- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palibá
tag
válasz
stefanbeer #59 üzenetére
Ne személyeskedj kismackó. A nyelvtant miJen ótvar felzárkóztató iskolában próbálták megtanítani?
Az én telefonomon azért van kamera, hogy magamnak csináljak vele képeket, ne ilyen arcnélküli nagyszájú fórumozóknak. Egyébként attól függetlenül, hogy nekem milyen a telefonom, a G5 meg az G5SE se csinál szép képeket. Mondhatni pocsékokat készít. Sajnálom ha belegyalogolunk a lelki világodba, esetleg te ilyen ért adtál pénzt (bár szerintem inkább apuciéktól kaptad a kettes évvégiért), de nem egyedül gondolom úgy, hogy csapnivaló a fotók minősége. A szemünk nem rossz, a hiba a te igényeidben lehet, ha szerinted ezek a minőségi, tűéles, penge képek.Viszont abban egyetértünk, hogy Alice cikkei jók. Meg kell védenem, szerintem is kár ekézni. Én szeretem a tesztjeit olvasni, mert választékos szóhasználattal, korrekten leír mindent.
Viszont van valaki, akinek nem írom ide a nevét, és akitől falnak megyek, akár teszt, akár hír, vagy csak egy böffentés jelenik meg tőle az oldalon.De nincs mit tenni, maximum nem olvasom el, ha nem akarok bosszankodni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest