Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor neked peched van az LG-kkel. Nekem fullhd 22" monitor semmi baja már lassan 4 éve, lg arena hibátlan már nem tudom mióta, 4x HD lassan 1éves lesz de még nincs baja remélem nem is lesz.
-
houimli
csendes tag
Tények:
LG 2x, megvettem nagy reményekkel ketmagos, tegra stb. Ehhez képest egy használhatatlan műanyag darab volt. A rendszer olyan lassulasokat és fagyasokat csinált hogy azóta is ezzel álmodom rossz éjszakáimon.
LG Plazma tv, 2 és fel éves korában megdöglött benne a kijelző fólia ami a kijelzőn belülre integrált valami. Javithatatlan, kuka. 250E Ft volt egy nagy áruházban. LG szervizt hívom, problémát elmondom, válasz: tudunk ajánlani szervizeket a keruleteben mert ok nem foglalkoznak garanciát túli javitassal.
LG Mosógép, 69.990-ért. 1 év gari. 1 év 1 vagy max 2 honaposan vezérlés és motor csere mert az egyik leegette másikat. Szerelő megcsinálta 35e Ft-er!! 2 hónap múlva elárasztotta a fürdőt mire hazaertunk. Szivattyunak vége. Rosszan eladtam egy szervizesnek az apron 8e Ft-ért.
Jaj majd elfelejtettem az LG monitorom. Pár napos korában elment a fenyero. Garanciaban javítva, valami fenycsovet cseréltek. 6 honaposan be sem kapcsol, garszerviz, tapcsere a papíron. 1.5 évesen 1-2 perc és elmegy a kép. Eladtam az apron.
-
houimli
csendes tag
Ez is olyan mint az lg minden terméke. Összecsapott sz**kupac
-
airmax_2.0
tag
Nem volt egyszerű, de regisztráltam, klienst töltöttem telefonra/pcre, mappákat mozgattam feltöltöttem letöltöttem beleizzadtam...
Elvileg működik... -
pusszycat
nagyúr
Hetek óta használom nagy megelégedésél speciel a tv-n ami fix keveslem az 5 GB-ot.

-
sheep
addikt
nem vágom ezt a felhő témát, pls valaki homályosítson fel:
ha egy felhőben tárolom pl. az mp3 zenéimet, akkor:
-a minősége romlik-e érezhetően ha onnan streamelem, nem pedig a belső tárhelyről?
-a felhő elérése plusz pénzbe kerül gondolom. Tehát ha onnan hallgatok zenét akkor az a mobilnetet fogyasztja?Bocs ha láma kérdések, de nagyon nem vágom a témát..
-
Ez mind szép,csak van 32gb-s micro sd kártya is azon elfér sok minden,még ha talán vonaton vagy,vagy utazol valahova,és útközben megmutatod valakinek a képeket,vagy nézel videót,akkor talán,de arra is ott a micro sd,ha már 2X32gb nálad van akkor mi az ami nem fér fel rá?szóval egyelőre nem látom értelmét mint magánszemélynek,a céges felhőbe talán több lehetőség van
-
sirály12
őstag
Az első időkben én sem voltam oda értük. De néha nem rosz, ha bárhol el tudom érni a dolgaimat. Mostanra több ilyen szolgáltatást is használok.
Olyat pedig nem kell ilyen helyre feltölteni, amit nem akarsz, hogy más is lásson.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most regeltem ide is, kipróbálásra. Megy, de csak én nem találom, vagy tényleg nincs megosztás? Tehát ez egy ilyen egyemberes dolog?
-
Nem tudom,de ez a felhő alapu szolgáltatás valahogy nekem nem gyere be
,lehet hogy az idő majd igazolja a jogosságát,de lehet hogy én már öreg vagyok ehhez 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 10 db Samsung Galaxy S24 FE tok
- Apple AirTag 4 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bántásnak ne vedd, igényes külső és minőség....nade belül..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)