Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz #16820480 #158 üzenetére
már majdnem akartam panaszkodni, hogy az U12+ meg a P20 pro mennyivel nagyobb, nem csoda, ha nagyobb akksi fér bele. De aztán összehasonlítottam GSMarena-n, és meglepett, hogy akkora különbség nincs is. [link]
3millivel hosszabbak, 2-vel szélesebbek. Az egyik 1millivel vastagabb, de pl. a P20 Pro úgy vékonyabb, hogy nagyságrendekkel nagyobb az akksija. (ezt mondjuk nem értem, hogy bírta kihozni, úgyhogy kudos a Huawei-nek).
Súlyban azért már van különbség, 162 (LG) vs. 180 ill.188.Ha azt nézem, hogy a P20 Pro-nak fullhd panelje van, kíváncsi lennék, annak mennyit bír az akksija, megvan-e a 2 nap?
szerk: itt 1,5-2napot írnak.
-
Gabbbb
senior tag
válasz #16820480 #42 üzenetére
Biztonsági frissítéseket fog kapni a g6 még, ha lassan is. Biztonság szempontjából ez vitatható, hogy mire elég, viszont aligha kevesebbre, mint android P ugyanazon a biztonsági frissítésen. Ha LG végre eljutna oda, hogy 3 havonta kiadnának egy biztonsági frissítést, ami minden régiós készülékre egyből eljut, az már nekem elég lenne, ha G6-ra érkeznének a frissítések még másfél-két évig.
Az biztos, hogy nem fogok noccsos telefont venni, remélem a gyártók is be fogják látni az elkövetkezendő 2 évben, hogy ez nem növeli az eladásokat.
[ Szerkesztve ]
-
papelado
aktív tag
válasz #16820480 #176 üzenetére
Igen csak amiket írtál bejelentéskor azonnal elérhetőek voltak(Plus azok mindig akkor jönnek magukhoz képest) G7 meg nem nagyon.Hivatalosan MM ben látom a sufnikon kívűl de ott meg 280 ne viceljünk már...
Szerk ott se.."Várhatóan 6-14 munkanapon belül rendelkezésre áll"
(#178) Szabcsizz
Na a telekomot pont nem néztem mondjuk ez a fentieken nem segít sokat.Köszi az infot!
[ Szerkesztve ]
Drágaszágom....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #16820480 #160 üzenetére
Igen, csak itt 3,5 - 4 óra SoT-ról beszélünk, amire ha rádobsz 20% üzemidőt, az még mindig sovány.
A nagyobb akku is az egyéb energiatakarékossági megoldások mellett tud igazán hozzátenni az üzemidőhöz (teljesen basic matek).
Meg azt is sokan elfelejtik, hogy a nagyobb akku nem csak több helyet foglal, de tömegben is több és feltölteni is több idő. Valahova be kell lőni a kompromisszumot és az LG-nek sokszor a kompromisszum megtalálása az ami nem megy és inkább szarik mindenre és feláldozza az üzemidőt.
-
Kavinton75
senior tag
Jó, de ezek nem LG-k
Az LG V30 akkuban elég jó, de az OLED panel miatt van.
Azt is nézegettem, de ha Dual SIM-es kell, akkor csak a szürke import marad, azt meg itthon nem javítják az LG-nél.
Ha már gyártják azt a verziót is, akkor mi a fenéért nem tudják mindenhol árulni?
Ez pedig egy nagy gyártóra nézve elég szánalmas.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Stauffenberg
nagyúr
Sokan túlgondolják annak a +10% akku kapacitásnak a jelentőségét.
LG-ről váltottam OnePlus-ra, aminél +10% akku kapacitás van, de 80-100% előrelépés üzemidőben.
Ami sokkal többet nyom:
1. Alacsonyabb fogyasztású kijelző
2. Alacsonyabb fogyasztású SoC
3. Tiszta Androidra épülő takarékos oprendszerAz LG-nél a három pontból valami általában (de nem mindig) borulni szokott. Szerencsétlenebb esetben mindhárom.
-
gretzky77
veterán
válasz #16820480 #156 üzenetére
Azért ha azonos kategóriát nézünk nagyon a xiaomi huawei sem pakol sokkal nagyobb akksit a telefonjaiba! Nem azt mondtam,hogy ez most a legjobb és nem azért,mert most ez van! Bármilyen telefont használtam nálam 1 nap volt, tény, hogy rengeteget használom! Lehet,hogy túlságosan védem amúgy,mert nekem megfelel viszont itt sokan túlságosan lehúzzàk!
Amúgy meg sokan előre leírjàk a G7-et úgy,hogy nem is használják, használták! A kolléga aki használta, megértem,hogy lehúzta viszont ott szinte biztos, hogy egyedi hiba volt!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
válasz #16820480 #136 üzenetére
Eu modellem van és szintén 3 fej illetve fülhallgatót használok és egyikkel sincs semmilyen probléma valamint ezek között van nekem is ami támogatja az LDAC-ot! Hiba nélkül mennek megfelelő kodekkel! Szoftveres rész nekem személy szerint szintén bőven jó! Sokkal hamarabb azért más gyártók sem adták ki az Oreot illetve ugye jó pár esetben visszavonták! Na mindegy minden véleményre van példa,megértem ha neked nem jött be de hidd el jópáran használjuk teljes megelégedéssel!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Fred23
nagyúr
válasz #16820480 #132 üzenetére
Már Oreo van a G6-on, azzal voltak negatív tapasztalataid? Konkrétan mi az az iszonyat?
Gyorsan benéztem a G6 topikba, tényleg van pár szívás most az Oreo-val is. Ettől függetlenül majdnem minden gyártónál van valami baj, és itt legalább nincs beégő kijelző, sávosodás, meg hasonlók. Pár apróbb szoftveres gond, meg egy -a hardverhez és kijelzőhöz képest- gyenge akku.
[ Szerkesztve ]
-
bala4
csendes tag
válasz #16820480 #42 üzenetére
Mindig meglep, hogy emberek, akik egy tech szakmai topikban írogatnak - tehát elvileg értenek valamit az ilyen dolgokhoz - azt hiszik, hogy a havi biztonsági frissítések miatt feltörhetetlen a telefonjuk, és a nagy, mindenható Google bácsi így meg tudja védeni őket a hekkerektől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest