- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
just
aktív tag
válasz amadeus11 #6798 üzenetére
Nekem is betört a kijelző pár hónapja, én is rendeltem, beraktam, de a fényereje tényleg kb fele, max fényerőn kell sokszor használni, máskor kb 60% elég volt ugyanahhoz a fényerőhöz. Szinei se olyan szépek, de ezt 1 hét alatt megszoktam, mással nincs probléma.
Two things what i hate. People that can't count...
-
csori23
aktív tag
válasz amadeus11 #6478 üzenetére
Ok. értem én. Nem is azért irtam.. Azt azért hozzá tenném, hogy azzal a használattal ez sima 4 nap.
(#6479) JohnDoeHun
Had találjam ki mért teszed 60%on töltőre a telót. Mert adóthat egy olyan szitu, hogy nyüstölni kell, töltő sehol, és nem birja ki a nap végére. Eltaláltam?
h lehet kikapcsolni a háttérszolgáltatások kinyírását
De minek? Azért hogy reggel ne keltsen az ébresztő, stb?...
Ettől függetlenül örülök, hogy igy sikerült Tibcsinek összerakni a romot. Respect.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
JohnDoeHun
tag
válasz amadeus11 #6478 üzenetére
Nálam is kibír simán 2napot bár én 24-óránként töltöm, addigra 60-65%-ra csökken csak. Semmilyen fagyasztást nem használok már. Egy időben ment az amplify aztán meg a greenify de nehezen lehetett őket optimalizálni úgy ahogy én szerettem volna. Most hogy már Tibcsi rájött h lehet kikapcsolni a háttérszolgáltatások kinyírását így nekem 100%.
-
tibcsi0407
félisten
-
csori23
aktív tag
-
gorcsev27
tag
válasz amadeus11 #3409 üzenetére
Sok igazság van abban, amit mondasz.
Bár a nagyobb felbontás többnyire többletfogyasztással is jár, de önmagában még nem dönti el a kérdést.
Ha a pixelsűrűséget tekintjük, már az FHD-nek sem volt értelme, nemhogy a WQHD-nek (és nem QHD).
Ebből a szempontból tehát már az 1s is pazarlás, de tény, hogy akinek ez bőven elég volt, annak nem érdemes Le 2-be ölni a pénzét.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a valóságban hogy lesz összerakva, milyen OS-t kap stb.Csori:
Igen, valami ilyesmi. Keress rá.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz amadeus11 #3335 üzenetére
Az üzemidő a 008s indiai esetén nem volt jobb, mint a kínain. A 012s indiait még egy napja használom, így erről nem tudok mit mondani.
A BB72 vs VNMOD pedig egyéni preferencia kérdése. De hamarosan jön egy többnyelvű a 4pda-ról. Tiszta EUI mindenféle berhelés nélkül, csak a nyelveket teszi bele a srác és annyi.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Lifeforce
őstag
válasz amadeus11 #1382 üzenetére
Ez nem releváns.
Kérdés menyit fogyaszt a telefonod, és mire dugod rá.
Bár már emeltek az USB áramerősségen, 500-ról 650-1,5-re, de amint más eszközt is rápattintasz, bizony megoszlik.
Gép és telefonfüggő, valamint a kábel sem mindegy milyen.
Esténként amikor az 1s-el dolgozom, akkor a samsung laptopom gyorsabban tölti mint a gamer gépem, pedig nem piskóta gép.[ Szerkesztve ]
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz amadeus11 #1313 üzenetére
Akkor valamiért Neked sem tette fel. Nem tudom mi a fene van, hogy néhányunknál működik, néhányunknál nem.
Egyébként azt elmondhatnátok, hogy mi történik a script alatt. Fastboot-ba teszi a telefont? Vagy már az sem történik meg, csak az újraindítás? Kivárod a lépések között, hogy legyen ideje összeállni a dolgoknak? Nem nagyon értem, hogy miért produkálja ezt nálatok, míg itthon tökéletesen megy. Lehet összefüggésben lesz az ADB driverekkel is!
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
fecosrac
tag
válasz amadeus11 #826 üzenetére
Nem csak a karcolódástól véd, hanem pl. töréstől is.
Az előző telóm ami egy S4-es volt, kb. 2-hetesen esett pofára és tört be a kijelző legfelső rétege ami üvegből van. A legtöbb esetben ez szokott sérülni és nem az érintő kijelző. Nos, ha van egy üvegfóliád, akkor nagy eséllyel csak azt kell ilyen esetben cserélni és nem a telefon kijelzőjét.Arról nem beszélve, hogy egy idő után igenis jelentkeztek apró sérülések a használatból eredően, amit szintén lehet üvegfólia cserével orvosolni ha van rajta. Szerintem okos dolog.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz amadeus11 #643 üzenetére
Ja, és látnod kellett volna a szemeit, amikor tegnap reggel megmutattam neki a Letv-t. Csak annyit mondott, hogy már megbánta az S6-ost, mert inkább S6 Edge-t kellett volna vennie ennyiért... (Szerintem meg inkább 3-4 db X500-ast...)
[ Szerkesztve ]
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
válasz amadeus11 #339 üzenetére
Spemall EU Express postával Így nem lesz vámköltséged sem és viszonylag hamar ideér. 12.29-én rendeltem, 30-án feladták, 01.12-én átvettem a futártól.
Nem tudom meddig éri meg várni. Tekintve azt, hogy jelenleg is veszteséggel árulja a LeTV a telefonokat, hirtelen megugorhat az áruk. Nem tart örökké a jóvilág.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz amadeus11 #341 üzenetére
Akad 200€ alatt is a 32 gigás, csak keresni kell Igaz, dodóban egy picivel több Igen, az ünnepek között olcsóbb volt, de most mintha felfelé mennének az árai. Talán a gyártó is észre vette, hogy van kereslet utána, mivel eddig nem nagy haszonnal adogatták. Lehet egy darabig nem is lesz olcsóbb, de ki tudja
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
csori23
aktív tag
válasz amadeus11 #339 üzenetére
Hello. Én Ali-ról rendeltem 153€ volt kb 3 hete a 16 gigás. Alapcsomagban elég sok mindent pakoltak pluszba: EU adapter a töltőhöz, 2x tempered glass és egy átlátszó szilikon tokot. 3 heten belül itt is volt. Az eladóval remekül lehetett komunikálni. Rendes volt. A telefon nagyon rendben van dizájnilag és anyagminőségben is. Ezt nem kell rejtegetni, mert nagyon szép. és a fogása is remek. Az ujlenyomat olvasó is kézre esik, akarom mondani újjra
Nem bővithető SD kártyával. Itt már csak a felhasználótól függ mennyi tárhelyre van szüksége. én nem játszom, meg hasonlók, max 1-2 videó havonta, ugy hogy nekem bőven elég a 16gigás is. Ha gyakran ülünk PC mellett, akkor meg pikk-pakk lementem róla a cuccokat, ha kell.
Igaz, nincs nálam valami régóta, de eddig csak ajánlani tudom.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest