- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
Lg arenaval elégedettnek lenni nem vall túl nagy igényességre bántásnak ne vedd, igényes külső és minőség....nade belül..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
houimli
csendes tag
Tények:
LG 2x, megvettem nagy reményekkel ketmagos, tegra stb. Ehhez képest egy használhatatlan műanyag darab volt. A rendszer olyan lassulasokat és fagyasokat csinált hogy azóta is ezzel álmodom rossz éjszakáimon.
LG Plazma tv, 2 és fel éves korában megdöglött benne a kijelző fólia ami a kijelzőn belülre integrált valami. Javithatatlan, kuka. 250E Ft volt egy nagy áruházban. LG szervizt hívom, problémát elmondom, válasz: tudunk ajánlani szervizeket a keruleteben mert ok nem foglalkoznak garanciát túli javitassal.
LG Mosógép, 69.990-ért. 1 év gari. 1 év 1 vagy max 2 honaposan vezérlés és motor csere mert az egyik leegette másikat. Szerelő megcsinálta 35e Ft-er!! 2 hónap múlva elárasztotta a fürdőt mire hazaertunk. Szivattyunak vége. Rosszan eladtam egy szervizesnek az apron 8e Ft-ért.
Jaj majd elfelejtettem az LG monitorom. Pár napos korában elment a fenyero. Garanciaban javítva, valami fenycsovet cseréltek. 6 honaposan be sem kapcsol, garszerviz, tapcsere a papíron. 1.5 évesen 1-2 perc és elmegy a kép. Eladtam az apron.
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)
-
sirály12
őstag
Az első időkben én sem voltam oda értük. De néha nem rosz, ha bárhol el tudom érni a dolgaimat. Mostanra több ilyen szolgáltatást is használok.
Olyat pedig nem kell ilyen helyre feltölteni, amit nem akarsz, hogy más is lásson.Most regeltem ide is, kipróbálásra. Megy, de csak én nem találom, vagy tényleg nincs megosztás? Tehát ez egy ilyen egyemberes dolog?
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest