- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3354 üzenetére
Na ki is rakták az indiai BB72 ROM-ot! Az X507-es változat megy az X500-as telefonokra is? Twrp-ben mit kell törölnöm (kínai BB72 10s-en vagyok jelenleg)?
-
Lifeforce
őstag
válasz
tibcsi0407 #3354 üzenetére
Tudom, az enyémre már tettem fel indiai romot
Én elkezdem szétszedni a romot.
Természetesen a setup wizardba is bele tudom rakni, de ha nem akkor marad az androidos wizard.
Majd meglesem ha itt a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Külpolitika
- Formula-1
- E-roller topik
- Autós topik
- Jövedelem
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest