- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
JohnDoeHun
tag
válasz gorcsev27 #4655 üzenetére
Te egy nagyon okos, ügyes emberke (konkrét, véleménnyel amit megváltoztatni nem lehet és nem is mutatsz hajlandóságot ezen irányba) vagy, én meg sajna gyenge. Viszont véleményem nekem is van. Mit vársz vagy vártál? Bekapcsolod majd a telódat és elszavalja a himnuszt minden órában úgy h hetente kell tölteni? Egy (sōt nagyon sok) remek cfw-t kaptunk és tök jól ki vannak gyomlálva a cuccok belőle. Nekem 2 nap mire lemerül. És sosem ugrottak fel kínai stream reklámok vagy h a pekingi kacsa jobb mint a gulyás. De tényleg.
Te meg csak szapulod, osztod. Még mindig nem tudom mi a baj vele? Lemerül? Van egy rossz hírem a sziamiao is le fog. De ha kikapcsolod és berakod a fiókba akkor talán egy hónap múlva csak 10% fog hiányozni belőle. Kötheted az ebet a karóhoz akkor sem értem mi a bajod pontosan. Pedig elolvastam a hsz-eidet. De biztos az én agyam gyenge -
PLacc
senior tag
válasz gorcsev27 #4655 üzenetére
Szerintem nem ennyire fekete vagy fehér a dolog,
Én bő 3hónapja használom az X500-at a gyári kínai SW-rel a legnagyobb megelégedéssel (tehát nem ROM-olgattam halálba, FOTA-n szépen frissül amikor kell). Egyszer sem fagyott, össz-vissz egyszer indult újra valami miatt. A kínai holmikat a Debloaterrel eltüntettem (mivel nem rootoltam, így csak hide-oltam), kapott egy Nova-t és ennyi. Általában 1.5-2napig bírja az akku.
Ami miatt váltanák, hogy kíváncsi vagyok MIUI-ra és néha zavar az 5.5" méretre.
Az szerintem hiba a Le-től, hogy nem gyárt belőle <= 5"-os telefont. -
JohnDoeHun
tag
válasz gorcsev27 #4651 üzenetére
"Jónéhányan bánják már, hogy Letv-t vettek helyette"
Tényleg? Sokan verik a falba fejüket mert kicsivel több mint 50k-ért kaptak egy "csúcstelót" amit egy kis türelemmel simán lehet optimalizálni? Na ne már! Neked nem jött be, ok. Elmondtad miért nem, ok. El is adtad, ok. Tovább léptél, tök jó. Próbálsz segíteni másoknak h ne kerüljenek a te sorsodra, becsülendő. De miért hangoztatod folyamatosan h ez egy szar teló? Miért vagy még itt? Gondolom most nem leszek népszerű, csak zavart már a hozzáállásod. Ennyi. -
gombasm
aktív tag
válasz gorcsev27 #4361 üzenetére
Biztosan szerencsés vagyok, más meg nem...
Különféle webes felületeken (itt hwaprón is) adtam el a telefonjaimat, soha, senki nem kérdezett a garanciáról, nyilván mert jó volt az ár mellé. Azt, hogy miket használtam, megtalálod az aláírásomban - nem titkos. A Nexust pl. nemrég használtan vettem, az X600 -at meg újként. Nem hasonlítva magamat senkihez - de elnyűttem már annyi telefont, hogy érdemes elolvasni, eseteleg meg is fogadni amit tapasztaltam. Tanács, nem észosztás egy olyan fórumban, amihez jelenleg is tartozom, mert LeEco készüléket használok.Részemről befejeztem az offolást, őszintén kívánom neked, hogy ne legyen szükséged a (számunkra ismeretlen típusú) telefonod garanciájának érvényesítésére!
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz gorcsev27 #4341 üzenetére
Mint korábban írtam, nem anyagiak miatt nem cserélek, hanem azért, mert nálam működik a fékek és ellensúlyok rendszere. Asszonynak hívják. Csak ezért nem cserélgetek sűrűbben. 90-100 ezernél pedig nem adnék többet telefonért semmilyen körülmények között.
A típust nem tippelgettem, arra céloztam, hogy kár volt annyit fizetned érte, hisz az Általad felsorolt tulajdonságokat akár egy Rome is tudja.
Szerintem a LETV X500 óccó, de egyáltalán nem sz@r. Maga a vas nagyon is rendben van, a szoftver meg ugye nem ide készült. Azon fáradozunk, hogy mégis jó legyen ide is...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #4338 üzenetére
Én azt látom, hogy Neked folyamatosan piszkálta a csőrödet, hogy Kínából van a készülék és nincs garancia. Elég visszaolvasni a régi kommentjeidet, amikor maximálisan elégedett voltál ugyanazzal a telefonnal, amivel most nem, pedig fizikailag ugyanaz az készülék.
Én azt gondolom, hogy Te az az ember vagy, akinek nem való Kínából rendelt készülék. Jó eséllyel ugyanígy egy Kínából rendelt Samsung-nál is kiborult volna a bili nálad.
Nincs ebben semmi rossz, megpróbáltad, nem vált be, eladtad, továbbléptél.
Reméljük, hogy jól fogod érezni magad a hazai garanciás készülékeddel és kívánom, hogy ne legyen szükséged arra a garanciapapírra, de azt is kérem, hogy itt zárjuk le akkor a dolgot, mert nincs kedvem kommenteket törölni, ennyi még belefért, mint vélemény.A gyámság alá helyeztetéssel pedig egy kicsit messzire mentél, azt gondolom.
Az anyagi dolgok feszegetése megint nem fórumtéma. Nem biztos, hogy valaki azért vesz ilyet, mert nincs pénze drágábbra. Ha akarnék, akkor vehetnék S7 Edge-t is bármikor, mert nem lenne anyagilag érvágás, de van egy plafon, amitől többet nem szándékozom telefonra szánni.
A cseréről pedig annyit, hogy pár ezer FT ráfizetésével le tudom cserélni, akkor megteszem.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #4348 üzenetére
Erről már kezdek lemondani. Viszont ha nem sikerül, akkor se megyek falnak. Eddig jól teljesít, az elvárásokat 95%-ban hozza. Játékok téren jó, média szinten is, a kijelző fényereje és színei jók, a kamerával nincs bajom, pörgős, stabil telefon. Egyedül az üzemidő az, ami kissé elkeserít, de kibírom. Alapvetően meg vagyok elégedve vele. Ha pedig lecserélem, nem azért fogom tenni, mert hiba volt megvenni, hanem mert ilyen vagyok. És mivel ez a márka eléggé megtetszett, és a nagyobbik tesó is csodaszép, és marha erős, és mindezt majdnem annyiért megkaphatom, mint ezt, miért ne?
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #4346 üzenetére
Mit nevezel szenvedésnek? Hogy egy egyébként remek telefont akarunk valamilyen formán (ki ki a maga módján, mint pl az akkuidő növelés) jobbá tenni?
Képzeld el, nekem egyáltalán nem volt tévedés! Imádom minden porcikáját, de amin lehet, javítok! És ha nem lenne jobb, újabb, erősebb típusa a gyártónak, meg se fordulna a fejemben (addig amíg nem lesz jobb, újabb, erősebb verziója, típusa), hogy lecseréljem! De én is ilyen vagyok. Mindig jobb kell! Lehet számodra tévedés volt, számunkra, akik még mindig foglalkozunk vele NEM![ Szerkesztve ]
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz gorcsev27 #4338 üzenetére
Hát nézz oda! Amiket leírtál, mint előnyök és hátrányok egy az egyben ráhúzhatók a nejemnek vásárolt Umi Rome-ra is, ami nekem 42 kilót könnyített a családi buxán. Ezért kár többet kiadni.
Az én véleményem meg az, hogy nincs jogod senkit "gyámság alá helyeztetni", csak mert "örök elégedetlen". Talán pont azért akar újat, mert bár mindent megpróbált, mégsem annyira elégedett ezzel a típussal, mint várta. Nincs ezzel semmi baj. Ha én megtehetném, akár havonta újra cserélném. Aztán egyszer, ha lesz egy olyan, ami gyorsabb, mint a Millennium Falcon, szebb, mint Leia hercegnő, és még a bitjei sincsenek megzavarodva, nos, lehet, azt soká megtartanám...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz gorcsev27 #3891 üzenetére
Hali. Pont ezért gondolkodtam el a váltson. Kevés a kijelző idő es csak reménykedek, hogy az s2ben jobb lesz. Nyilván nem rendelem elő, varom az eredményeket. És azért sem m para, ha fél év után eladom, mert így "bukom" a legkevesebbet rajta. Sajnos ez egy villámgyorsan fejlődő piac, ezért elég hamar elértéktelenednek a termékek. Ha csak 10 %vagy 20%ot bukok még mindig jobban járok, mintha egy év múlva 90et. Ez mondjuk kicsit túlzás de akár 80%ot eshet az eladási ára. És akkor megint ott vagyok hogy kéne egy jó teló, ami sokáig bírja.
Amúgy pont ezért az idegeskedés miatt használok gyári romot.
Semmit nem lövök ki, mindent csak használok. Most mintha javult volna kicsit a dolog.Bocs mobilról vagyok, rettenet
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #3878 üzenetére
Látnád a dual SIM topikot. Többen csak azért vesznek telefont, mert megtetszik a speckó, vagy valami érdekesség van rajta. Kipróbálják, írnak egy rövid bejegyzést a topikba, aztán el is adják. Van, aki otthon tart több telefont is. Egyfajta hobbinak is tekinthető.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #3876 üzenetére
Csupa szubjektív dolog, kinek mi a jó szoftver, kinek mi a jó hardver. Ha pár ezer FT ráfizetéssel lehet venni egy újabb verziót, akkor miért ne? Van, aki így gondolkozik, nincs ebben semmi elítélendő.
Ha valóban jó áron indul, akkor én megfontolom a beruházást rá, mert max 10-12 ezret hajlandó vagyok rápótolni.utdetailing.hu
-
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #3549 üzenetére
Azért kérdem, mert nincs elég hely, de nem szeretném megint újból leszedni ami most van a készüléken. Vagy szinkronizáljam a google fiókot, és ha újra belépek, majd az leszed nekem mindent? Lehet egyszerűbb volna... Egyébként tudom mire való a recovery mentés, de mivel a "backup" résznél van olyan, hogy csak a "data" - t mentse, így gondoltam rákérdezek előbb, mivel ezt a részét nem ismerem.
-
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #3415 üzenetére
Na mindegy. Egyelőre marad amit Keeperv85 rakott fel rá, használom azzal egy ideig, aztán ha nem válik be, kérek tanácsot.
Még az is lehet, hogy mivel az enyém az X501, amiben ugyebár picivel gyengébb a proci, valamelyest jobban bánik az akksival. Majd kiderül pár nap múlva, ha végre haza érkezik a telefonom.Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #3411 üzenetére
A mi telefonunknál az MTK SOC a fő fogyasztó. Nem tudom milyet kap az új majd, mert a pletyka Qualcomm és MTK-ról is szól, de az lesz a döntő tényező. Lásd Redmi Note 3 vs 3 Pro. Bár ilyen szempontból az X20 Helio is érdekes lesz. A 2db A72 mag csak akkor kapcsol majd be, ha nagyon muszáj.
utdetailing.hu
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #3395 üzenetére
Én csak minimálisan érzem lassabbnak az indítást.
Ez a kis monológ egész jól összefoglalja, hogy miért is jó a sok memória. Teljesen egyetértek a sráccal.
Egyébként azon a listán, amit néztél a RN3 Pro van, a miénkkel egy ligában a sima RN3 játszik, attól pedig sokkal jobb.utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #3387 üzenetére
Ez vajon jó?
A 012S egyik hozzászólása. Érdekesnek tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #3384 üzenetére
Én csak "poénból" szoktam lefuttatni. Na meg, hogy a tesómat "izéljem" vele.... Nagy szifon fanatikus. És eddig ami legjobb pontot kapott (G3) 45000+ volt. Bezzeg én, egy kinai csodával, amit ő szivből ellenez, simán megyek 50 fölé. De tényleg nem sok jelentősége van már. Tudjuk, mire képes, és ez nekem is bőven elég. Még az a 200 mHz minusz sem igazán izgat.... "Jójaz"
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #3374 üzenetére
Mindegy milyen verzió alatt vagy, a kernelszintű változást egyik "developer" sem tudja befolyásolni. A boot utáni szabad memória pedig egy dolog csak, nem is abból kell kiindulni. A háttérben már ez a verzió is agresszívan kilövi az alkalmazásokat, mint a kínai változatoknál.
Így néhány alkalmazás lassabban indul. Persze nem ilyen brutális belassulásra kell számítani, de érzékelhető valamelyest.utdetailing.hu
-
Keeperv85
nagyúr
válasz gorcsev27 #3322 üzenetére
A hőfejlődést és a cellák nyomását is folyamatosan méri az akku elektronika. Van vagy 8-10 db thermal sensor egy-egy akkuban, és legalább cellánként nyomás érzékelés. Bocs, hogy a műszerész-technikus vitázik a vegyésszel! Ami láttál az legalább 3 védőkör összeomlásának az eredménye. A legtöbb Li akku úgy pusztul el egyébként... Az elektronika hamarabb feladja és akkor vége a műsornak...
@Fakirr1:
Li cellákban nincs csepptöltés... fizikailag és kémiailag sem lebegtethető a karakterisztika...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gorcsev27 #3322 üzenetére
Ebben az esetben egy hibás elektronikával rendelkező akku lehetett. A töltés során fellépő hő hatás jogos, ellenben ezt ( a töltést ) egy adott feszültség elérésekor kikapcsolja az elektronika, tehát hetekig maradhat rajta, attól még nem fog tölteni,max csepptöltést...úgymond utánpótlásnak.
A gyors töltés meg valóban "érdekesebb" vegyész szemmel Azt én sem tartom "életerős" dolognak az akku szempontjából, bár a technológiáját tekintve az akku és a cellák 2-3 évig biztosan bírják ( hacsak nem szedett-vedett alkatrészekből hányták össze ).Keep: Tudom, de másként hogyan szemléltessem a 0,05-0,1V-os töltést a normál töltőfeszhez képest?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gorcsev27 #3320 üzenetére
Bocsi, hogy az elektroműszerész énem vitázik kicsit a vegyésszel: Az akkuban lévő elektronika egyszerűen nem engedi át a töltő feszt egy bizonyos pont után a cellákba, tehát innentől értelmetlen azon vitázni,hogy a cellák mennyire melegednek és mennyi lítium vagy egyéb gáz szabadul fel
Ne haragudj,hogy belepofáztam
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz gorcsev27 #3313 üzenetére
Merítsd le addig, míg ki nem kapcsol magától! Ekkor kapcsold be anélkül, hogy töltőre tennéd, míg újra ki nem kapcsol! Ezzel nagyjából ki is nyírtad. Csatlakozom az előttem szólókhoz. NE merítsük le teljesen lehetőleg soha! A Li akksik ezt tolerálják a legkevésbé. Kerüljük a túl rövid töltési ciklusokat is - ráteszem szivargyújtóra, megyek 2 km-t, majd leveszem. Egyébként már írtam korábban, hogy olvastam egy friss amcsi eredetű publikációt, ahol a teljes feltöltést is kerülendőnek írták a kutatók. Szóval használjuk, 10-20%-nál mehet töltőre, és töltsük 80-100 %-ra! Ettől nem lehet különösebb baja.
-
the pertoe
újonc
válasz gorcsev27 #3239 üzenetére
Gorcsev mester ha Kolozsvár környékén járnál mostanában a 14 karátossal , megmentem neked a maradék cujkát meg áfonyapálinkát. Igaz már nem sok maradt mert ma a végére jártunk.
Ha jól emlékszek ezek a képek voltak a leirásban is nem értem miért nincs már meg mikor hozzáértően meg magyaráztak is benne mindent. Szerencse hogy elmentetted a képeit legalább. De most én is meg tettem hátha kell még.
Köszönöm szépen a segitséget. -
Katatonia666
aktív tag
válasz gorcsev27 #3221 üzenetére
Egyértelmű. Most elvileg egy üzemképes 010s van rajta. Ha azzal is elég arra, amire használni akarom, marad rajta az.
Már csak egy dilemmám van, hogy menni fog-e TWRP alól. Mondjuk a logikám azt diktálja, hogy igen. Mivel amikor tégla lett, akkor az X600 recoveryje volt rajta. De elméletileg nem amiatt, hanem az X500 ROM miatt feküdt ki... Szóval remélem igen.[ Szerkesztve ]
-
Reorx
tag
válasz gorcsev27 #3086 üzenetére
Ki fogsz röhögni de nem azért szoptam/szoptuk végig ezt a néhány órát, mert bármi problémám is lett volna a gyári appokkal. Ha szeretnének hát foglalják a helyet nyugodtan, szépen beállítottam az alapértelmezett appokkat és szinte minden rendben is volt. Egy apróságot kivéve, ha fb messengerből kapott youtube vagy fb linkre kattintottam akkor azt minden áron a gyári böngészőben akarta megnyitni és én ezt nem hagyhattam. Veszni kellett a gyári browsernek!
Azért ha már ennyit szívtunk blockoltam még pár dolgot de maradtam a lista szerint javasoltaknál (sőt még hagytam is bent dolgokat belőle). -
Reorx
tag
válasz gorcsev27 #3079 üzenetére
4 porton próbáltam ki, mindig szépen változik is a port a programban de az "android composite adb interface" az mindig piros marad..
Ha rámegyek az illesztőprogram frissítésére és és a számítógépen lévő listából választok akkor csak ezt a composite adb interfészt látom. De ha kiveszem a pipát, hogy NE csak a kompatiblis hardver eszközöket mutassa akkor bővül a lista.
-
tibcsi0407
félisten
-
-
csori23
aktív tag
válasz gorcsev27 #2856 üzenetére
Kiegészitettem a videó alatti leirást, a logout bejegyzéseddel (ha nem gond). Köszi a figyelmeztetést.
Remélem igy már rendben lesz. Ha még sem ,akkor majd csinálok újjat. Remélem az már MM lesz?[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
csori23
aktív tag
válasz gorcsev27 #2854 üzenetére
Igen. Az elején ugy volt a RJ-al egybekapcsolom a telepitést, de aztán ugy döntöttem, mégse. Sztem nem sok értelme belevonni, mivel a telóhoz is kell nyúlni wipe esetén, igy értelmesebbnek és egyszerübbnek láttam igy, mint még több progit futtatni a gépen. Egy kezdő felhasználónak ez is épp elég.
[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz gorcsev27 #2849 üzenetére
Ird le nyugodtan, ha találtál valami bakit benne. Én sem vagyok tökéletes.
Tibcsi
A dupla recovery telepitést direkt volt, mert nem akartam bántani az általad feltöltött telepitő csomagot, ami az összefoglalóban van. Nehogy a kezdőket összezavarja.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #2696 üzenetére
Nekem az a Vista alatt volt, hogy lehetett, ha jól emlékszem. A 7 alatt már a NGOHQ tool-t használtam egy probramhoz, ami ugyanezt a parancsot adta ki.
Félre ne érts, nem bizonygatni akarom az igazam, csak menjünk biztosra. A Microsoft oldala.
De egyébként a BB72 leírásban is ON szerepel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #2692 üzenetére
Igen, azt értem (azért is írtam, hogy én úgy szeretem, de értem a szempontodat, hogy univerzális), de a linkemet nézted?
On Windows Vista and Windows 7, with the default settings, we can’t install unsigned third party drivers. We need to enable test signing to install such drivers. We can enable this from command prompt using the below command.
bcdedit /set testsigning on
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz gorcsev27 #2689 üzenetére
Már régen csináltam, de ebből gondoltam.
Én a speckó újraindítást részesítem előnyben, ha mókolni készülök a Windowsban.utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest