- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Engem nem kell meggyőzni, csak raw-ban fotózok, nekem semmi gondom a kamerával :-)
Az én kedvencem a G7 tesztben az amikor 5-6 százalékos merülést írnak óránként, az IPS AOD-ra hivatkozva. Ez nettó butaság és rettentően félrevezető azok számára, akik komolyan veszik az MA teszteket. Én csak sajnálom, hogy ilyet leírnak....
-
stemplar07
őstag
Csapda .. na igen bár HighGain trükkel legalább ugyanolyan szépen szól egy 50 ohm alatti füles , nincs korreláció a fülesek hangminősége és az ohm nagysága között .. lásd az én Audotechnika ATH-AD900x , ATH-MSR7, fejeseimet , megkockáztatom szó úgy mint egy Sennheiser HD 650 ( legalább is a 900x), aztán 36/38 ohm az egész .
Extender+impedancia adapter 75 ohm , mind a 4 DAC aktív lesz High-ban , ellentétben 50 ohm alatt ,,csak 2 DAC kapcsol be .. (az LG szerint ..) -
papelado
aktív tag
Sehol semelyik tesz ez se említ CA-t és én se látok az AI mentes képeken..Úgyhogy szerintem is végeztünk az offokkal
Valahogy azzal sem győztél meg ,hogy nem elég jó a G7kamerája mert bizony az.Ezen a szinten már tényleg csak az egyéni preferencia dönt melyik képalkotás jön be.Nekem a totál természetes P20proé pl.De A G7 kicsit színesebb világa is brutál jó
-
Libretom
aktív tag
Nem veszem kötözködésnek...
(nem is én vetettem ezt fel...) Sosem akartam mobilos képet kinyomtatni, ennek oka főleg az, hogy más eszközzel fotózgatok. Papírképeket azt csináltattam és ott volt kivágás, nagyítás is, de nem a mobilos fotókból. Pont ez a lényeg: a mobilos képeknek is megvan a helye, sokszor elő is kerülnek. Ez a téma onnan indult, hogy azt írtam: többet vártam kicsit a G7 fotóitól. Messzire jutottunk ettől a kijelentésemtől.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem értem a felvetést a printelés kapcsán, vannak egyéb tényezők, amik akkor is zavaróak, ha egy bélyegre nyomtatod a fotót vagy a telefon képernyőjén kívül soha máshol meg nem nézed. Ilyenek lehetnek az optikai minőségből eredő gondok (fátyolos kép, ronda becsillanások, korrigálhatatlan geometriai torzítások) vagy éppen a gamma görbe teljesen ostoba hangolása, ami megmutatkozhat lecsapott feketékben, lecsapott csúcsfényekben, esetleg teljesen döglött bőrtónusokban, mely a félrehangolt középtartomány eredménye.
Ezektől lesz egy fotó tipikusan "mobilos", ehhez ráadásul az sem kell, hogy az ember belenagyítson megnézni, hogy a hangya fasza mennyire finom árnyékot vet a szomszéd telkén zöldellő fűszálakra.
Most abba nem megyek bele, hogy a fentiek közül melyik áll a G7-re és melyik nem. Csak a printes dologra reagálnék ezzel.
(#302) Alf25: Kicsit visszasírom a G4-em, eddig az volt a legjobb térerősségű telefonom, most az OP5 sokkal gyengébben teljesít, vidéken átutazva sokkal többször látom a H vagy E jelölést és sokszor annyira gyenge a jel, hogy egy Spotify stream-et sem bír el (pedig hát azért az nem egy ördögien sávszéligényes dolog). De Budapesten belül is bőven akad hely, ahol sokkal-sokkal gyengébb az LTE jelszint, mint a G4 esetén volt.
-
törölt tag
Nem. Annyi változott (amúgy Oreoban), hogy bejött a Project Treble, ami leválasztja a gyártóspecifikus kódot (kernel, driverek, stb), hogy egyszerűbb legyen illeszteni rá a rendszer többi részét. Ettől nem fog magától a háttérben frissülni, ez csak könnyebbé teszi a gyártók számára a fejlesztést, illetve a 3rd party fejlesztők számára is, mivel nem kell várni, míg a gyártók méltóztatnak kiadni a forráskódokat, meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest