- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
houimli
csendes tag
Tények:
LG 2x, megvettem nagy reményekkel ketmagos, tegra stb. Ehhez képest egy használhatatlan műanyag darab volt. A rendszer olyan lassulasokat és fagyasokat csinált hogy azóta is ezzel álmodom rossz éjszakáimon.
LG Plazma tv, 2 és fel éves korában megdöglött benne a kijelző fólia ami a kijelzőn belülre integrált valami. Javithatatlan, kuka. 250E Ft volt egy nagy áruházban. LG szervizt hívom, problémát elmondom, válasz: tudunk ajánlani szervizeket a keruleteben mert ok nem foglalkoznak garanciát túli javitassal.
LG Mosógép, 69.990-ért. 1 év gari. 1 év 1 vagy max 2 honaposan vezérlés és motor csere mert az egyik leegette másikat. Szerelő megcsinálta 35e Ft-er!! 2 hónap múlva elárasztotta a fürdőt mire hazaertunk. Szivattyunak vége. Rosszan eladtam egy szervizesnek az apron 8e Ft-ért.
Jaj majd elfelejtettem az LG monitorom. Pár napos korában elment a fenyero. Garanciaban javítva, valami fenycsovet cseréltek. 6 honaposan be sem kapcsol, garszerviz, tapcsere a papíron. 1.5 évesen 1-2 perc és elmegy a kép. Eladtam az apron.
-
sirály12
őstag
Az első időkben én sem voltam oda értük. De néha nem rosz, ha bárhol el tudom érni a dolgaimat. Mostanra több ilyen szolgáltatást is használok.
Olyat pedig nem kell ilyen helyre feltölteni, amit nem akarsz, hogy más is lásson.Most regeltem ide is, kipróbálásra. Megy, de csak én nem találom, vagy tényleg nincs megosztás? Tehát ez egy ilyen egyemberes dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Utánajártunk, mit kínál az LG Cloud.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kerékpársportok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest