- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balzak83
senior tag
válasz
ghiottone #198 üzenetére
Kicsit off leszek mert mi8-at használok, de soha nem melegedett a telefon a normál használat során. Akkuidő is hozza az atlag 4-4.5 órát, ha melegedne nem lenne meg ennyi. A többi telefont nem hasznaltam a felsoroltak közül, de volt ez előtt egy Poco-m, azzal sem volt semmi baj. Nem hallottam arról sem, hogy a SD845 barkinel is problémas szett lenne.
A Turbadot én is kifejezetten ajánlom, 4-5 telefont vettem mar tőlük, es eddig sosem csalódtam.
-
Balzak83
senior tag
válasz
joekajoeka #191 üzenetére
Én csendes megfigyelő vagyok. Nincs ilyenem, de ha esik meg az ára, akkor lehet veszek egyet. Jó telefon, de az LG support kicsit elriasztja a vásárlókat. Korábban évekig Lg flagshipeket használtam.
-
Balzak83
senior tag
Engem az keserít el a leginkább, hogy meg mindig megvan az a tábor, amelyik siman megvenné a márkát, ha értelmesebb ajánlatokkal jönnének ki. En is visszamennék LG-re, mert nagyon szerettem, pedig egy Poco-ról váltani nagy szó. Ennyire jó marka volt régen, de mára csak az emlékek maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest