Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Septum15 #40502 üzenetére
Szia.
Nézd meg esetleg ezt, nekem ezek a fajta romok jöttek be a legjobban, de ez mindenkinek más, ugye! Meg egy idő után, mindegyik lassúl!https://www.google.hu/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-fulmics-rom-3-0-tweaks-hub-ota-v30b-t3304556/amp/
Gazember
-
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Aryon87 #36882 üzenetére
Nem tudom, mert nem ismerem azt a romot! Tudni kellene, hogy használja e alapból az xposed modul valamelyikét, mert ha tiltod a modult akkor esetleg össze is omolhat a rendszer!! Utána néztem, azt írja, hogy telepítésnél aroma installernél tudod választani, gondolom akkor bejelölted, hogy telepítse?
"Xposed v86 + APK Material (Aroma)"
Ha van esetleg backupod, akkor tiltsd le, max visszarakod!! Olyan valaki segítsége kellene, aki használja, eme romot, ő meg tudná neked mondani pontosan, hogy a mi a stájsz!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz korpicschess #36487 üzenetére
Szia.
Próbálj meg felrakni egy lolis KDZ-t, hátha arra fel tudod tenni gond nélkül a cuccost!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Zolio3 #35380 üzenetére
Szia.
Sajnos nem tudom pontosan, mert nekem egy régebbi verza volt fent! Bele szoktam olvasni a topikjába, és úgy rémlik, hogy megy az xposed modul!! Van aki használja vele, és nem volt panasz! Ezt csak úgy tudod megtudni tutira, ha felrakod, és kipróbálod!"just installed xposed.
haven't wiped anything and it works flawlessly."Ezt egy ottani fórumozó írta!
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz ragnar69 #35007 üzenetére
Szia.
Ez egy hiba, amit még nem javított ki a készítő!! Nem lehet manuálisan APN-t beállítani!!!
Próbáld meg ezt a módszert, hátha menni fog!!"Fulmics Tweaks > advanced > hidden menu > modem protocol > PDP > apn > hold recents button > new APN > hold recents button > save"
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Felmerülhetnek benne kisebb, vagy nagyobb hibák, mondjuk nem annyira jellemző, de mint tudjuk, az ördög sohasem alszik!
Az új v30-as modemek alá, nincs tartós root, eddig!! Nekem is úgy működött a dirty unicorn rom, hogy előtte flashalnem kellet a 21c modemet!! Aztán mehetett fel a rom és a gapps!!21c MODEM
[link]Mondjuk nem tudom, hogy kell e a többi CM alá, de D.U alá, kellett!!!!
Simán felrakod TWRP alól, utána mehet a rom és a gapps![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mediumgecso #34752 üzenetére
Szia.
TWRP-ből tudod felrakni (teljes gyalulás előtte), igen, gapps kell hozzá!!! Szerintem ne nightlyt szedjél le, hanem az utolsó stabil verziót inkább!! RR, XenonHD, Dirty unicorn, van választék, amelyik szimpatikus!!
És lényeges még, hogy fel legyen flashelve a 21c modem!!!!!!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Jó ez az új fulmics rom, van benne 1-2 apróbb hiba, de az a napokban javítva lesz!! Egyébként tényleg nem lesz sose olyan gördülékeny, mint a CM rom, de ez van, valaki ezt vagy elfogadja, vagy nem!!! Dirty unicorns 10.1-ről váltottam fulmicsra, és igen, érezhetően döcögősebb, de engem nem zavar, ez van, ez ennyit bír! Másik kernellel, lehet egy kicsit javítani a helyzeten, de ugye, kinek mi, mint itt már leírták egy páran, szerencsére, azért van miből válogatni!!!
Kamera szerintem rengeteget javúlt CM-ben, jó ez a snap camera, ami alapból felment D.U-ba!Smartnoticet, lehet utólag valahogy telepíteni, mert azt hittem, hogy nem lesz rá szükségem, és ezért aroma installerben töröltem, de most mégis kellene!
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Nagymelák #34310 üzenetére
Fel lehet telepíteni, ZIP-ből TWRP alól a 30F-et! Igazábaól "csak" biztonsági frissítéseket tartalmaz!!!! Arra figyelj, hogy ha Flasheled a romot, akkor még régi modemet kell alá rakni, ha esetleg nem az lenne benne!!!!
Ez mehet fel, ebben a régi modem van (21c) ha esetleg nem ez lenne neked!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Aki MM használ, (30c) annak nincsenek gondok az értesítésekkel (gmail, brébukk, viber, messenger) nekem valamikor elég rendesen késnek a jelzések!!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Aki kdz-el rakta fel a 30C-t, és utána rootolta, annak is 21a vagy 21c a modem verziója???Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz myself45850 #33035 üzenetére
Kezdetnek poweramp, aztán ha van root, akkor ki lehet próbálni a VIPER4ANDROID cuccot!!! Na meg jobb füles, persze!!
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz mediumgecso #32991 üzenetére
Szia.
Gyors!
Kamera minősége elmarad a gyáritól, de annyira nem vészes, persze ez mindenkinek más!! Pár hozzászólással előrébb, egy fórumtárs csinált CM alól fotókat, lesd meg, s döntsd el, te magad!!
Feloldás megy, de a lezárás csak státuszbáron való kopogással megy, ha jól tudom!!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Egy okyan kérdésem lenne, hogy aki használ 6.0-ás romot (gyári vagy mókolt) annak megy rendesen a külső SD-re való írás? Vagy formázni kell telefon alól az SD kártyát, mindenhol mást írnak, és nem igazán akar működni!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Aki 6.0-as Fulmics romot használ, annak ajánlom, hogy tegyen egy próbát az XCEED kernellel!! Gördülékenyebb lesz egy kicsit a rendszer, és javul az üzemidő, ez a tapasztalatom!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy aki MM-et használ, (fulmics) tud rendesen visszaállítani TB-vel, olyan cuccokat, amit még Loli alatt mentett el??? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy tudtok rendesen menteni alkalmazásokat TB-vel MM (fulmics) alatt?Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Tibor7878 #31628 üzenetére
Az 1.5 BETA2 kell letölteni!!! A kiterjesztett kikapcsoló menün kívül, nekem megy minden rendesen!! Persze én annak idején megvettem a programot! Nem tudom, hogy az ingyenes részében, milyen korlátozások vannak!
Persze, hogyha MM-re rakod fel, csak akkor kell ez a fajta verzió belőle!! Mert ugye Lolira, teljesen más kell!!!! Meg fel kell rakni, az MM-hez való Xposed modult és APK-t is!!! De van egyébként már, Gravity box is, ami jó MM-re!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az N&N romban, van e, sharping fix és cct mod? Vagy ezt utolag kell még, rányomni?Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Ti tudtok törölni alkalmazásokat TB-vel, (google szutykok) mert nekem csak fagyasztani enged!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Megy a thermal mod MM alatt is!!!!!!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
NovaStock 5.5 /21a/ alatt, hibátlanul megy az Xposed modul!!! A ROM telepítésénél, nekem annyi gondom volt, hogy nyelvválasztás után, kellett net, mert különben nem ment tovább, persze, ez csak lehet nálam jelentkező hiba!!!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Balázs1986 #28106 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egy újraindítás megoldotta, a problémát!
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi ideig tart a Novastock 5.2-es rom telepítése kb.? Most ott tart, jelen pillanatban, hogy ki írja "android is upgrading" "starting apps" és csak tölt már egy jó ideje! Ez így normális, vagy itt lehalt? Volt format/wipe, minden ami kell!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Van itt esetleg valakinek tapasztalata alumínium tokkal, konkrétan arra gondolok, hogy mennyire árnyékol? Rendeltem egy nagyon "minőségi" darabot (500 Ft.) kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja leverni a jelet!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Az új LION-ban, milyen kernel van? STOCK, NAVEL, vagy GABRIEL? Érdemes esetleg cserélni a benne lévő kernelt, vagy jó az, ami alapban benne van?Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Aki Blisspop romot használ, attól kérdezném, hogy mennyire tré a kamera, érdemes felrakni a motorola camera zip-et, meg láttam valami képjavító alkalmazást az adon mappában, jobb lesz tőle, vagy felejtős úgy is??Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz dajkapeter #25143 üzenetére
Itt találsz bővebb felvilágosítást róla! Egy próbát megér, szerintem!
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/thermal-mod-t2907363
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakom a Lion 5.1-et navel kernellel, akkor arra még mehet a thermal mod és a G3 speed + velocity app. vagy ez már így sok lesz, és össze fognak "akadni" egymással a cuccok?Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Arween #24458 üzenetére
Root nélkül elvileg lehet át rakni dolgokat a külső SD-re, mondjuk elég rapszodikus, mert valakinek megy, valakinek meg nem!!!!
Elvileg megoldható a lezárás is más launcherel, nova alatt megy, a program neve LockScreen, hogy más launcher alatt megy, azt nem tudom!!A feloldás az megy alapból, mindegy milyen launchered van!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Köszönöm a segítséget, úton van a cuccos, már csak évek kérdése, és meg is érkezik!
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szép napot pajtások, egy kis segítség kellene füles ügyben!
Van esetleg olyan valaki itten, aki ebay-ről rendelt pistons fülest? Tudna nekem adni egy linket, ahol biztosan az van, és az is jön meg, amit rendeltem!
Köszönöm előre is.Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Sziasztok.
Ha valakit érdekel, akkor nagyon szívesen megosztom az eddig összegyűjtött háttérképeimet! Annyi viszont, hogy ezek mind csak "álló képek", tehát nem scrolloznak a képernyővel együtt!! 1440x2560
Privátba dobjatok mail címet, és akkor drive-ba megosztom!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz brown26 #21322 üzenetére
Szia.
Nem érzem bugosabnak a lolit, nyugodtan próbáld ki, szerintem megéri frissíteni, persze ez a saját véleményem!
A loli, szerintem kicsit pörgősebb, mint a KK, aksi időben pedig a KK hajszállal jobb, legalábbis nekem ezek a tapasztalataim, egy hétig használtam KK, utána álltam vissza lolira!
KK-ra teljesen jól működik az xposed, és egyéb nyalánkások, de ezt már neked kell tudnod, hogy ez mennyire érdekel téged!!Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Zolio3 #20938 üzenetére
Igen, elég ha fagyasztod, azt hogy össze akadnak a cuccok nincs benne az összefoglalóban!!! Fagyasztás után elvileg mennie kellene, csak az a probléma, hogy a smart coverben nem vagyok biztos!!!
Azt tudom, hogy két LG progi, és abból az egyik az időjárás app!!!
Én is csak véletlenül akadtam rá erre XDA-n!!!"You're gonna want to freeze lgsmartcover and lgweather. Besides these two things, xposed for lollipop works great for me, its definitely worth a try"
Szóval igen, Weather app, smartcover!!!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Szép napot mindenkinek.
Nincs meg valakinek KITKAT alá, a módosított képernyőfeloldás effekt APK-ja? Nem szeretném végignyomni a műveletet, ami le van írva, hátha szerencsém lesz, és megvan valakinek!
Néztem XDA is, de ott már halottak a linkek!
Köszönöm előre is.Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz ranlomadi #20502 üzenetére
Szia.
Igazából minden kérdésedre választ kapsz az összefoglalóban, ha elolvasod!! Szerintem nincs semmi különös gond ezzel a készülékkel sem, leszámítva a keret repedést, de azt meg gariba cserélik!!!!!!!! A MATE 7 nem tudom milyen lehet, de szerintem ezzel sem jársz rosszul!-Szép kijelző.
-Egész kellemes üzemidő.
-Frissítések, costum romok.
-Jó kamera.
-Jó hangzás (sennheiser xc 275, típusú fülessel használom)Szóval szerintem tuti kis készülék, persze ez mind saját vélemény és tapasztalat!!!!!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz motoflug #20491 üzenetére
Nem laggol jobban, mint az S4-es, én is arról váltottam és nem bántam meg!!! Simán, gördülékenyen teszi a dolgát, és ezt még nyugodtan piszkálni is lehet, nem úgy, mint azt a fránya S4-et!!
Amúgy meg szerintem nincs olyan androidos telefon ami ne akadna meg, főleg, hogy sokan erre vannak ráállva!!!!
És igen, az üzemidő is sokkal jobb!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nah, végre sikerült stock 20i romon is életet csiholni a viper4andrid-ba, mennyivel jobb is így a hangzás!!!
[ Szerkesztve ]
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Lehet hogy a smartcard vagy notice (vagy hogy a fenébe is hívják) dobálja ezeket az üzeneteket??
Gazember
-
Mr.Franczy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest