jutni amikor olvasod ezeket a hozzaszolasokat en 50% on hasznalom a kijelzot es semmi feltűnő.
-
exelsior1
senior tag
válasz RiseOfEvil #916 üzenetére
Főleg alacsony fenyerőnél látható. A kijelző Elsőként műanyag alapú az meg nem 100%-osan átlátszó még szerintem ezért ilyen, mint pl egy matt fólia esetében csak nem annyira erősen
Galaxy S10
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz RiseOfEvil #916 üzenetére
5 percen belül légyszi szerkeszd a hozzászólásod! Követem a fórumot és elég zavaró hogy napi 8-9 kommentet ír (újnak) ezen topicban a jelző, amikor ez csak 3-4 lenne, ha szerkesztenéd. Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
RiseOfEvil
tag
De nagyon látható es zavaró.
-
kafk89
csendes tag
válasz RiseOfEvil #911 üzenetére
A vaku kialvásának késése nálam is megvan és a szellemkép is. Bár nem igazán zavar ezeket a hibákat a vásárlás előtt is tudtam.
LG G Flex and Xperia Tablet Z
-
exelsior1
senior tag
válasz RiseOfEvil #912 üzenetére
A szemcsék eddig is ott voltak, mindenkinél ott vannak. A szellemmép mellett ez volt a másik fő negatívum
Galaxy S10
-
-
ManY
senior tag
válasz RiseOfEvil #905 üzenetére
Lehet csak benntmaradt egy notif es amiatt villogott.
Nemhiszem hogy ez hiba lenne. A vakus dolog sem tunik veszesnek... Teszteld zseblampaval, ha azzal jo akkor minden rendben.
Ugy erzem nem nagyon bizol mar ebben a telefonban... Lehet gyorsabb es egyszerubb lenne telefont valtanod mint rettegesben leelned vele a hatralevo idot.[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
Respect a türelmes kollegáknak
-
RiseOfEvil
tag
A playtation 3 kart hozzáduhatom?
-
RiseOfEvil
tag
Nekem 4.2.2-nél mindig világított duplakoppra.
-
RiseOfEvil
tag
Akkor rezrg ha a flextémánál a flex zárolóképernyő van
-
akangels
tag
válasz RiseOfEvil #899 üzenetére
Hali , nekem csak akkor villan a hatso led kijelzo felebresztesnel ha a hatso gombal oldom , ha duplakopp akkor nem.
Nekem nem rezeg feloldasnal (lehet beallitad kerdese)
-
RiseOfEvil
tag
Meg ha bekapcsolom a vakut aztán meg ki hálványan még világít egy picit egy ideig
-
RiseOfEvil
tag
Mert nekem nem mindig.
Feloldásnál mindenkinek rezeg a telója?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest