Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Zolio3 #20938 üzenetére
Igen, elég ha fagyasztod, azt hogy össze akadnak a cuccok nincs benne az összefoglalóban!!! Fagyasztás után elvileg mennie kellene, csak az a probléma, hogy a smart coverben nem vagyok biztos!!!
Azt tudom, hogy két LG progi, és abból az egyik az időjárás app!!!
Én is csak véletlenül akadtam rá erre XDA-n!!!"You're gonna want to freeze lgsmartcover and lgweather. Besides these two things, xposed for lollipop works great for me, its definitely worth a try"
Szóval igen, Weather app, smartcover!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest