- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
houimli
csendes tag
Tények:
LG 2x, megvettem nagy reményekkel ketmagos, tegra stb. Ehhez képest egy használhatatlan műanyag darab volt. A rendszer olyan lassulasokat és fagyasokat csinált hogy azóta is ezzel álmodom rossz éjszakáimon.
LG Plazma tv, 2 és fel éves korában megdöglött benne a kijelző fólia ami a kijelzőn belülre integrált valami. Javithatatlan, kuka. 250E Ft volt egy nagy áruházban. LG szervizt hívom, problémát elmondom, válasz: tudunk ajánlani szervizeket a keruleteben mert ok nem foglalkoznak garanciát túli javitassal.
LG Mosógép, 69.990-ért. 1 év gari. 1 év 1 vagy max 2 honaposan vezérlés és motor csere mert az egyik leegette másikat. Szerelő megcsinálta 35e Ft-er!! 2 hónap múlva elárasztotta a fürdőt mire hazaertunk. Szivattyunak vége. Rosszan eladtam egy szervizesnek az apron 8e Ft-ért.
Jaj majd elfelejtettem az LG monitorom. Pár napos korában elment a fenyero. Garanciaban javítva, valami fenycsovet cseréltek. 6 honaposan be sem kapcsol, garszerviz, tapcsere a papíron. 1.5 évesen 1-2 perc és elmegy a kép. Eladtam az apron.
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest