- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
kenwood3 #1020 üzenetére
Pár hete a Samsung A72-esem kijelző cserére szorult mert beáztattam.
Amíg a szervízben volt addig csere telefonnak vettem elő a régi G7-emet.
És láss csodát a 2018-as LG G7 tökéletesen tette a dolgát minden helyzetben.
Még az aksija is szó-szó.
Persze ma már sem kamerában sem hangszórókban stb.....stb köszönő viszonyban sincs egy 2021-es középkategóriás Samsung-gal.
A mai telókról gondolom ne is beszéljünk.
Amúgy még mindig használható és kompakt mobil ezért is vigyázok rá sokszor kihúzta már a családot ha kellett gyorsan valakinek egy telefon. -
Bal0924
senior tag
válasz
kenwood3 #1020 üzenetére
Én még használom a G7-et.
Sajnos nekem is köhög az aksija, de még próbálok vele ellenni.Én is samsungot néztem ki, mert arra ugye jönnek a frissítések, erre a telefonra évek óta nem jött semmi, még biztonsági frissítés se.
De nem szívesen váltok, nekem is csak LG telefonok voltak. (és előtte Nokia, utolsó N97 mini volt.
)
De addig nem nézek telefont míg nem romlik, vagy használhatatlan nem lesz. -
kenwood3
addikt
Használja meg valaki eme csodát?
En eddig ezt használtam, de mar vagy 1-1.5 eve kuzdottem toltesi hibaval, vagyis annyira elhasznalodott mar a csati, hogy allandoan jatszanom kellett a kabelekkel, hogy valamelyikkel toltson. Vagy 2-3 hete sehogy nem.tudtam.ravenni, hogy toltson mergemben foldhoz vagtam, amitol ripityara tort az eleje es a telo is.elhajlott, a hatulja mar reg torott volt. Emiatt eljutottam.oda, hogy vennem kellett 1 masikat. Mivel.Lg mar sajnos nincs, kinaicsodat meg almat nem akartam , igy maradt a samsung, vettem is 1 s22-ot. Rohadtul hianyzott az lg, minden androidos telom lg volt elotte. Az s22 vel nem tudok dulore jutni meg most se..A nap9kvan aztan megakadt a szemem 1 marketplace hirdetesen, melyben G7-et hirdettek 20k ert. Azonnal lecsaptam ra, es mar itt is van nalam, gyari karcmentes tokeletes allapotban.
Most itt van egymas mellett a 200k-s S22 es a 20k-s G7, es nem tudom mi legyen. Hiaba dob majd 500 k-val tobbet az antutu, ha minden masban sokkal felhasznalobaratabb szamomra a G7. Nrm mellesleg szerintem a G7 kulsore is szebb..Nem tudom mi legyen, bar lennenek.meg uj Lg keszulekek... -
SlyChocolate
senior tag
Urak végre sikerült a kijelzőt cseréltetnem.
Eddig meggyőző az új kijelző.......
Kopp-kopp.
Kérdésem lenne az LG SmartWord üzeml-e még?
Ha nem honnét tudnám letölteni a HyLavender betű típust? -
pg74
csendes újonc
Köszi! Így nekem is sikerült. Beszéltem korábban én is az ügyfélszolgálattal, lehet nem figyeltem rendesen, mert nem sikerült és már azon voltam, hogy bemegyek a Váci útra, hátha ott meg tudják oldani FR nélkül.
Én Galaxy J3-t használtam helyette, csak ez volt itthon szabad-működő készülék. Felüdülés visszatérni a G7-re. Remélem még sokáig bírja, mert fogalmam sincs mire váltanék LG helyett.
-
Gzolo
senior tag
válasz
markussandor #1015 üzenetére
LG ügyfélszolgálattal beszéltem az ügyben (nekem az egyik céges app miatt nem volt opció az FR), Google Carrier services app egyik frissítése okozza a gondot.
Letöröltem a frissítéseit, rányomtam Play-ben minden app frissítésére , utána megjavult.
Amíg nem ment a dolog, addig 2 napig régi G4-et használtam. Nem mondom, hogy rossz volt, de azért nagyon érződik, hogy 3 generációval régebbi. Melegedés, akksi Titanicnál is jobban merül ha használva van, Android 7 VS 10...szóval hiányzott a G7
-
Bal0924
senior tag
válasz
markussandor #1015 üzenetére
Nálam egyenlőre jó.
Akkor majd a gugli programokat törlök, mikor ilyen előfordul. -
markussandor
senior tag
válasz
Bal0924 #1014 üzenetére
A haverom ugyanígy járt (vodás), vasárnap este jött át hozzám, csináltunk mentést a dolgairól, és FR. Ettől megjavult. Visszatöltötte a mentést, majd boldogan hazament, 30 perccel később visszajött a hiba. Felmentek rá a playben a frissítések. Megint FR, azt tanácsoltam neki, hogy egyesével frissítsen. Így lassan, de kiderült, hogy a google app okozta nála a hibát.
-
Bal0924
senior tag
Én telenornál vagyok.
Több embernél, egyidőben.
Valami napkitörés volt ami miatt tönkrementek.. a telenornál és a diginél is volt probléma. -
Nem ugyanannál az operátornál vagytok, és lehalt valami?
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával hogy nem lehet hívni senkit és nem tudnak hívni.
De a mobilnet működik.
És sajnos másik telefonban ez a sim kártyával lehetett hívni.. -
haypro
senior tag
válasz
SlyChocolate #1004 üzenetére
Szerintem engedd el, simán 30-70k között fognak rá mondani.
Használtan kb amennyit ér a telefon, vagy több. -
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
Sajnos ma sikerült a teló kijelzőjét összetörnöm, szerintetek melyik szervizzel vegyem fel a kapcsolatot?
Vagy engedjem el és vegyek egy új készüléket?
Szerintetek? -
Gzolo
senior tag
válasz
onlineair #1001 üzenetére
Fura megoldás , de ha a linkelt téma aktív nálam (másik mondjuk nincs is telepítve ), akkor a Főképernyő beállítási között a megjelenik a Bal oldali képernyői opciói között, és lehet dönteni, hogy Google hírcsatorna, Smart bulletin vagy Semmi.
Ha a gyári téma aktív, eltűnik.
-
onlineair
tag
Nem tudja valaki a Google Híreket (Discovery?) hogyan lehet elővarázsolni a kezdőképernyőre (nem widget!), egészen pontosan hogy bal oldalról elő jöjjön suhintásra? Pie alatt úgy emlékszem alapból működött, most 10 alatt nem sikerül össze hozni...
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Egy nem túl kellemes élmény az amúgy szeretett G7-esemmel:
Egyik este felraktam tölteni a telefont a gyári töltővel. Csak annyi "tűnt fel", hogy gyorstöltés helyett csak sima töltést jelez ki. Annyi baj legyen gondoltam, volt már ilyen sokszor.Másnap hajnalban felébredtem, meg akartam nézni az időt a telefonon. A G7-es izzott, ha 100 fokos nem volt, akkor 1 sem. A hüvelykujjamon, amivel hozzáért égési sérülés. Brutálisan forró volt, számomra korábban elképzelhetetlen volt, hogy ennyire fel tud hevülni.
Azonnal kihúztam a konnektorból a töltőt, kikapcsoltam a telefont (ami úgy tűnt, működik, semmi túlhevüléses vagy hasonló értesítés nem jött).
A Type-C kábel (Ugreen, kiváló minőség) fém alatti műanyag része beleolvadt a csatlakozóba. Miután kiszedtem, láttam, hogy a telefon Type-C portjának közepén lévő fekete "műanyag csík" egy része is megolvadt, csak egy drót látszódik.Félelmetes volt, hálás vagyok, hogy nem gyulladt ki.
Nem tudom, mi lehetett. Előtte tusolás közben podcastet hallgattam, mint mindig (a telefon IP68-as), utána megtöröltem alaposan a készüléket. Ha vizes a töltő port, a készülék korábban mindig figyelmeztetett erre, és nem engedte tölteni. Most semmi ilyen nem volt. Egyébként 0-ról 52%-ig feltöltött éjszaka, ott állt meg a töltöttség.
A szervizt hívtam, szerintük valami belekürülhetett a csatlakozóba, nyilván az én felelősségem és hibám az egész (a használati útmutatóban le van írva, hogy meg kell bizonyosodni róla, hogy "tiszta" a port). Nem is akartam felelőst keresni, nyilván van benne nekem is felelősségem, szerencsére nem történt baj, csak nem sokon múlt.
Veletek volt valaha hasonló? Szerintetek mi, az esetleges víz okozhatta?
Vezeték nélkül tölt, sima töltőre nem merem rádugni értelemszerűen. -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Van olyan beállítási lehetőség, amikor töltőn van a telefon, ne kapcsoljon ki a monitor?
(A mostani beállítást, hogy 30másodperc múlva lekapcsol a monitor. De mikor töltőn van maradjon, ne kapcsoljon ki.) -
Uagen Zlepe
újonc
Szia, én is küzdöttem ezzel a G7 fiten. Ideig-óráig megoldja a dolgot, lezárt képernyőnél indítod a kamerát vagy a quickmemot, utána vissza gombbal kilépsz belőle. Másik megoldás lehet, hogy a kezdőképernyőnél letakarod a közelségérzékelőt, addig, amíg le nem zárja magát utána elvileg működik. Nekem már teljesen elmúlt az ujjlenyomatszenzor vacakolása bár eltartott egy darabig, de egyre ritkábban jött elő. Lehet az is segített, hogy bekapcsoltam, hogy az olvasón lefelé pöccintve megjelenítse az értesítéspanelt (beállítások /általános/parancsikon).
-
haypro
senior tag
válasz
Capricornus #990 üzenetére
Szia, köszi a tippet! Sajnos nálam nem segít szinte sosem
Be van állítva a heti egy automatikus újraindítás, és manuálisan is szoktam.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Az ujjlenyomat olvasó rendszeresen megadja magát. Ilyenkor sem feloldani, sem banki alkalmazásokba nem tudok, csak PIN kóddal. A hardver teszt is azt írja, hogy "NINCS VÁLASZ, lépjen kapcsolatba a márkaszervízzel".
Ti tapasztaltatok ilyet? Szerintetek hogy lehetne megoldani? Áprilisig Turbado gari lenne rá, de annak a történetnek tudjuk, milyen vége lett.
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok. Tervezek vásárolni egy ilyen készüléket, és lenne egy kérdésem hozzátok a telefonnal kapcsolatban. Xiaomi Mix 2s tudja azt, hogy mind a két sim kártya 4g-n van, volte működik, és akármelyik simre érkezik hívás marad 4g-n/volte-n és az adott kártya adatát tudod használni hívás közben!?
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Sajnos betört a kek színű hatlapom. Fogalmam sincs mikor tortent, most is csak azert vettem eszre, mert levettem a szilikon tokot . Tehát a kerdesem az lenne, hogy tudtok vmi helyet ahol be tudom szerezni es kb mennyiért? -
haypro
senior tag
válasz
SlyChocolate #982 üzenetére
Úgy érzékeli, mintha kábellel rádugtad volna egy PC-re a telefont. Rendszeresen előjött (múlt idő, lekopogom) nálam is. Nem érte mostanában víz?
-
Gzolo
senior tag
Milyen szoftver verzió? Nálam v30f van novemberi csomaggal, amiben már volt a megújult hangerőállítás-grafika.
Szerk: gyári téma esetén előjött a beállítás, csak olyan rég használtam már azt, hogy fel sem tűnt néhány addig nem létező menüpont hiánya
Szerk2: Teljesen érthetetlen korlátozás a szoftverben: ha a gyári témát használom, csak a Smart bulletint lehet kitenni bal oldali képernyőre.
Ha viszont az utólag letöltött Oneplus UI témát, akkor megjelenik plusz egy menüpont a kezdőképernyő menüben, és úgy már a Google hírcsatornát is lehet választani Smart Bulletin helyett. -
haypro
senior tag
Megérkezett a Velvet UI, 2020. decemberi biztonsági frissítéssel, állítható színű kapcsolókkal és megújult hangerőállítás-grafikával.
-
-
onlineair
tag
Hello, más nem tapasztalta G7 vagy G7Fit készüléknél hogy beszélgetéskor panaszkodtak volna a minőségre (túl halk a mikrofon/akadozik stb)?
Több simmel próbálva, térerő rendben, telefon újra rakva, felfrissítve stb... -
Gzolo
senior tag
Itthoni és az EU gépek EM régiósak, olyan szoftvert nézz. Annak érdemes utánanézni, hogy van-e hardver különbség . G4-nél például a Dél-koreai rom jó volt az eu-s telóra, így lehetett Android 7-re menni, mert a nyugat megállt 6-nál.
Más, tegnap jött frissítés -v30f- , annyit vettem észre, hogy az alsó vonal szélesebb lett (gesztus vezérlés ), és a hangerő állítást megvariálták. Mást észrevett valaki?
-
-
-
-
-
jakec
tag
Sziasztok!
A tegnap vásároltam egy LG G7-t. A telefon működése hibátlannak titulálható. Egyetlen problémába ütköztem, amit közölt is az eladó. A gondom, hogy nem tudom a nyelvet magyarra állítani és emiatt nagyon sok alkalmazást húz magával. Az egész telefon angolul akar kommunikálni.
HW: LM-G710EMW
Sw: V30a-HKG-XX
Nincs valami kiforrott megoldás a helyreállításra? Állítólag japánból hozták a telót, de kártyafüggetlen, dual simes, van rajta értesítési led is.
Én úgy érzem a legegyszerűbb a root + egy hazai rom feltevése.
A HARD FACTORY RESETET bootból probáltam és semmit nem ért.
Légyszi segítsetek!!
Üdv.,
Szabolcs -
Matska
senior tag
Szaisztok! Bő egy hónapja vagyok "boldog" tulaja egy G7 Fit-nek, de látom a Fit fórum hamar kihalt
Nálam is elkezdődött a folyamatos újraindulás. A Thiq-re kijött frissítés vajon Fit-re is működik? -
Nálam viszont (G710EM) még mindig 9 van. Igazi profi megoldás kismillió verziót kiadni, így legalább az amúgy is szörnyen lassú frissítésük még tovább húzódik. Stabilitásban egyetértek, gyorsaságban már kevésbé, a kinézet pedig egyénfüggő. Bár biztos vagyok benne, hogy van olyan ember, akinek akár az LG féle UI is tetszik. Nos én nem tartozom közéjük.
Quickmemo-t mondjuk G Pad 8.3 óta használom, és tényleg szeretem. Visszatérve az LG UX-re: Alapvetően a probléma az, hogy nem tesztreszabható. Látszik, hogy évek óta ezt a vonalat erőltetik, viszont nem fejlődik UI szempontjából. Távol álljon tőlem, hogy a Samsungot hozom fel példának, de látszik, hogy évről évre reszelgetik azt a szoftvert és azért manapság egészen élhető. Az egyik legnagyobb gondom a Notch eltüntetése volt. Van a gyári szoftverben lehetőség rá, viszont gyári ikonpakkal nem lehet semmit sem kezdeni. És ha esetleg úgy döntesz, hogy egy másik launchert raksz rá (pl. Pixel Launchert), akkor az felülírja a beállításokat, azaz dönthetsz, hogy:
- Notch-csal és valami élhetőbb launcherrel használod
- „Notch nélkül” viszont marad a szegényes kinézet beállítása
Igen, két éves modell, viszont ez nem mentesíti őket, hogy támogassák a készüléküket.. Hüledezve olvasom, hogy egyesek (rendszerint LG fanatikusok) szerint örülni kellene, hogy egy több mint két éves készülékre kiadják a 10-t. Bosszantó, mert Sony effektust érzékelek (XZ1). A készülék 2018 májusában lett bemutatva és júniusban a boltokban volt. Android 10 megjelenési dátuma? Szeptember 3. Akkor miért is a gyártó kegyessége, hogy képes kiadni azt a nyamvadt frissítést a termékükre ennyi idő után? A készülék még bőven benne volt a "2 év frissítésben".. Amúgy is, kutya kötelességük, ha ezt az utat választották (LG UX) és nem hajlandóak Android One (G7 One-t ne számoljuk..) féle szolgáltatást nyújtani.
Mindegy, részemről Pixelre váltottam, mert elegem lett ebből a fajta gyártói telibesz@rásból. Azóta 11 virít a telefonon, nincs notch, igaz Jack-sem, de legalább még 2-2.5 évig kapok támogatást és havi biztonsági frissítést. A hiányzó audioképességeket pedig bluetooth/usb-c-s dedikált DAC-cal megoldom, még ha nem is olyan kényelmes mint jack-es fejhallgatót bedugni a készülékbe.Az az igazság, hogy sokan még mindig nem értik, hogy hiába van jó hardvered, ha amúgy szoftvert nincs vagy nagyon gyér.. Igazad van, a hardver elég lesz még jó pár évig. És a szoftver? Ne azt nézd, hogy az alkalmazásfejlesztők mennyi ideig fogják a 9-10-t támogatni, hanem, hogy a készülék semmilyen hivatalos biztonsági frissítést nem fog kapni. És akkor mehetsz XDA-ra egy mókolt ROM-ot beszerezni, már ha lesz olyan lelkes fejlesztő aki úgy döntött, hogy szeretne egy frissebb rendszert. Az apple-t mint céget rühellem, de az, hogy mennyi ideig támogatják a készülékeiket, az becsülendő, még ha sok régebbi modell esetében ez csak biztonsági frissítést és "főverzióugrást" jelent (de feature-t nem).
-
FerNandor
őstag
Sziasztok, párom G7-ese befrissült magától, pedig azt hittem, ki van kapcsolva. Nagyon nem tetszik neki. Gondolom ez a 10-es verzió, nem néztem még meg pontosan. Nekem is G7 van, de én még a régi verzión vagyok és ki van kapcsolva az automatikus frissítés. Itt vissza lehet kdz-ből rakni még korábbi verziót, mint a régebbi LG telefonoknál (pl G4).
-
Gzolo
senior tag
válasz
Hadeska22 #960 üzenetére
Párunknak már 10 fut a telefonján, nálam lassan 1 hónapja.
Milyen bloatware-re gondolsz? LG egy szoftvere az egyik legstabilabb és leggyorsabb a mezőnyben, kb. csak a OnepPlus és a Pixel ad gyárihoz közelebbi élményt. A kieg funkciók pedig tényleg hasznosak. (Pl. Quickmemoval rögtön szerkeszthető és osztható képernyőkép, Context Awareness , ami beállítás szerint kapcsolja a wifit és a hangprofilokat) Mi a baj "szakmabeli ként" a felülettel?
2 éves modell, és második (valószínűleg utolsó) főverzió frissítést kapta, ennél frissebb nem lehet jelenleg. Mi kellhet még? A hardver még évekig elég lesz mindenre.
-
Elviekben megindult a 10.x frissítés Európában (egyes országokban) és Kanadában..
Kíváncsi vagyok, hogy ide mikor fog eljutni.Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de engem rettentően irritál az LG magatartása. Nincs még egy olyan ótvar cég, aki ennyire telibesz@rná a vásárlóit, de tényleg. (Na jó, talán a Sony). Itt van egy remek hardver amit az LG-nek a saját UI-val és bloatware szoftvereivel "muszáj" megpakolnia, pedig tényleg senki nem kérte őket rá. És nem csak mind end user, hanem mind szakmabeliként is mondom, hogy egy förmedvény amit ők LG UX x.x-nek neveznek. Viszont ha a "júzer" jó audio képességeket szeretne, akkor nincs alternatíva. Persze, lehet bohóckodni Bluetooth DAC-okkal, de azért általánosságban aki célzottan LG G vagy V szériát vásárol, az valószínűleg szeretné 3.5mm jack-en keresztül élvezni a hangzást.
Egyelőre nagyon vacillálok, hogy következőre mi legyen, mert Aliexpress-ről lehet jó áron LG G8-t vásárolni (kb. 110.000 ft itt nálunk), 1 év jótálással, viszont (nekem spec.) fontos lenne az up-to-date rendszer is, ami inkább Pixel 4, 4a, 5 (?) fele billenne, de akkor meg a kiemelkedő audio képességeknek lőttek. Mondjuk kérdés, hogy akár az amerikai akár a koreai G8 támogatja-e az itteni EU-s frekvenciákat?
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
Capricornus #957 üzenetére
Még arra tudok gondolni, hogy a Google account-odnál Magyarország és a magyar nyelv van beállítva és a droid onnan veszi az infót... -
ubbconfig
aktív tag
válasz
Capricornus #955 üzenetére
fő nyelvként az angol van beállítva? Ha a magyar is benne van a listában, akkor töröld ki
-
Capricornus
aktív tag
Nekem is frissült. Egyelőre mintha egy picit pörgősebb lenne a telefon tőle. Viszont valamiért magyarra állította a nyelvet az eddigi angol helyett. Ezt visszaállítottam, majd a következő újraindításnál megint magyar lett. Ezzel lehet valamit kezdeni, hogy ha újraindítom, akkor maradjon angol és ne váltson magyarra?
-
HankMoody
csendes tag
Nekem is tegnap érkezett meg a 10-es. Viszont nálam volt olyan, hogy nem működött a kamera, illetve csak fekete képernyő volt. Az újraindítás megoldotta, remélem nem jön vissza. :S
-
Bal0924
senior tag
Ebben a pillanatban kaptam meg, végre!, a Android 10-et!
Remélem jó lesz. -
Gzolo
senior tag
Nálam 3 hete van fenn, hiba nélkül megy, pedig Android 8 óta úgy frissítettem az elmúlt másfél évben, hogy nem volt újrahúzva
Egy hibával találkoztam eddig, Nemzeti Mobilfizetés appnál azt hiszi a program, hogy megy a képernyőrögzítés és így nem engedi betölteni a BKK bérletet. Újraindítás segít rajta, de miután lejárt a bérlet, inkább Simple alkalmazásban vettem meg, abban nincs ilyen gond jelenleg.
-
G7 Fites kérdés, de ott még kevesebben vannak: vajon lengyel SW-ben van magyar nyelv? Arra gondoltam, hogy mivel ott árulták a G7 Fitet, feldobnám a brandelt SW-t, hátha azzal megy a volte.
-
DokiTom
újonc
Sziasztok
Amióta fent van a 10es a záróképernyő parancsikonjaihoz nem tudok kettőnél többet hozzárendelni.
Ki tudja a megoldást ? -
kenwood3
addikt
V30b otan most jott le
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Gabi 8906 #943 üzenetére
Nekem már egy éve megvan és még mindig 9-es van rajta. Nemrég jött valami frissítés, de az még nem a 10-es volt. Állítólag az is jön hamarosan.
Ha megnézd a fórumot feljebb, kézzel már meg lehet próbálni a frissítést a tizesre. De megmondom őszintén én nem érzem azt, hogy nagyon kellene sietni vele. Megnéztem, hogy mit tud a 10-es a 9-es droidhoz képest, de számomra nem túl izgatóak az új featúrák.
Egyedül talán a jobb aksi élettartam meg a biztonsági újdonságok azok, amik miatt valamennyire várom, de az aksival nekem eddig sem volt gondom, meg a biztonsággal sem. -
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telot kíváncsiságból. Android 9 van rajta, úgy rémlik van rá frissebb szoftver. Viszont a telefon azt írja hogy a legfrissebb van rajta. Van más mód frissíteni, vagy még várni kellene vele?
-
Gzolo
senior tag
Gondolom 1-2 hónapon belül jönni fog, tekintve, hogy ez már kiadásra kész változat.
weiss:
- rendszerszintű sötét / éjszakai mód - minden támogatott alkalmazás lekövetni (pl. Google appok, Opera) Manuálisan vagy időzítetten kapcsol- gesztus vezérlés - Blackberry Z10 óta vártam rá , egész jól működik , bár néhol még ütközik a balról behúzható hamburger menüvel - kár hogy nem lehet állítani, hogy a vissza funkció csak az egyik oldalról működjön (számomra már csak ezért megérte felrakni )
- LG beépítette az Android 10 desktop módját , ami fapadosabb, mint a Dex, de működik, van multitasking, lehet méretezni az ablakokat, igazából alap dolgok miatt (böngészés, FB és tsa) már nem kell bekapcsolni a laptopot. 16:9 képaránnyal fut alapon, így 16:10 monitoron alul felül fekete sáv van, de ez legyen a legkevesebb, erre van app amivel lehet állítani .
- dizájnfrissítés is volt, sok appnál alulra kerültek a gombok végre , van gyári VPN, apróságok amik kényelmesebbé teszik a működtetést
Eddig ennyi, ráadásul Android 8 óta úgy frissítettem, hogy nem volt még újratelepítes, másfél éve, és tökéletesen működik .
-
-
Gzolo
senior tag
Végre elérhető az európai modellekre (G710 EM) azAndroid 10 (v30b_EUR_xx). Én feldobtam, tökéletesen működik, egy feltétel van, v20k verzión kell lenni. Hivatalos OTA update, teljesen legális, nem jár garanciavesztéssel, és nem kell root vagy boatloader nyitás hozzá.
-
Gzolo
senior tag
Pedig érvényes ajánlatokat tesz le az asztalra, csak nincs Samsung vagy Huawei méretű marketing mögötte, és mindig kicsit elkésnek a piaci bevezetéssel. Ráadásul a szolgáltatók is a 3 nagyot tolják.
Az enyém 16 hónapja hibátlanul működik , így nem tudok segíteni haypro. Én 90%-ban QI-val töltöm, csak akkor kerül elő kábel, ha gyorsan kell sokat belerakni.
-
-
haypro
senior tag
Halott topik...
-
haypro
senior tag
Sziasztok,
új érdekesség: A G7 körülbelül 1 hete úgy érzékeli, mintha USB-n keresztül más készüléket töltenék róla, pedig semmi nincs hozzá csatlakoztatva. ("Tápegység" üzenet van folyamatosan az értesítések között). Ha átnyomok más USB kapcsolatra (pl. Fájlátvitel), 1 másodperc után újra Tápegység USB kapcsolatot jelez.
Van tippetek, hogy mi okozhatja, illetve hogy hogyan lehetne kiküszöbölni?
-
haypro
senior tag
A G7-esem, pontosabban annak akkuja rendszeresen csalódást okoz.
Általában 2-3 óra kijelzőidőt bír közepes fényerővel, vegyes használattal (de mindenféle játék, vagy egyéb GPU-intenzív tevékenység nélkül!), így a délután közepén jellemzően töltőre kell raknom. Beragadt alkalmazást nem látok, a legnagyobb fogyasztó a "Telefon készenlétben".Használtan vettem, de megvan a Turbados számlája, még 10 hónap garancia érvényes rá.
Szerintetek van rá mód, hogy ezt garancia keretei között orvosolják? Érdemes lehet megpróbálnom?
Illetve jelenthet-e problémát, hogy a számlán nem az én nevem és email címem szerepel?
Emellett más nyavalyái is vannak, az ujjlenyomat olvasó rendszeresen nem működik, illetve a kamera is gyakran elveszíti a fókuszt. Ezek ellenére nagyon kedvelem a készüléket, csak jó lenne, ha minden funkciója működne rendesen.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1) Szerintetek miért van az, hogy az "összes használat" minimum kétszerese, de van hogy többszöröse a képernyőidőnek? Sajnos bántóan gyorsan merül a készülék, 1 napot sosem bír végig, délután/kora este töltőért kiált.
2) A kamera sajnos egy ideje gyakran elveszíti a fókuszt, gyakran ugrál, ami zavaró (teszi ezt a gyári appal, Snapchattel és GCAM-mel is) Mi lehet az oka, tudtok megoldást? (gyakran megtörlöm a lencséket, így nem a kosz)
3) Tudtok olyan GCAM-et linkelni, amin működik a night mód és a porté mód? Egy látószög váltás még boldogabbá tenne, de megvagyok nélküle.
4) Van, akinek már Android 10 fut itt a G7-esén? Nagyon várom, lassan úgy tűnik, hogy az Android 11 hamarabb jelenik meg, mint ahogy mi a 10-est megkapjuk.
Köszi!
-
Bal0924
senior tag
válasz
#40993792 #929 üzenetére
Meg van a megoldás az összes problémára.
A gogli programját vissza állítottam gyárira.
Nem hallgatózik és tesz fel nem kívánt és letiltott programokat.
Működik a gomb, most már újra vannak hírek.
És a legjobb hír (számomra) újra működik a navigáció hangutaítás!
Mondok egy helyszínt vagy várost, érzékeli hogy beszélget és megtalálja! -
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Mi történt a telefonnal?
Pár napja vettem észre hogy a letiltott króm és a duo programot feltette.
Gondoltam behülyült, újra letöröltem, letiltottam. Erre megint fent van. Miért?
Nem csináltam semmit ami miatt behülyült volna.És a hangvezérlő alatti gombbal eddig a google hírek jött be, most meg valami hangutasításos baromságot aktivál. Hogyan lehet visszacsinálni?
(Mi annak a gombnak a neve, nem jut az eszembe.A beállításokban hol találom meg?)A telefon, Az Android vagy A gugli szórakozik?
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a klubba egy használt G7-essel!
52.000 Ft-ért elképesztő, mennyi mindent tud, ami számomra fontos: Dupla koppos feloldás/zárás, AlwaysON Disyplay, OIS, IP68, BoomBox, széles látószögű kamera, vezeték nélküli töltés, a világ talán legjobb IPS kijelzője, potens kamera stb.
A szoftvertől kicsit tartottam Stock Android 9 után, de meg kell mondjam, eddig kellemes csalódás.Befutott valamelyik nap az áprilisi biztonsági frissítés, először azt hittem, már a 10-es droid
Az utóbbira remélem megéri várnunk.
Egy kérdés: Tudtok jól működő, stabil GCAM-et linkelni pls? Lehetőleg olyat, amin működik az éjszakai mód.
-
Van valami érdekes a 10-esben?
-
Ramos_
tag
-
Ramos_
tag
Koszi a tippeket megoldodott. Visszaallitottam a nyelvet angolra es ott volt a 2 opcio. A magyarbol hianyzik
-
Ramos_
tag
sziasztok
nem találom a telefonban azt az opciót ami a régi szar LG Q6-omban ott volt
tehát, hogy a névjegyeket ne a keresztnevek alapján rakja sorrendbe hanem a vezetéknevek alapjánott volt a névjegy beállítások menupont, megjelenítésbe
a G7-ben nincs ott és keresztnevek alapján rakja sorba nekemtud valaki segíteni?
-
Descartes
csendes tag
Sziasztok!
G5-ről váltottam G7-re, mert úgy éreztem az 50ezres (700 román mioritikus lej) ajánlat egy szinte új, igaz másodkézből vásárolt darabért több, mint jó vétel. Jelenleg nagyon megelégdett vagyok vele, komoly előrelépés a kettővel ezelőtti generációhoz képest.
Igen, lesz Android 10. Már a második beta verzio jelentkezett a koreai felasználóknál áprilisi biztonsági frissitéssel:
https://piunikaweb.com/2020/04/02/lg-g7-thinq-android-10-beta-update-april-patch-korea/ -
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Meghalt a toltofej amit a g7-hez kaptam .Jart mar valaki igy? 2 ev garival vettem a turbadonal amibol.meg van majf1 ev, es nem tudom, hogy vajon erre is kiterjed-e a 2 ev gari?! Egyebkent ez mar a harmadik vagy negyedik lg tolto ami lehalt nalam. Eloszor 1 lg gpad 7.0 toltoje, majd lg optimus g -é, ezeket akkor a nexus4 toltojevel toltottem , majd az is elhalalozott ,es most ez is. Igazan megtanulhatnanak mar toltot gyartani....Mondjuk anem mind xar, mert a g4-hez kapott mar 4-5 eves es meg mindig megy. Jelenleg ezzel toltom a g7-et is es a g4-et is .. -
307
csendes tag
Ma reggel jött egy OTA frissítés, december 1 a biztonsági javítási szint
-
asr27
tag
Üdv.
Milyen programmal lehet gépen keresztül teljesen újratelepíteni a G7-et?
Úgy, hogy közben formázva is legyen és a szoftver teljesen gyári állapotú.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest