- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5698 üzenetére
hogy lehet rá frissiteni ha nem azzal kapnám a telot ?
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5695 üzenetére
van már rá droid 6.0 is ???
-
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5695 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5693 üzenetére
ezek pont nem szempontok
wifije milyen ?
elég jó minőségünek tünik maga a telo,igy képeken -
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5691 üzenetére
esetleg valami észrevétel a telóval kapcsolatban ?? lumia 640-et váltanék vele
mit lehet-kell-fontos tudni róla ? -
juve600
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5689 üzenetére
magyarán a gyárit kell hozzá használni ?
-
juve600
nagyúr
üdv
létezik CM rom erre a telóra ?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Katatonia666 #5686 üzenetére
Nem csak az Amper a lényeg, hanem a magas feszültség, ami a gyorstöltés alatt aktiválódik. Ahogy írtam is, egy másik fórumon van egy ismerősöm, akinek már kinyomta a púpos akku a kijelzőt.
Mondjuk az EUI 5.8-ban kikapcsolható a gyorstöltés, az volt az első dolgom telepítés után.utdetailing.hu
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5671 üzenetére
Én fél éve használom lassan a gyári töltővel, eddig semmi baja. Nekem 2,1A a gyári töltő.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #5684 üzenetére
Így már világos. Köszi.
-
tibcsi0407
félisten
válasz fecosrac #5683 üzenetére
Ezt olvasd el először légyszi.
Ezt a funkciót teszi agresszívabbá.utdetailing.hu
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #5681 üzenetére
Egyszerű halandó nyelvére is le tudjátok fordítani hogy mit csinál?
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5681 üzenetére
Igen. Szivesen. Mp-ben megadod hogy mikor aktiválja.
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
csori23
aktív tag
Teszteltem az éjjeli alvó fogyasztást.(8-9 óra)
Mobil adat on, wifi on,+ csendes üzzemmód. 2% merülés
Mobiladat off, wifi off + akku assist on 4% merülés. LOL
Mobil adat on, wifi on + Naptime app on 1% merülés.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
VenczelG
tag
válasz defygaben77 #5677 üzenetére
Miért nem kész egy voda nano-t, a t-mobiltól meg egy micro simet?
-
defygaben77
tag
válasz tibcsi0407 #5676 üzenetére
Én is így gondolom. Már tényleg mindent kipróbáltam a simmel.
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
tibcsi0407
félisten
-
defygaben77
tag
Újabb fejlemények sim ügyben: miután hétfőn a T-mobile-ban az eladó kicserélte a micro simet és a nano simet is, csak a micro sim működött, a nano nem (de a csaj telefonjában igen). Akkor arra jutottunk, hogy biztos szoftver hiba, a nano sim slotja nem működik. Mivel a T-ben nem akart a csajszi sokat vacakolni, otthon próbáltam átalakítóval a nano simet a micro sim foglalatában. nagy meglepetésemre ott sem ismerte fel a slot! Ma délelőtt beugrottam a Vodafone-ba, ahol egy ismerős értékesítőtől kértem kölcsön egy nano simet kipróbálásra. Természetesen azzal működött az 1-es slot (nano) ! Ő betette egy T-mobile-os Iphone-ba az én nem működő nanomat, természetesen az is működött abban a telefonban! Ezen felbuzdulva ismét felkerestem a T-mobile-t! Egy másik csajszihoz kerültem, nem a hétfőihez, szerencsére! Ott elmeséltem a szitut. Ő sem értette, de kipróbáltuk, az új micro simem működött, a nano viszont egyik slotban sem (tehát átalakítóval a micro helyén sem, ahol a szintén hétfőn kapott micro sim működik!) . A csaj rendesen vakargatta a fejét, de aranyos volt. Csavartunk a dolgokon, a céges számom ami micro volt, kapott egy nano simet. Természetesen ez sem működött az 1-es slotban (nano sim) ! Ekkor arra jutottunk, hogy a T-mobile-os nano kártyát egyszerűen egyik slot sem érzékeli! Mentő ötletként még megpróbáltuk, hogy a micro simből ollóval csináltunk nanot, de sajnos ez sem jött be, ezt sem ismerte fel a telefon! Itt most abbahagytam és várom a frissítést!
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #5673 üzenetére
Én sem hallottam még ilyenről hogy egy töltő megadja magát, de ilyen az én szerencsém :/
-
fecosrac
tag
válasz tibcsi0407 #5671 üzenetére
A blitzwolf töltőről annyit, hogy áprilisban kaptam készhez és felváltva használtam a gyárival. Egyiket otthon a másikat pedig ha a meló helyen volt szükség töltésre.
Aztán egyik napról a másikra beszart. Nem csinál semmit.
Épp a minap készítettem videót róla és ha lesz kis időm akkor feltöltöm a netre majd megreklamálom a banggoodnál.Eddig bírta.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #5668 üzenetére
LeTV-nél is volt már púpos akksi az egyik ismerősnél.. Kinyomta a kijelzőt. Most van úton a csereakksi bele.
(#5670) fecosrac
Annyit vesz fel a készülék, de a kérdés az, hogy ez jól van-e szabályozva? Én kikapcsoltam a gyorstöltést is, meg a Blitzwolf töltőmet használom a gyári helyett. Nem tudom elhinni, hogy egy olyan gyors töltés, mint a Pumpexpress nincs negatív hatással az akksi élettartamára. Unibody háznál pedig komoly szívás kicserélni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
fecosrac
tag
Pontosan ezért kérdeztem. Nekünk is volt már olyan telónk aminek így járt az akksija.
Nem foglalkoztunk vele, hogy otthon épp melyik töltő akadt a kezünkbe és azzal töltöttünk amit éppen megfogtunk.
Aztán történt, hogy az egyik akksi felpúposodott és azt mondták a szervizben, hogy az erősebb töltő használata okozhatta ezt a jelenséget.
A kollégám viszont váltig állítja hogy csak annyit vesz fel a készülék amennyit tud, mint ahogyan tibcsi is írta.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy ti hogyan tudjátok. -
Biggeszkij
aktív tag
Nehogy így járj. Ez egy THL teló akksija.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz fecosrac #5666 üzenetére
Az előző telefonomnak (Umi Zero) a gyári gyorstöltője is "sok tudott lenni". Sok tulajnak felpúposodott tőle az akksija, egy darab sajnos nekem is... Jobb a kisebb árammal hosszabb ideig tölteni. Én a LETV-met is "csak" 2,4 amperessel töltöm a 2,7-es gyári helyett.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
fecosrac
tag
Skacok!
Technikai kérdésem van. Autóstöltőnek ha olyat használok ami 3.1A-es teljesítményű az hazavághatja az akksimat?
A kérdés tehát, hogy a teló csak annyit vesz fel amennyit "elbír" vagy képes tönkretenni a töltő? -
VenczelG
tag
válasz defygaben77 #5664 üzenetére
Akkor nem hinném, hogy sikerül kikapcsolni, ugyanis ez az egyetlen módja
-
VenczelG
tag
válasz defygaben77 #5662 üzenetére
Hivás/telefonkönyv beállítások, rezgés hívástartáskor vagy kapcsol..... Ott kapcsold ki
[ Szerkesztve ]
-
defygaben77
tag
Hol tudom beállítani (úgy, hogy meg is szűnjön), hogy ne rezegjen a telefon, amikor a hívott felveszi? Már minden erre utalóbeállításnál letiltottam,de még mindig rezeg...
-
tibcsi0407
félisten
válasz VenczelG #5660 üzenetére
Én Le 2 Pro-t használok. Az asszonynak van a Le 1s, még nem tettem rá. Találtam most valamit a kínai fórumon, néhány fastboot parancs, ami törli a baseband adatait. Elvileg verzióugrásnál ez lehet a megoldás, de nem merem megosztani addig, amíg meg nem győződök róla, hogy biztonságos.
utdetailing.hu
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5657 üzenetére
Nálam meg Tibcsinél ugyan miért működik, ha nálatok nem? Mi lehet a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
JohnDoeHun
tag
válasz defygaben77 #5658 üzenetére
Vnmod vagy bb72 romok 12s-ig bezárólag.
-
defygaben77
tag
válasz JohnDoeHun #5657 üzenetére
És milyen romon vagy? Én mire tudnék váltani flash tools nélkül, ahol működik a 2 sim meg az ujjléenyomat olvasó is? Gondolom semmire.
-
JohnDoeHun
tag
válasz defygaben77 #5656 üzenetére
A béta az tuti nem ment microban sem. Kipróbáltam az enyémmel és az asszonyéval is. Az új bb72-t már meg sem néztem. Mondjuk még a rendszer sem volt hajlandó felállni. A gyári 15s sem ment nanoban, micróban nem néztem de most egy hónapig nem is fogom amig ki nem jön vmi javított bb72.
-
defygaben77
tag
válasz tibcsi0407 #5653 üzenetére
Értem, köszi! Akkor várok! Remélem rendbe rakják hamar, főleg, ha Kínát is érinti! Köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #5653 üzenetére
Az én t mobilom működik, bár az a microban van a nanoban a telenor. Cseréld fel őket. A tmobilodat tedd adapterbe, a vodádat meg vágasd le.
-
tibcsi0407
félisten
válasz defygaben77 #5652 üzenetére
Havonta. Valakinél működik, aki nem T-mobile-os.
Az orosz Yotaphone is problémás. Kínában is van rá példa.
Ennek ezer oka lehet, de nem érdemes mélyen belemenni. A lényeg, hogy az egyetlen, aki a hibát javíthatja az a LeEco.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
defygaben77
tag
válasz tibcsi0407 #5651 üzenetére
Értem! Mennyi időnként szoktak azok jönni? csak azt nem értem, hogy van akinél működik a dual sim, másnál meg nem? Ha ezt tudom, akkor maradtam volna a 12s-en. Na mindegy, várok!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz defygaben77 #5650 üzenetére
Mélyen a rendszerben lehet valami a modem baseband-del. Ez nem olyan dolog, amit átlagos földi halandó módosíthat.
Meg kell várni a következő frissítést, mivel Kínában is van hasonló gond.utdetailing.hu
-
defygaben77
tag
Fejlemény sim kártya ügyben! Voltam a T-mobile-ban új sim kártyáért. A micro sim slotja működik, viszont a nano nem, semmilyen (T-mobilos) kártyával! Ezért én szoftveres hibára gondolok! Valakinek esetleg valami ötlete ezzel kapcsolatban? Az az igazásg, fontos lenne, hogy a céges és a privát kártyámat is tudjam használni, ezért is vettem dual simes telefont!
-
fecosrac
tag
válasz Biggeszkij #5634 üzenetére
Az xposednek van újabb verziója? Az újj bb72-re mikor fel akartam tenni azt írta, hogy erre a rendszerre már nem megy fel. Így meg ugye nem tudom szabályozni az értesítések hangerejét külön.
-
topi66
aktív tag
Sziasztok! Tegnap óta tulaja vagyok egy 501es típusnak,és szeretném frissíteni,de a kínai oldalakkal nem boldogulok.....kérhetek direkt linkekeket? márciusi rom van rajta
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
-
VenczelG
tag
Érdekes! Nálam meg állandóan rezgett érintésre. Az androidos billentyűzet mindig rezeg. Ha ki kapcsolom akkor is. A SwiftKey felrakása után megoldódott, az engedelmeskedett.
-
csori23
aktív tag
Az erintesre rezegjen opció nálam sem működik,pedig jó lenne. Gyári 15sen még működött.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5639 üzenetére
Tehát van egy (rossz) 500-asa, egy 600-asa, meg egy 620-asa. Tibcsi, akkor ő nagyobb LETV fan, mint Te. Olyan meg ugye nem lehet, tehát kamu...
-
tibcsi0407
félisten
válasz Biggeszkij #5638 üzenetére
Onnan, hogy X600-ra is fejleszt. Gyakorlatilag ugyanaz a rendszer. Ez az oka, hogy csak egy patch-et csinált.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5636 üzenetére
Én valahogy nem tudom elhinni, hogy ezt a patch-et készülék és tesztelés nélkül alkotta meg a bébi. Eleve honnan tudta pl, hogy a telepítés után, közvetlenül a logó megjelenését követően egyszer újra fog indulni a készülék. Szerintem igenis van működő készüléke, talán csak úgy tervezte, hogy nem akar rá többé fejleszteni, mert van neki egy újabb is. Ezért a "gyerek leejtette" azt is jelentheti, hagyjuk békén ezzel a típussal most már...
Gyanús, roppant gyanús.
-
defygaben77
tag
válasz tibcsi0407 #5636 üzenetére
Kár érte, de értető!
-
tibcsi0407
félisten
-
defygaben77
tag
Nekem az az opció hiányzik leginkább, hogy a képernyő lezárt, ha az időnél érintettük meg!
-
Biggeszkij
aktív tag
Na, nyaralás vége, így tegnap este romolás.
Ahogy én csináltam:
Először is minden felhasználó appot és azok beállításait mentettem Titanium-mal, a mentéseket laptopra kimásoltam.
Ezután feltettem Tibcsi által küldött "anti-brick" romot, amely ugye SP FlashTool-os. Ez mindent tisztába tesz, a preloadert is újra raktam, meg lecseréltem a recoveryt is gyárira, így nem kell aggódni a TWRP-s hibalehetőség miatt.
Erre update.zip-ként frissítés menüből ment a 13S, ahogy kész lett, ugyanígy a 15S. Sehol semmi wipe, hisz nem recoveryből dolgoztam.Most következett a TWRP felrakása, majd egy TWRP-ből indított backup. Már csak a bébi72 pack volt hátra, (magyar nyelvet választva tényleg lefagy a setup, angolt válasszatok, majd később lehet magyarra váltani). Végül superSU, Xposed flash, majd a Titanium mentés visszaállítása.
Leírva egyszerű, de kb 4-5 óra...
Tapasztalatom az új rom-ról még igazán nincs, eddig szép és jó és gyors, az értesítések rendben megjönnek, akkuidőt még nem tudok mondani, hajnal kettőre lett kész...
Eddig egy apró hiányosság: hiába állítom be az "Érintésre rezegjen" opciót, érintésre nem rezeg. Pedig én azt kívánatosnak tartanám.
-
privatposta
tag
válasz defygaben77 #5632 üzenetére
Szia,
ki tudod próbálni egyből, mert ott megsemmisítik a régit, és adják az újat.
Nemrég cserélték nekem is. -
defygaben77
tag
válasz JohnDoeHun #5630 üzenetére
Éppen erre gondoltam én is! Szerintem, aki a tré-nél ügyfeles, nem is tudja, hogy mi különbség van sim és sim között... Helyben, meg nem is lehet egyben kipróbálni szerintem, mert kell némi idő az aktiváláshoz. Persze lehet,hogy tévedek! Csori, köszi a cikket!
-
csori23
aktív tag
válasz JohnDoeHun #5630 üzenetére
Passz, de sztem ők érzik majd magukat hülyének/tudatlanoknak.
Vidd be hozzájuk, és mutasd meg nekik hogy nem ismeri fel a teló. És addig cseréltesd velük, ameddig jó nem lesz.VencelG:
Hogy sikerült neked 8 óra alatt az 1%os fogyasztás BB72 romon, mert nekem ezen is 5-6 % ot merült, 9 óra alatt, alvóban, zéró wake-el. LOL. Akkukimélés is bekapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
SIM kártya történelem. érdekes dolgokat tudtam meg én is. Talán ebből a cikkből kiderül mi lehet a baki.
Egy részt ki IS emelnék belőle:
Gondolom nem árulok el újdonságot, ha azt mondom, hogy a SIM-kártyákon működik egy speciális szoftver, mely elsősorban a hálózati azonosításért felel. Alapvetően kétféle szoftver (nevezhetjük operációs rendszernek is) létezik, a natív és a Java Card. A kettő közötti különbség, hogy utóbbi ismeri a Java programozási nyelv egy speciális variánsát, melyet direkt az efféle eszközökhöz terveztek. Mindez azért jó, mert az efféle kártyák lehetővé teszik hardverfüggetlen szoftverek futtatását, melyeket a szolgáltatók tudnak elhelyezni a kártyákon.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
VenczelG
tag
válasz defygaben77 #5626 üzenetére
Ugy látszik valami telekomos kártya szériát nem szeret
-
defygaben77
tag
válasz VenczelG #5625 üzenetére
Igen,újrahúztam BB72 romját, most jó! Viszont sim-es tapasztalat: én két sim kártyál használok a LeTv 1s-ben, egy privát nanot és egy céges microt, mindkettő T-mobile-os. Az új rommal egyik sem működik! Kedztem bepánikolni, aztán kipróbáltam az asszony szintén T-s micro simjét, azt felismerte és hamar rá is kapcsolódott! Az az érdekes, hogy a céges kártyám nincs fél éves...
-
VenczelG
tag
válasz defygaben77 #5623 üzenetére
Az engedélyeket megadtad nekik? Ha nem jönne be, akkor vissza a gyári s15, majd tölts le Tibcsi által linkelt lestore- google appokat, állitsd be, majd tedd fel mindenféle törlés nélkül a bb72-t.
-
csori23
aktív tag
válasz defygaben77 #5623 üzenetére
Igen. Nálam bejott. Előtte dalvik cache és data wipe
[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz JohnDoeHun #5621 üzenetére
Huu, azt nem. Sry.
A battery assist megjavult magától. BB72 - n vagyok most
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5611 üzenetére
Én Tibcsi javaslazára a lecoo oldaláról szedtem le az s13 és az s15 is
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5616 üzenetére
A Battery assist sem működik. Angol nyelven sem.. Másnál sem? (BB72 015S)
-
csori23
aktív tag
Frissitettem a bb72 15s-re a gyárit, de a google dolgai egy sem indul el. Engedélyeket kiosztottam mindegyikben.De igy sem. Ötlet?
twrp-ben most töröltem a dalvik, cache és datát.
rendszerbetöltéskor a setup wizárd összeomlik. LOL
Kezdhetem előről?[ Szerkesztve ]
-
csori23
aktív tag
válasz JohnDoeHun #5611 üzenetére
Innen szetted le mindkettőt?
Az én mega linkem az update.zip fájl, lehet hogy a dev015 volt. Már nem emlékszem.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5603 üzenetére
Fogalamam sincs mi lehet a kártyáddal. Màsik telekomos kártyával próbáltad?
-
csori23
aktív tag
Érdekes hogy a legújabb BB72 015s csak 500mb. Mit tartalmaz? Mi hiányzik belőle? A régebbiek mindig 1Gb fölöttiek voltak. És ha a gyári 015s - re épül (ami szintén 1, 2 GB), mitől jobb?
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5603 üzenetére
Igen! A gyári 15s után fel kell rakni a twrp-t. A legszebb hogy minden értesítést megkapok, olyanokat is amiket eddig ezen a telefonon soha nem kaptam meg. Csak ha épp használtam az appot.
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5600 üzenetére
Nekem van egy telenor és egy tmobil kártyám benne, mindkettő müködik
-
VenczelG
tag
válasz JohnDoeHun #5599 üzenetére
Előszőr gyári kínai 13s teljes wipe/data majd gyári 15s majd bb72 nálam a play és egyébb google cuccok nem mentek egyből, később kiderült hogy nem kaptak meg semmi engedélyt, ezt az alkalmazások menüpontban lehett orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Magisk
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Motoros topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest