Levegőben a Galaxy S22-széria árazása

Az alapmodellek nyitóára várhatóan nem lesz magasabb az elődökénél.

Hirdetés

Korábban kiszivárgott marketinganyagok szerint remek árcímkét kap a Galaxy S21 FE, most viszont a SamMobile értesülései alapján ennél konkrétabb hírekkel is tudunk szolgálni. Az említett modell állítólag az elődje 699 dolláros (átszámolva 225 ezer forintos) nyitóárát kapja meg, remélhetőleg az itthon 250 ezer forintért indult telefon árát az új modell sem haladja majd meg.


(forrás: Lets Go Digital) [+]

A sima Galaxy S22-széria sem szállhat el az árakkal, az Amerikában 800 dolláros, Európában 850 eurós címke szintén az elődéhez hasonlíthat, a 324 990 forintos nyitóár vélhetően realitás lesz, ahogy a Plus modell esetén is a 360 ezer forint körüli összeg körül lehet számolni. Koreai értesülések szerint komoly mennyiségekre is készül a Samsung: 14 millió Galaxy S22 mellett 8 millió S22+ és 11 millió S22 Ultra kerülhet le a gyártósorokról 2022-ben. Az S21 FE bemutatója januárban, míg az S22-családé februárban lehet esedékes.

Azóta történt

  • Hétindító Samsung hírek

    A Galaxy S22 élő fotón bukkant fel, a közép- és felső kategóriás táblagépek pedig hivatalos rendereken.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió

    Nagyot változtak a Samsung okosórái: a korábbi Tizen helyett a Google Wear OS-re cserélték a rendszert, ami jó is, meg nem is annyira jó.

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

Hirdetés