- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Nem kiabálom el, de holnap hozzám is megérkezik a G7 Végül is kék színben rendeltem meg. Most nézegethetem a tokokat, ehhez nincs olyan mint a G4 -hez a circle tok ? Üvegfóliát ti milyet használtok hol nézegessem ? (Kínából már késő lenne) Köszi
-
pg74
csendes újonc
válasz babosmiki #497 üzenetére
Biztos én vagyok nehezebb felfogású, de ha ez nincs bekapcsolva, akkor meg se jelenik egy névjegynél a csengőhang szerkeszthetősége, ha meg be van, akkor meg nem tudom változtatni. Én egy adott zenét szeretnék egy névhez rendelni, megoldható?
Egyelőre úgy sikerült megoldanom, hogy az adott személyt betettem egy csoportba és ahhoz már lehetett egy adott pl. mp3-t hozzárendelni.
-
pg74
csendes újonc
Sziasztok!
Egy hete én is boldog használója vagyok a készüléknek, kék változatban. G3-ról váltottam.
Már egész jól belaktam, de a telefonszámhoz rendelhető egyedi csengőhangra nem tudtam rájönni. Tudna valaki segíteni? -
8kati
csendes tag
-
8kati
csendes tag
válasz babosmiki #491 üzenetére
Köszi a választ, esetleg neked olyan színben van , nem tudnál róla egy fotót feltenni ? Vagy netes valami is jó , nem találtam csak nagyon keveset amin nem egyértelmű a kékbe hajlás .
A képek mérete olyan nagy mint a G4 ben ,mert ott óriási , férjem mindig kiakad ,h mekkora méretű ,hátha a G7 kisebbre menti el. Nem tudom jobban megfogalmazni bocsi .
-
8kati
csendes tag
Akinek Aurora Balck szín van, az sima fekete, vagy tényleg kékesbe hajlik ahogy a fény éri ?
Jó lenne itthoni kiadást venni, gondolom gyári garis csak úgy lenne. -
8kati
csendes tag
Találtam közben egy jó oldalt, összehasonlítást videóra, a 3 lehetséges versenyző közül a G7 Thinq tetszik jobban : https://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=5&idPhone1=9115&idPhone2=9163&idPhone3=8858
Segítene valaki, hogy a G4 -hez képest, a képeket mekkorában menti el, olyan nagyban? Vagy kisebb fájl méretben ?
-
babosmiki
addikt
Azt, hogy mennyivel jobb nem tudom, de teljesen rendben van videózás terén. Szerintem a nyári túlmelegedéstől sem kell tartani, ez a proci nem arról híres.. Dual-t csak gsm boltban kapsz egy év garival, te döntesz hol vásárolsz, nagyon nem lőhetsz mellé sehol sem szerintem.. A frissítések ugyan úgy megjönnek, csak kicsit később mint az 1 simes verziókra.
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a G7 ThinQ videózásban mennyivel jobb mondjuk egy G 4 - nél? Mennyire melegszik a telefon nyáron melegben, úgy értve ez irányban, van e valami előrelépés ..
Ki hol javasolná megvenni a készüléket, tudom nem a reklám helye , de tanácstalan vagyok, gari ügyben mi lenne és még azért árban is a jó választás ?
Frissítést vajon egy dual változat mennyire kap majd ? A dual-os G4 em nem kapott.
A videót most egy frissítésnek köszönhetően olvastam 4K 60fps-ben rögzíti, ezt a most újonnan megvásárolt készüléken , akkor gondolom kapom ez ügyben a frissítést.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
jimmedly
senior tag
válasz balazska92 #483 üzenetére
Szerintem a garanciás javítás
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Sajnos betört a szuper gorilla glass stb kijelző a G7-emen. Használható a telefon, működik rajta minden, csak ugye csúnya. Na most, még garanciális, illetve kötöttem rá biztosítást. A biztosítóval fel is vettem a kapcsolatot, azt mondták 33 ezer forint ellenében garanciálisan javítják, vagy vihetem sarki gsm-be javíttatni, ahol garanciát veszt a telefon. Mi lenne a legjobb megoldás? :/
-
Bilux
veterán
Meg is jött a 10k frissítés.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
válasz babosmiki #479 üzenetére
Akkor marad a V30+ Dual B&O (Koreai)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
babosmiki
addikt
válasz MaxxDamage #478 üzenetére
A G7+ dual nagyon ritka, szerintem kb nekem van egyedül az országban..
-
válasz Hunfiu12 #476 üzenetére
Én V20 Dual B&O amiről hamarosan váltok V30+ Dual B&O (128GB) vagy G7+ Dual (128GB) bár még magam sem tudom... G7+ Dual nem igen kapható sehol.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Hunfiu12
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és eddig egy V30 volt a kiszemelt példány de mivel a G7 ára kb hasonlóra csökkent elgondolkodtam azon, hogy melyiket vegyem. Tehát szerintetek melyik érné meg jobban?
-
Bilux
veterán
Elkezdték kiszórni a 10k szoftvereket
-
cuncu
csendes tag
Sziasztok!
Közeljövőben esedékes az új telefon és most a G7 a fő kiszemelt lévén, hogy baromi jó áron megy már és amikor megnyomkodtam egyszer Pesten a MM-ban eléggé bejött meg rengeteg dologgal van felszerelve az árához képest.[link] Viszont nekem egészen fontos az üzemidő, egyetemen relatíve sokat nyomkodom a telefont, pörög a neptun, scp, ilyenek és nagyon vegyesen találtam infót. Valahol azt mondják, hogy jobb mint az S9 amin nem csodálkoznék, hiszen az új exynos eléggé zabagép, itt meg a tesztben lehordják. Lehet jobban megérné nekem ezen esetben a Mi 8? Illetve security patch-csek terén hogy áll jelenleg a készülék, kapogat néha azért? -
8kati
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy G7-en, (a V40 et már nem tudom megvárni) vagy Note9 et veszek. G4 -et használok, több éve, nekem is sajna beégett a kijelző. Viszont a G7 is IPS ,de azt előre nyilván nem lehet megjósolni,h beég e majd... G6-nál is volt , van ez a probléma vagy még nem telt el ott sem annyi idő. Kb 2 év után jött ki nálam.
Itthon 64 g sima és dual van forgalomban ugye ?
Köszi
-
kisgeee
tag
Sziasztok,
G6-om van jelenleg, gondolkozom hogy G7-re cserélem. Egyedül az aksi miatt aggódom, van valakinek tapasztalata aki szintén G6-ról váltott, van érezhető üzemidő csökkenés?
Köszönöm, üdv.
"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
pilu85
őstag
nem csúnyák a kamerás fotók szerintetek?
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Volna egy olyan problemam hogy amikor fenykepet akarok kesziteni, ki irja hogy a fajl irasa sikertelen. Ennek mi az oka?
-
Mik76
senior tag
válasz Krisz1000 #463 üzenetére
En megneztem es amit latok rajta az az hogy a sotetek nagyon gyorsan bebuknak feketebe, es a feher megy egyszercsak kibukkan egy kozel sem olyan vilagos szurke mellett mint amit elvarna az ember ha szep linearis atmenetet kellene nezni.
link
Ez talan jobban atlathato:
Link[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Krisz1000
tag
válasz babosmiki #460 üzenetére
ja hogy nem tapasztalod azt a szinekre, árnyalatokra értetted?
nos tedd egymás mellé a 2 készüléket és rögtön tapasztalni fogod
nem tudtam h szuperképességekkel rendelkezel és emlékezetből össze tudsz hasonlítani 2 képernyőt.mea culpa nekem csak úgy megy, h egymás mellé teszem a 2 telót és ua a képet nézem rajta...
az is elképzelhető, h a v30od képernyője már kicsit meg volt égve, nem?
nekem régebbi samu már 1 év alatt láthatóan vesztett a fényerejéből.
nem beégett, hanem az egész képernyő gyengült. -
Krisz1000
tag
válasz babosmiki #460 üzenetére
nem akarok "beszólni" de ugye ez a marketing alapja, hogy az emberek 99% instára, face-ezésre, hirfolyamokra használja a telóját, arra persze hogy jobb a hosszúkás képernyő.
ez már a vloggerek hatása, mert az összes teszben ezen nyavajognak h milyen nehéz átérni a mai képernyőket
mi vaaaan??
ki akarja átérni? ahhoz 3 colos képernyő kellene.
le kell ereszteni a 4 ujjad, azoknak az ujjbegyein pihen a készülék és úgy már simán átéred a hüvelykkel
tegnap v másfél órát gyűrtem igy félkézzel az s9+t ami még nagyobbezen az alapon csinálj három az egyhez arányú telót, instán lájkolni az is jó.
viszont ha vmi értelmesebb tartalmat akarsz fogyasztani, akkor rögtön rossz, hogy ilyen arányai vannak a képernyőnek és nem hagyományosabb.
pl
képregények
normál méretű képek, fotók
a4-es lapok, jegyzetek, munka stb.
összetettebb ábrák rajzok, ahol nem csak 1 dimenzióban kell mozogni mint az instán.
fix arányú szkennelt ebookok.ezekre mind rosszabb az ilyen szélsőséges képarány. a v30 sokkal jobb, ilyen szempontból.
(de valóban nem sok szempontból jobb)[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Poleden nézz meg egy szürke árnyalatot.
Nincs több kérdésem...
Oled, Super Amoled, poled. Nekem telefonban nem kell soha többet.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
babosmiki
addikt
válasz Krisz1000 #459 üzenetére
Volt V30-am is, és hát a kijelző a G7-ben nekem egyértelműen jobban tetszik, nem tapasztalom azokat amiket írtál. Látod a képernyő arányban sem egyezik a véleményünk, nekem ez a nyújtottabb jobban bejön, könnyebb átérni kezelni. Nekem a V30 már széles volt és az oldalsó kávák is nagyobbak mint a G7-ben.
-
Krisz1000
tag
sajna azért sikerült összehasonlítanom a v30-al fej fej mellett az aréna MMban.
brutál a képernyő fényereje, de v30 poled egyszerűen sokkal szebb.
ha csak fehér a képernyő, g7 sokkal erősebb, de
áttöltöttem a mintaképeket BT-n a v30ra és szines képeknél poled sokkal kontrasztosabb, erősebb képet ad.
közepesen fényes képeknél azt látom, tájkép, város stb. hogy az a v30 jeleníti meg fényesebben.
szóval ez a magas nit úgy látom nem jelentkezik minden esetben...g7 képernyőjén furák a betekintési szögek, nem homogénak a színek, mintha egyfajta fénytörés lenne a képernyőn. amit baromira nem értek, mert huaweinél lehet látni h mennyire gyönyörű LCD-ket is lehet csinálni.
megyek a T-be is megnézni hátha csak az MM készüléke volt problémás, nem tudom...a g7 hangszórója viszont egy más kategória, mellbevágoan jobb. ha podcastot, videókat hallgatnál, akkor alap, és zenére sem rossz, sőt, szerintem pici BT hangszórót simán kivált (háttérzenéhez, stb)
v30nak kellemesebb a képernyő aránya. feleslegesnek tartom az ilyen elnyújtott képernyőt.
vagyis a v30 azon kevés telefon, ami még nem elnyujtott, ami ha dolgozni akarsz a telefonon, akkor fontos.állati nehéz döntés, és ilyenkor látszik milyen csapnivalóak a cég marketingesei. a két telefonból kellett volna egyet csinálni, és kb szarrá vernek mindenkit.
csináltam hangfelvételt is egyszerre a két telóval, csak még nincs a gépemen, ha meghallgattam, leírom a tapasztalatokat.
-
Levi941127
senior tag
Jó hír, hogy megint ment le az ára a G7-nek, bár minimálisan, eddig 141-ért adták
-
Bilux
veterán
Nekem már több mint 3 hónapja megvan (ez nagy szó nálam) és eddig nem éreztem késztetést, hogy lecseréljem.
-
Bilux
veterán
Így van a telefon tökéletes teszi a dolgát
-
jimmedly
senior tag
válasz babosmiki #451 üzenetére
Nem ismerik. Ráadásul bárhová mész be a samut meg a hülyevejt tolják az arcodba. Nyiregyen is a korzóban a t-nél van egy szál G7 kitéve, a sok kirakott telefon közt, közben körülötte ordítanak a sifony samu hülyevej reklámok.
A médiában pl nincs is kitéve csak egy marék reklámpapír róla. Röhej. -
-
Krisz1000
tag
na sziasztok, beállt a topik, valami gond van?
most láttam, h 140 körül van a teló, sok helyen 10 ezer forinttal drágább csak mint a v30...
innentől kezdve szerintem no brainer a választás.
kicsit meglepett h nem indult be a topicgyakolatilag s9-s9+ szinten levő teló, amikor az 170-190től indul...
hogyhogy nem ugranak többen rá a cuccra?szerintem jövő héten megrendelem.
ja igen, 8.0.1-es oreoról van már valami hír?
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz funkmester #446 üzenetére
Nekem minden hibátlan, pörög mint állat!
-
funkmester
aktív tag
aki lg g7-t hasznal, o mennyire elegedett a rendszer gyorsasagaval, az appok(instagram) nem akadnak? kamera gyorsan fokuszal?
[ Szerkesztve ]
-
GMalik
tag
válasz stemplar07 #443 üzenetére
Jó lenne többet tudni róla, hogy miképpen reagál a quad dac ra.
Majd kérlek írj! -
stemplar07
őstag
F9pro tegnap vettem, háát tesztelem , van forrás bőven , nekem fiziológiás ,,problémáim vannak, azaz nehezen bírom az Inear füleseket , szoktatás van :-) majd beszámolok, első blikkre nagyon részletes , analitikus hang ,... egyesek szerint a 400 dolcsis kategóriát is eléri , sajnos csak fejhallgató -ban van összehasonlításom , más iem a gyári B&O -n kívül nincs ( de az meg csak marketing ) ,
-
GMalik
tag
válasz stemplar07 #439 üzenetére
Fiio f9 pro t vettel?
Mi a velemenyed rola lg v30on keresztul hallgatva?
Lehet en is lerendelek egyet belole. -
GMalik
tag
En is megtapasztaltam az mqa "szepseget" letoltott flac fajlokban, ezt szepen fel is ismeri az lg app, es ezzel egyidoben meg is tapasztaltam a légiességét e formatumnak!
Nagyon durvan bekonnyeztem, mikor az ingyenesen letolheto hi res oldalrol az egyik mqa zenefajlt vegighallgattam.
Hd600val!
De!
Mqa formaban levo albumok zome nem hoz lázba! Innen kezdve nálam reményvesztett az mqa mindaddig, mig mp3 szinten elterjed![ Szerkesztve ]
-
GMalik
tag
válasz stemplar07 #439 üzenetére
Nyilvanvalo, hogy mindenkinek mas az igenye..
DarK.O. is imadja az lg v30 at az mqa tamogatas miatt, akinek van egy sony zx2 dapja és elmondasa szerint jobb osszessegeben az lg v30!!!!
De ő iem monitorokkal teszteli, amiknek az ára a csillagos ég! Ez is azt bizonyitja, hogy iem ekkel sokkal jobban kibontakozik a telefon dap jellege..
En nem a tamogatott formatum alapjan valasztom meg a forraseszkozt, mint lejatszot..
Ha nem lenne mqa dekodolas es csak 24 bit 192khz t tudna kipreselni magabol, dsd hiannyal egyutt, cserebe bölcsebb és gazdagabb hangzast kapnék, hidd el nem bánnám meg!
A formatum csak egy dolog, a hangzas az elso!
Azt kovetoen a hangkelto!
De egy jo forrasrol egy hangkelto sem tud rosszul szolni! -
stemplar07
őstag
Maradjunk annyiban,.. a fül érzékszerv , nagyon nagyon eltérő a hallásunk, én tegnap vettem egy Fiio F9pro-t ez az első agydugós fülesem,.. hááát nem tudom meg tudom-e szokni , ATH990x nagyságrenddel szebben szól, ..De az ES-100-al már jobb a helyzet a Fiio agydugóssal ,..
Én sem írtam, hogy jobb a Fiio x5iii , alatta van a V30/G7 , de... ha arra gondolsz,hogy ez egy telefon, ami natív DSD/MQA képes, akkor már másképp nézem a dolgot , a forrás és a füles/fejesekhez kell az egyensúlyt megteremteni ..
Az ES-100 zseniális szerkezet, meglepődtem amikor kipróbáltam 24bit/LDAC-on gyönyörűen szól, sokkal szebben ,mint az AK-XB10 aptxHD-n ..és ráadásul USB dac is , és bármilyen alaplapi hangkártyánál is jobban muzsikál , a 24 bitet érdekes módon csak a Mac-en tudja, a winfos korlátai miatt .. -
GMalik
tag
válasz stemplar07 #436 üzenetére
Hozzáteszem a pocketnow letesztelte a v30 vs fiio x5iii keszulekeket, és nem meglepodve kozolte, hogy nyilvanvaloan osszessegeben jobban szol a fiio dap.. De a technikai elonyok mellett hozzatennem a magas alapzajta fiio esetében, ami in ear monitorokkal idegesito is tud lenni..
Es most a lenyeg jon:
Lg quad dac ot, in ear monitorokhoz tervezték igazán! Miért?
Pl.:
Nem régiben olvastam az egyik topikban, hogy a hiby r6 "audiovizualis" megjelenitese iem ekkel egy kategoriaba esik, az lg dapokkal (g7, v30). Minimalis elteresekkel!!! Minden mas hangkelto mellett alulmarad az lg.
Viszont jo hír, h az lg kis hangkeltőkkel remekel!![ Szerkesztve ]
-
GMalik
tag
válasz stemplar07 #436 üzenetére
Totálisan egyet kell értsek a mondanivalóddal, viszont a szemem kiugrott a helyéről, amikor azt írtad, h a Rednél jobb.
Ez nálam nem valósul meg, (hd600, hd25amp, Akg hd272 classic fejhallgató, akg samu in ear, lg in ear, soundmagic e80)
a térleképezés is pontosabb a Rednél.. Emellett az alsó tartomány a Rednél az áramköri előnyöknek (jól megválasztott digitalis szuro is) hála húsosabban hangzik, illetve rétegződésben is picivel jobb az alsó frekvenciákban..!
Ami a középtartományt illeti, a ess9218p a 4 szálas dac nak hála tisztábban hallom, tehát jobb és artikuláltabb az énekhang is..
De egy nyitott studio fejesnél nem hatrany a melyfrekvencia karakterének megválasztása, ami édes és kényesztető a Red esetében..
Egyébként a Df Red erős táppal rendelkező asztali szamitgeppel remekel, de ez köztudott..(nyilvan a buffer is befolyasolja az arcunkba ömlő reszleteket)[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
Én Tidalon a EarStudio ES-100 -t preferálom , Dual AK dac ,viszont a belső/sd tárról való Flac/DSD -hez viszont a PowerampBeta ( persze a saját 24 bit natív driverével, és a PA fórumon leírt beállításokkal ) nincs jobb ,persze ízlések és pofonok ..
Az ,hogy az elvakult HiFi fanatikusok szerint mi az ami helyes ,nos az engem nem érdekel ,,nemár,, megmondják hogy mivel ,,fűszerezzem ,, a kajámat/zenémet , mert ők kitalálták, hogy a sub bassz nem létezik.. vicces
A v30/g7 igencsak a Fiio X5 III közelében van... Dragonfly Red olvasd el a HeadFi-n sehol sincs a V30/G7-hez képest ... csak GighGainbe kell tenni ...az 50 ohm alatti fülesekkel ..ennyi a titok ..
Pont tegnap próbáltam a V30 ki egy Sennheiser HD650-et az OktogonAudióban,150 ohm , gyönyörűen meghajtotta és nagyon szépen szólt az eladó arcán látszott a megdöbbenés Poweramp bet/Tidal Masterrel (MQA)[ Szerkesztve ]
-
GMalik
tag
válasz stemplar07 #420 üzenetére
Szia!
Uapp frankó kis lejátszó!
Tudok a hi res driver éről és szebben muzsikál usb dac egységeknél is a hi res driver!!!
Sok lejátszóval leteszteltem az lg g7 et.
Viszont az lg music app adja vissza az eredeti karakteriszikáját, adottságát az ess 9218p nek..
Ez onnan tudom, hogy a headfonia.com elemzést tett a shanling m0 (ess9218p) -ról és totálisan megegyezik a g7 hangzásával, amennyiben az lg app val játszuk zenéinket.. Igaz, ez nem feltétlenül jó, hiszen picit a közép tartomány zsúfolt és magasban nem tud kiteljesedni, ami az Uapp nál megtörténik, viszont csak lg app adja vissza visszajelzesek alapjan es velemenyem szerint azt a hang eloadast, amire tervezteka a dac ot, ha ez jó is vagy kevésbé előnyös..
A poweramp betat en is kiprobaltam, és egyedulallo modon szettagoltabban, szelesebb terben akarja megszolaltatni a zenet, ami tovabbra sem a valodi karaktere ennek a Sabernek.. Jól szól, sőt lehet szebben egyes műfajoknál (elektronikus), de nem "önmaga" a dac megszólalása..ha érted..
Sajnos ez így jelen formában egy 40-70 ezer forintos kategória, ami nem éri utol a befutó mid-end dap tudását, mint pl.:
Shanling m2s, m3s.
Hiby r6
Fiio x5iii
Fiio x7ii
AK Jr..
Dragonfly Red szintjéhez helyezném, mindkettőben van szerethető karaktere a zenéknek, de ami miatt szeretik a Red et, az az akusztikai 3d leképeződés (életre kelnek a hangszerek), ami drágább lejátszók ismérve.. -
stemplar07
őstag
off:
:-) bár ezt itt remélem nem veszik trollkodásnak, de ha a 30 ropi probléma és a zene a lényeg, akkor ott a V30 ami ua. a zenei tudás, és komoly de.. tavalyi 835/4gb hardver , és oled .. vs 845/6 gb viszont tft ..a V40 gondolom okt-ben jelentik be, és az LG szokás szerint majd talán .. jövő márciusra eljuttatja az EU-ba.. (a V20-at pl. el sem juttatta de azért nekem volt ) tehát emiatt a G széria nem fog árcsökkenést ,,szenvedni,, de ezek csak hipotetikus feltételezések..
-
Déve
tag
Sziasztok, valószínűleg be fogok ruházni ebbe a telefonba mivel erősen zenefüggő vagyok, meg hát tetszik is a teló. Mit gondoltok, érdemes kivárni mire kijön a V40, hátha egy picit lejjebb tornásszavaz árakat?
-
Mik76
senior tag
válasz stemplar07 #429 üzenetére
Úgy tűnik a srác összekeverte hogy melyik fejhallgatót hozta el magával. Egy ultrasone pro 900-ast probaltam ki. Ez is nagyon jól szólt.
Érdekes az amit az impedanciarol írtál, majd még utána nézelődök.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
stemplar07
őstag
Csapda .. na igen bár HighGain trükkel legalább ugyanolyan szépen szól egy 50 ohm alatti füles , nincs korreláció a fülesek hangminősége és az ohm nagysága között .. lásd az én Audotechnika ATH-AD900x , ATH-MSR7, fejeseimet , megkockáztatom szó úgy mint egy Sennheiser HD 650 ( legalább is a 900x), aztán 36/38 ohm az egész .
Extender+impedancia adapter 75 ohm , mind a 4 DAC aktív lesz High-ban , ellentétben 50 ohm alatt ,,csak 2 DAC kapcsol be .. (az LG szerint ..)[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Aki ezek az lg-k kozul valamelyiket meg akarja venni, kalkulalja bele egy igazan jo minosegu fejhallgato arat is. En is kenytelen leszek beszerezni egyet mert a hd202 sennheiserem tegnap durvan elverzett egy 250 ohmos fejhallgato mellet amit egy kollegam adott at tesztelesre. Nincs megallas... Ez a quad dac egy csapda!!
-
matiz901
csendes tag
Nem igazán világos számomra, hogy van benne vezeték nélküli tőltés. Akinek europai verziója van, az kérem válaszoljon.
-
babosmiki
addikt
válasz Krisz1000 #423 üzenetére
Kéz alól vettem, mobilboltos vásárlás volt.
Hát nekem volt V30 is, én nem veszek észre különbséget a kettő között.. Számomra mindegyik hozta az elvárt szintet mind fotóban mind videóban! Amúgy a G7 még aránylag friss, biztos kap még javításokat és csak jobb lesz.
#424:
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
válasz Krisz1000 #423 üzenetére
,,babosmikit,, kérdezd, mert neki volt egy darabig V30 és most pedig G7+ van .
Én csak az S8 hoz tudom hasonlítani, annál sokkal jobb a V30, gondolom a G7 is . Volt egy hónapig P20 pro-m , nos az az ellenfényben(és rossz fényviszonyok között ) ,szürkületben,este össze vissza veri az összes jelenlegi telefont , nappali fényben , kicsit jobb csak a V30-nál , videóban viszont jobb a V30 . ..
-
Krisz1000
tag
illetve mindenkihez lenne egy olyan kérdésem, hoggyőő... szóval sok tesztet megnéztem YT-on, sokan dícsérik a telefont.
hibának azt hozzák fel, hogy rosszabb képeket csinál mint a v30, annak ellenére hogy a kamerák papíron jobbak. ugyanez videónál is.
ezt lehetett fej fej melletti teszteknél is látni, hogy a v30 valahogy szebb képeket csinál.
annak ellenére hogy a g7 kamerája papíron jobb kellene legyen!kérdés az, hogy ezt mennyire javították azóta szoftveresen. pl kamera app lett e már javítva?
legújabb oreo van e már rajta?meg volt egy olyan teszt is, amikor a videó hangját kapcsolgatták a két teló között és a v30 felvételi hangminősége egyértelműen jobb volt.
erről tudtok e esetleg valamit, vagy vélemény?
[videó]én egyébként azért szemezek a telefonnal mert az Edge egyáltalán nem jön be és igy a v30/g7 kívül nincs értelmes telefon. plusz ha jól értem g7 chipsetben az s9-nek felel meg lényegesen jobb áron, 155e körül...
-
stemplar07
őstag
Hires direct driver in USB Audio Player PRO ( LG G7/V30 - Including DoP and MQA decoding , és ezt a Fiio X7/X7II sem tudja ..)
Hozzáteszem , a V30 belső tárról csak a Poweramp Beta -t használom , amivel a Sabre a legszebben muzsikál ( a legutolsó verzió óta már a PA is tudja a natív 24 bitet ),magasan jobb mint az UAPP (kivéve DSD) viszont a Tidal-al csak az UAPP-ot használom .
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
bár a mellékelt kép a V30-ra vonatkozik, de mivel a Sabre DAC/AMP ugyanaz ,mint a G7/7+ -ban , látható a mérésekből, hogy kb. mi is a sorrend , a FiioX5 iii , azért ,,kicsit,, jobb , de ez egy telefonba épített DAC/AMP -tól nagyon szép teljesítmény , én is 36-38 ohmos fejesekkel használom, és a V10/20 óta High módban az igazi .. talán a Radsone EarStudio ES-100 ( multinormás AptxHD/Ldac 990) ami egy kicsit a közelébe kerül , de nem tudja megelőzni nálam a V30 hangját , emiatt vettem ismét LG-t .
Ja és az UAPP az amivel a Tidal master (MQA) valódi hangja meg is jön , ha nem próbáltad akkor érdemes kiadni érte a pénzt . (megkerülve a droid korlátait saját natív highres drivert használ az UAPP v.4 óta )[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
Na csak ideért lassan hozzánk is.. [link] Amúgy az akksi tényleg nem rossz, reggel 8-tól este 11-ig feltöltött állapotból 33%-ra esett közepes használattal, nekem ez bőven elég.
-
GMalik
tag
Nem is tudom hogy kezdjem el Srácok!
Gyerekkorom óta vonzott a zenei világ, de csak 4-5 éve rabolta el a szívem a hordozható DAP világa..
Volt szerencsém pár, igen komoly -és költséges hordozható dachoz és DAP-hoz:
- astell&kern Jr
- fiio X7
-fiio A5 (mint erősítők többféleségének elmélyítése miatt)
- Dragonfly összes széria (Red 2,1Vrms jelenleg is a tarsolyban)
- Lg V10 (9018k2m+ 9601c2m) < 2 Vrms
- B&O dac module 9028c2m+ 9602amp
- Fiio X3 II
és az Lg G7 9218p in sock architecture = 2.0VrmsCélozgattam több alkalommal arra, hogy csalódás valamilyen szinten az Lg Mqa képes g7, mivel szándékosan összehasonlítva legközelebbi társával, a DF Red vel, nem ért fel a kis Usb dac szintjére...
Majd imént kipróbálva több fejhallgatóval és in ear készletemmel abban a pozitív élményben volt lehetőségen, h nem hogy nem ér fel a DF Red szintjére, azt magasan meg is előzi High gain módban, de leginkább kis impedanciás felsőkategóriás fejesekkel, fülesekkel, hatványozódik.. -
jimmedly
senior tag
.... lejárt a szerkeztés ugye. 😊 Meglepett h milyen karcsú, jó, minőségi fogása van. Most láttam először élőben G7-et.
-
jimmedly
senior tag
Nyiregyen a Corzóban a T-nél van kitéve G7 ha valaki errefelé szeretné megnézni.
-
Mik76
senior tag
Ugy tunik erdemes megtanulni rawot editalni urak. A nagy fotos teszt alapjan eg es fold...
-
babosmiki
addikt
Na végre becsatlakoztam egy G7+ verzióval! Eddig minden nagyon tetszik, nagyon pofás készülék! Az akksi a mai nap alapján szerintem kicsivel jobb mint a G6 és az S8 volt!
-
-
babosmiki
addikt
-
-
espi38
őstag
Na látom ez a topic nem pörög úgy mint LG V30-hála istennek mert akkor nincs probléma a típussal)
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Milyen tokot és fóliát ajánlanátok a típusra?
Olyan tokra gondolok ami nem vastagítja ezt az amúgy kecses készüléket -
gaben777
újonc
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a Vodánál lesz ez a készülék valamikor? Sajnos csak semmitmondó válaszokat ad az ügyfélszolgálat. Néztem rajtunk kívül már mindenhol még a román vodánál is van. :-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest