Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz Viktor0610 #27769 üzenetére
Hívtam LG - t. Garizzák. Viszem is a váci útra.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Hahó. Párom telenornál 2014.8.16 - n előfizura vett telójával kapcs érdeklődnék. Lg garijegye, és telenor is van. Egy évvel lejárt a telenor gari, de elvileg van további az LG - nél. Mindig tokban használta, és kímélte a készüléket. Azt hittem, hogy teljesen karcmentes. Az is. De... A keretén hajszálrepedések vannak ( olvastam típushiba ) Kérdés, LG garizza-e emiatt. Ha nem, mennyibe fájna egy keretcsere komplett ? Köszi.
512 GB
-
Lecs@
addikt
Szevasztok ! Páromnak szeretném frissíteni, rendbe rakni a készülékét. Mi a most legajánlottabb Rom / Firmware a készülékre ? Nem vagyok gyári Rom ellenes sem. Neki nincsenek nagy igényei, csak a jó akkuidő, és a stabilitás. Segítséget előre is köszi.
512 GB
-
Lecs@
addikt
Tyű de rég jártam erre. Laggoltok még, melegedtek még ?
Búék
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
ui : sorry mindenkitől. Csak nekem volt news. Azért jól esett egy nagyot mosolyognom szegény párán
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz Destroyer 4x #13094 üzenetére
Mindkettő jó készülék. Nem zavar engem, ha G3 topikban vagyok, de nekem volt mind2 - ből pár darab. Az S5 már jobb, és optimalizáltabb mint a G3. Akkuban is bőven többet hoz. Párom is ezt mondja G3 tulajként, és S5 készüléket kap a G3 helyett.
Lehet kövezni. Elbírja a hátam . Kellemes Karácsonyt
512 GB
-
Lecs@
addikt
Végre egy kis szakmaiságot is lehet olvasni. Azért pofa kell az LG - től, hogy csak 1.7gHz 2.4 helyett. Csoda hogy akad a QHD ?
Egy pert megérdemelne a dolog.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Telenor páromál OTA wipe - vel telepítve. Egy hibaüzenetet kivéve, eddig minden oksa.
512 GB
-
Lecs@
addikt
Mi jön az android L után ? Jó lenne, ha LG elkezdené fejleszteni. Waze nem merem felrakni páromnak az OTA frissítést, mert elcseszte az LG ? Ezért nem kellett volna elsőnek lenni.
512 GB
-
Lecs@
addikt
Uff....volt ám takarítás
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #12137 üzenetére
Elixir. Magyar alkalmazás, és rengeted syst infót kapsz. Kismillió kirakható widgettel ( statusbarba is )
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz nincskedvem #12049 üzenetére
Nem. Sőt. Sokszor nem is találja néha , nem is látja a hálózatot amin a többi készülék fent van. Restartok megvoltak, wifi statot is töröltem neki.
512 GB
-
Lecs@
addikt
Urak ! Párom G3 - ja L - es szofrverrel elég sűrűn dobja el a wifit. Nem a router hibája, mert a többi egység rendben van. Érdemes újrahúznom neki ? Valamint. Ő nem hard felhasználó. FB, egy pár FB játék, zene, telefonálás, netezgetés. Lollit érdemes - e már neki felraknom ? Az L is root nélkül el volt neki eddig ( szerencsémre ) Szóval mit ajánlotok most egy hölgyeménynek alap használatra ?
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz tutaj01 #11893 üzenetére
Szia. Az apk filet, akár winrarral is bontani tudod. De persze vannak komolyabb progik is hozzá. Valamelyik drawable mappában találod elvileg xxxyy.background.png néven. Ugyanakkora méretben egy számodra megfelelő .png - re felülírod , és winrar vissza is tömöríti. Ha nincs szerencséd, akkor xml felel érte, amit ezzel a megoldással már nem tudsz megoldani. Ahhoz apk-tool kell. De hanem jutsz vele semmire, este megcsinálom neked szívesen.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz PindurAnna #11807 üzenetére
A gombokat megszokod. Egy idő után szerintem előnyös így.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
Ki melyik Battery stat progit tartja a legjobbnak, legpontosabbnak ?
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz rasurosenpai #11747 üzenetére
Ha nem akarsz mókolni, akadozásokkal szenvedni, illetve ezek zavarnak téged, akkor egyértelmű G2. Ha szívesen mókolgatsz, vagy nem zavarnak rendszeren belüli akadások, apróbb " bakik " akkor G3.
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz wacek068 #11707 üzenetére
Összefoglaló, Tippek / Trükkök :
"◆ LG G3 (D855) Zárképernyő mod by Grawens
A Grawens fórumtárs által készített leírás teljes terjedelmében a LOGOUT Blogjában található meg.
A zárképernyő mod alapjában kétféle módosítást tartalmaz amelyek külön külön is elvégezhetőek!
Az időjárás animációk eléréséhez az alábbi módosításon kívül szükség van a készülék egyéb beállításaira is mint pl.: Fiókszinkronizáció bekapcsolása, valamint GPS, vagy mobilhálózat által meghatározott hely.Zárképernyő feloldó animációk:
Az alapértelmezetten elérhető 4db feloldó animáció mellett további 10db érhető el.
- Alap
- Terjedő festék
- Hullahoppok
- Részecske
- Harmatcsepp
- Kristály
- Falevelek
- Fehér lyuk
- Óceán
- Világos rész (alap elérhető)
- Vektor kör (alap elérhető)
- Mozaik (alap elérhető)
- Szódavíz (alap elérhető)Zárképernyő időjárás animációk:
Módosítással elérhető animációk:
-Tiszta idő
-Felhős idő
-Esős idő
-Zivatar
-Havazás"[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz szabo.norbi #11624 üzenetére
Én holt nyugodt vagyok, és mint írtam befejeztem az úrral
Sorry mindenkitől
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11619 üzenetére
Olvasd végig, értelmezd az összes privátunkat. Te tértél erre a témára, hát válaszoltam. Egy szavadba kerül, mindent megosztok szívesen. Amúgy meg befejeztem veled. Ignorálva vagy mostantól.
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11616 üzenetére
Ez hogy jön ide ? Hát csodálkozol, hogy utálnak téged ? Ja, hogy utoljára nem cseréltem veled készüléket ? Azt a WP telefonod ? Emlékszem már ! Ott is korrekt voltál ! Szívesen megosztom itt az összes privátunkat, milyen vevő vagy ! Pontatlan, megbízhatatlan, bonyolult. Hát az életemben ne legyen ilyen körülményes vevőm mint te ! Engedélyezed, hogy megosszam privát beszélgetésünket ? Egy szégyen amit csinálsz ! Meg lehet nézni értékeléseimet ! Miről beszélsz te itt nyilvánosan ? Te szerencsetojás.....De mindez hogy tartozik ide ? Ellent mondasz magadnak ? Gondolom nem itt kell intézni az olyan dolgokat, amiket személyesen neked gondoltam, hogy írok.
A fórum meg nem az ömlengésről kell szóljon szerintem, hanem arról, hogy valakinek valami gondja van és aki tud, az segít neki.Na visszamennyél...Végeztem veled.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz SamuraiKenji #11559 üzenetére
Sokak szerint jobb , mert inkább Compact kategória, akku jobb, és nem akad ennyire, mint a G3.
512 GB
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11538 üzenetére
Én nem írtam lekezelő dolgot. Tényeket. Volt olyan készülék, amivel elégedett voltál ? Na mindegy. Ettől még a tisztelet megmarad. Na befejeztem. És ha félreértelmezted, sorry.
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11500 üzenetére
Ajánlok neked egy vajsima Nokia E51 - t. Ugyanis minden egyes aktuális készüléked topikjában csak sírni látlak
512 GB
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
-
Lecs@
addikt
válasz eladogeppc #11492 üzenetére
Elvileg gond nélkül visszamehetsz KDZ - vel.
(#11493) Wazze. #11492 épp panaszkodik Lolli laggolásra . kkkkkkkkkkk
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Lecs@
addikt
Miezmiez ? G3 halálozások ?
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest