- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazska92
senior tag
Sziasztok, ha nem jó helyre írom, továbbítsatok légyszi. Összetörtem a g7-emet, a hátlapja tört be, zenehallgatás közben. Utána is szólt róla a zene, jöttek az értesítések hangjai stb, csak a kijelző nem működik, fekete az egész. Szereztem egy műszerész csavarhúzot, szétszedtem teljesen a telefon belsejét, és semmi fizikai hibára utaló nyomot nem találtam. Kábelek, szalagok stb nincs megtörve, vagy elszakadva, minden a helyén. Az összetörés után, miután lemerült, felraktam töltőre, fel is töltött, géppel össze is tudtam dugni, és lementeni róla a képeket. Továbbra is csak a képernyő fekete, használhatatlan.
Esetleg ötletek, hogy mi lehet, mit kéne venni vagy javítani, vagy kuka? -
balazska92
senior tag
Srácok, a g7-em hátlapja kezd elválni, lejönni. Még kb fél éves a telefon, T-nél vettem. Visszaviszem kicserélik, javítják? Mert ez így már gondolom nem lesz sokáig vízálló.
-
balazska92
senior tag
Tudnátok ajánlani, linkelni nekem, egy olyan autós töltőt, ami a szivargyújtóból "kettőt csinál? És akkor az egyikbe olyan kábel menne, amivel tudom tölteni a G7-et, a másik pedig a meglévő ülésfűtésemet dugnám
-
-
balazska92
senior tag
Értem, rendben. A video alapján csináltam én is, a sim kártya már rég nincs benne, mivel így kénytelen vagyok a régi telefonomat használni. Viszont ha elkezdem megint próbálgatni, csak ki be kapcsol, nem engedi a factory resetet
-
balazska92
senior tag
En probaltam factory resetelni, de nem megy telekomos vagyok :/
-
balazska92
senior tag
Én felhívtam LG központot, azt mondták küldjem be nekik és javítják. Na most ez gondolom több hetes folyamat. Pár napot még várok hátha történik valami... De ugye nem tudom bekapcsolni factory resetelni semmit se tudok vele csinálni, így ha lenne rá frissítés nem tudom hogy raknám fel
Ja, így hogy gondolom minden adat bukta, tudok bármi kártérítéssel élni, reklamálni, telefont cseréltetni akár más típusra valami?
[ Szerkesztve ]
-
balazska92
senior tag
Nagyon szépen köszönöm!
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Valami történt a G7-emmel, lemerült reggelre, felteszem töltőre, tölt, de egyre jobban melegedik, és ki be kapcsolgat magától, a pin kód beírásáig nem jutok el, nem enged csinálni semmit. Hard resetet próbáltam, semmi változás. Még ugye garanciális a teló, kb 2 hónapja vettem, arra van lehetőség, hogy úgy kérjek cserét, hogy mondjuk egy teljesen másik típusra cseréljék? Ha van köztük árkülönbség akkor azt fizetném mondjuk. Pl adnám a G7-et, ők pedig bármit amit választok odaadják, pl Noka Huawei bármi.
Telekomnál vagyok ha ez fontos.
Remélem tudtok segíteni. -
balazska92
senior tag
Sziasztok! Sajnos betört a szuper gorilla glass stb kijelző a G7-emen. Használható a telefon, működik rajta minden, csak ugye csúnya. Na most, még garanciális, illetve kötöttem rá biztosítást. A biztosítóval fel is vettem a kapcsolatot, azt mondták 33 ezer forint ellenében garanciálisan javítják, vagy vihetem sarki gsm-be javíttatni, ahol garanciát veszt a telefon. Mi lenne a legjobb megoldás? :/
-
balazska92
senior tag
válasz
Dondenis #381 üzenetére
A régi telefonról már kikapcsoltam a párosítást. A fülesen ha nagyon hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor power off helyett valami bluetooth valamit mond be, gondolom ez az a reset amire te gondolsz. Ezt is megcsináltam, ki-be kapcsoltam a fülest, az új telefont, de továbbra sem találja a g7 a fülest. :/
-
balazska92
senior tag
válasz
tomboy0013 #378 üzenetére
Lecsatlakoztattam a P9-ről, többször kikapcsoltam bekapcsoltam a telefont illetve a fülest is, de nem ismeri fel... Elég nagy baj, mert a fülest nagyon szeretem, és elég komoly darab...
-
balazska92
senior tag
válasz
tomboy0013 #376 üzenetére
Persze, többször ki-be kapcsoltam
-
balazska92
senior tag
Sziasztok!
A G7-em nem ismeri fel bluetoothon a fülesemet... a régi telefonom, huawei p9 felismeri. Lehet valahogy orvosolni? Fontos lenne :/
-
balazska92
senior tag
válasz
Stauffenberg #239 üzenetére
Ezért bizonytalanodtam el... T-nél lenne véve, még kicsit várok, hátha mostanság jönne az új HTC, az még érdekel...
-
balazska92
senior tag
-
balazska92
senior tag
Sziasztok! Ilyet szerettem volna venni, de ahogy látom a kamera miatt eléggé lehúzzák a hozzászólók. Ilyen kategóriában mi lenne még az ajánlott? Ez főleg a nagy és szép kijelző miatt, vízállóság, stb miatt lenne jó
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábban megszokottakhoz képest kicsit csúszva, de minden szükséges újítással érkezett meg a dél-koreaiak új csúcsmodellje. A kijelző és a hangminőség kiemelkedő.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rádióamatőrök - HAM topik
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation - Öt nap kompenzációt kapnak a PS Plus tulajok a leállás miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest