Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
just
aktív tag
-
csori23
aktív tag
válasz
amadeus11 #6478 üzenetére
Ok. értem én.
Nem is azért irtam.. Azt azért hozzá tenném, hogy azzal a használattal ez sima 4 nap.
(#6479) JohnDoeHun
Had találjam ki mért teszed 60%on töltőre a telót. Mert adóthat egy olyan szitu, hogy nyüstölni kell, töltő sehol, és nem birja ki a nap végére. Eltaláltam?
h lehet kikapcsolni a háttérszolgáltatások kinyírását
De minek? Azért hogy reggel ne keltsen az ébresztő, stb?...
Ettől függetlenül örülök, hogy igy sikerült Tibcsinek összerakni a romot. Respect. -
JohnDoeHun
tag
válasz
amadeus11 #6478 üzenetére
Nálam is kibír simán 2napot bár én 24-óránként töltöm, addigra 60-65%-ra csökken csak. Semmilyen fagyasztást nem használok már. Egy időben ment az amplify aztán meg a greenify de nehezen lehetett őket optimalizálni úgy ahogy én szerettem volna. Most hogy már Tibcsi rájött h lehet kikapcsolni a háttérszolgáltatások kinyírását így nekem 100%.
-
tibcsi0407
félisten
-
csori23
aktív tag
-
gorcsev27
tag
válasz
amadeus11 #3409 üzenetére
Sok igazság van abban, amit mondasz.
Bár a nagyobb felbontás többnyire többletfogyasztással is jár, de önmagában még nem dönti el a kérdést.
Ha a pixelsűrűséget tekintjük, már az FHD-nek sem volt értelme, nemhogy a WQHD-nek (és nem QHD).
Ebből a szempontból tehát már az 1s is pazarlás, de tény, hogy akinek ez bőven elég volt, annak nem érdemes Le 2-be ölni a pénzét.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a valóságban hogy lesz összerakva, milyen OS-t kap stb.Csori:
Igen, valami ilyesmi. Keress rá. -
tibcsi0407
félisten
válasz
amadeus11 #3335 üzenetére
Az üzemidő a 008s indiai esetén nem volt jobb, mint a kínain. A 012s indiait még egy napja használom, így erről nem tudok mit mondani.
A BB72 vs VNMOD pedig egyéni preferencia kérdése. De hamarosan jön egy többnyelvű a 4pda-ról. Tiszta EUI mindenféle berhelés nélkül, csak a nyelveket teszi bele a srác és annyi. -
Lifeforce
őstag
válasz
amadeus11 #1382 üzenetére
Ez nem releváns.
Kérdés menyit fogyaszt a telefonod, és mire dugod rá.
Bár már emeltek az USB áramerősségen, 500-ról 650-1,5-re, de amint más eszközt is rápattintasz, bizony megoszlik.
Gép és telefonfüggő, valamint a kábel sem mindegy milyen.
Esténként amikor az 1s-el dolgozom, akkor a samsung laptopom gyorsabban tölti mint a gamer gépem, pedig nem piskóta gép. -
tibcsi0407
félisten
válasz
amadeus11 #1313 üzenetére
Akkor valamiért Neked sem tette fel. Nem tudom mi a fene van, hogy néhányunknál működik, néhányunknál nem.
Egyébként azt elmondhatnátok, hogy mi történik a script alatt. Fastboot-ba teszi a telefont? Vagy már az sem történik meg, csak az újraindítás? Kivárod a lépések között, hogy legyen ideje összeállni a dolgoknak? Nem nagyon értem, hogy miért produkálja ezt nálatok, míg itthon tökéletesen megy. Lehet összefüggésben lesz az ADB driverekkel is!
-
fecosrac
tag
válasz
amadeus11 #826 üzenetére
Nem csak a karcolódástól véd, hanem pl. töréstől is.
Az előző telóm ami egy S4-es volt, kb. 2-hetesen esett pofára és tört be a kijelző legfelső rétege ami üvegből van. A legtöbb esetben ez szokott sérülni és nem az érintő kijelző. Nos, ha van egy üvegfóliád, akkor nagy eséllyel csak azt kell ilyen esetben cserélni és nem a telefon kijelzőjét.Arról nem beszélve, hogy egy idő után igenis jelentkeztek apró sérülések a használatból eredően, amit szintén lehet üvegfólia cserével orvosolni ha van rajta. Szerintem okos dolog.
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
amadeus11 #339 üzenetére
Spemall EU Express postával Így nem lesz vámköltséged sem és viszonylag hamar ideér. 12.29-én rendeltem, 30-án feladták, 01.12-én átvettem a futártól.
Nem tudom meddig éri meg várni. Tekintve azt, hogy jelenleg is veszteséggel árulja a LeTV a telefonokat, hirtelen megugorhat az áruk. Nem tart örökké a jóvilág.
-
csori23
aktív tag
válasz
amadeus11 #341 üzenetére
Akad 200€ alatt is a 32 gigás, csak keresni kell
Igaz, dodóban egy picivel több
Igen, az ünnepek között olcsóbb volt, de most mintha felfelé mennének az árai. Talán a gyártó is észre vette, hogy van kereslet utána, mivel eddig nem nagy haszonnal adogatták. Lehet egy darabig nem is lesz olcsóbb, de ki tudja
-
csori23
aktív tag
válasz
amadeus11 #339 üzenetére
Hello. Én Ali-ról rendeltem 153€ volt kb 3 hete a 16 gigás. Alapcsomagban elég sok mindent pakoltak pluszba: EU adapter a töltőhöz, 2x tempered glass és egy átlátszó szilikon tokot. 3 heten belül itt is volt. Az eladóval remekül lehetett komunikálni. Rendes volt. A telefon nagyon rendben van dizájnilag és anyagminőségben is. Ezt nem kell rejtegetni, mert nagyon szép.
és a fogása is remek. Az ujlenyomat olvasó is kézre esik, akarom mondani újjra
Nem bővithető SD kártyával. Itt már csak a felhasználótól függ mennyi tárhelyre van szüksége. én nem játszom, meg hasonlók, max 1-2 videó havonta, ugy hogy nekem bőven elég a 16gigás is. Ha gyakran ülünk PC mellett, akkor meg pikk-pakk lementem róla a cuccokat, ha kell.
Igaz, nincs nálam valami régóta, de eddig csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest