Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
philoxenia #46 üzenetére
Ok.
Most nem tudom, hogy direkt csinálod, vagy tényleg ennyire nem érted, de részemről vége. -
mjani1172
addikt
válasz
philoxenia #43 üzenetére
Tényleg nem érted ?
Hú. Nagyon kemény. Megpróbálom röviden, hogy értsd.
A vita arról szólt hogy nem igazán van (de akad) önálló luxusautó márka, már mindegyik mögött egy másik, jellemzően népautót gyártó konszern áll.
Donki Hóte még össze is foglalta:
"A Ferrari a FIAT csoporthoz tartozik (jó, már Stellantis), a Maybach a Daimler-Benz csoporthoz tartozik, a Bugatti/Lamborghini márka a Volkswagen (magyarul Népautó) csoport tulajdona (de ide tartozik pl. a Bentley márka is), az Alpine a Renault csoport tulajdona (tudod, ők gyártják a Daciát
)"
Erre te, hogy bizonyítsd ez nem így van, és hülyeséget beszélünk, belinkeled a Rolls-t ami mögött a BMW-áll.(Tehát nem önálló, hiszen a BMW-tulajdona)
Szuper. -
mjani1172
addikt
válasz
philoxenia #40 üzenetére
?
Keress rá. -
mjani1172
addikt
válasz
philoxenia #38 üzenetére
Meggyőztetek.
Az, hogy a Mercedes ahogy Donki Hóte írta egy luxusautót gyárt annak a neve Maybach, senkit se zavarjon.
Akkor Luxusautó gyár a Toyota (Lexus) Honda (Acura) Nissan (Infiniti)
és lehetne folytatni a sort.
Azzal már nem terhelek senkit hogy a Lexus sem luxus autó, hiába sugallja a neve, inkább csak ún. premium. De szerintem ezt sem hinnétek.
Addig is a ti autótok: Íme egy igazán luxus Dacia DusterRáadásul ugye a BMW csak ilyen sz..kat gyárt:[link] Hol van ez a luxustól...
Mutasd meg kérlek ezen a BMW jelet.
Látod ez az amikor valaki kegyetlen tudatlanul beleszáll a vitába.
Erről volt szó ugyanis hogy ez önállóan nem lehetséges, pontosan másik oldalt képviseled mint amit akarsz.
Más áll már a luxusautó (Rolls) mögött, egy másik gyártó BMW
"A Ferrari a FIAT csoporthoz tartozik (jó, már Stellantis), a Maybach a Daimler-Benz csoporthoz tartozik, a Bugatti/Lamborghini márka a Volkswagen (magyarul Népautó) csoport tulajdona (de ide tartozik pl. a Bentley márka is), az Alpine a Renault csoport tulajdona (tudod, ők gyártják a Daciát
)"
-
mjani1172
addikt
válasz
#95462144 #27 üzenetére
Nézd, 35 éve az autóiparban vagyok.
De ha te mondod akkor biztos úgy van, butaság amit írtam.
Ha már személyeskedsz, akkor én is megengedem magamnak.
Tudod minden csak nézőpont kérdése. Egy prolinak sok minden luxus, amit más könnyen megengedhet magának.....
Rengeteg ember sosem tud egy új autót megengedni magának , de attól még pl egy Skoda nem válik luxussá.
Csak hogy fogalmad elegyen ha ilyen nagyképűen osztod az észt. -
mjani1172
addikt
válasz
LurkerSheik #21 üzenetére
Bár többféle üzleti modell létezik, ezen sokat lehet rugózni melyik a jó, én ezt eldönteni nem fogom, a végeredmény számít.
Én a magam cégeiben inkább a nagyobb eladás, kisebb haszon elvét szeretem.
Az autós példa viszont kegyetlen mellément, hiszen a luxus autógyártók dőlnek meg elsőként. A luxus autó gyártás hobbi, pénzmosás, vagy bukta. Kicsit nézz utána.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az alapmodellek nyitóára várhatóan nem lesz magasabb az elődökénél.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Everest / AIDA64 topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest