Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeus11
senior tag
Ahhoz képest, hogy mikor megvettem a telót milyen rossz üzemidőket produkált, nagyon jól sikerült az optimalizáció! Ehhez persze kellett a hatos android is. Egy éve gyakorlatilag mindegy volt mennyit használom, minden este tölteni kellett. Éjszakánként 30%-ot esett a töltöttség. Tibcsi romjával nálam most kibírt 6 napot két óra képernyőidővel. Szerintem ez nagyon jó! Tegnap pár percre rá lett dugva a gépre, amíg pár doksit kerestem rajta (ez kb 2 %-ot csalt).
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6597 üzenetére
Majd ha lesz kapacitásom, akkor megcsinálom, de két vonalat (India, Kína) nem tudok egyszerre követni, mert nagyon sok munka lenne.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6596 üzenetére
Azért köszi.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6595 üzenetére
Nem lesz rá időm.
-
JohnDoeHun
tag
Tibcsi nem akarsz csinálni egy s20-as frissítést? Megköszönném.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tibcsi0407 #6592 üzenetére
Annakidején elkezdtem kutatni, hogy melyik készülék romját "csórták el", de sajnos az nem derült ki.
Csak tele volt miui logókkal. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Lifeforce #6591 üzenetére
Át lehet, tele van MIUI-val a Mobiluncle, nem tudom az ujjlenyomat megy-e már. Elvileg kiadta a forráskódot a LeEco, de nem tudom valaki vette-e már hasznát.
-
Lifeforce
őstag
válasz
tibcsi0407 #6588 üzenetére
Rendeltem két x500-at családtagoknak, ismét bütykölhetek
Mielőtt a kölöknek ajándékoztam az enyémet, még szívesen kipróbáltam volna valamit, de sajna elmaradt. (a bootloaderben megtaláltam a miuit nyomokban, kíváncsi lettem volna mennyire lehet áthegeszteni egy miui romot erre. (Most lesz alkalmam kipróbálni)
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6588 üzenetére
Hát ez szomorú
Ellenben OTN-n jött a gyári frissítés s20 néven!
Még nem raktam fel, mert 514 Mb. Release timera viszont 2016.12.19et ír.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
lkksioskdl3 #6587 üzenetére
Ezt a Webview vezérli. MIUI alatt mindig megkérdezi, hogy hol akarom megnyitni, de EUI alatt sajnos nincs nagyon kiforrva.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Arra van ötletetek, hogy ha valamilyen appból nyitok meg egy alkalmazást azt hozzátartozó appban nyissa meg és ne a gyári böngészőben?
Előre is köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
danielgalaxy #6585 üzenetére
Valami lehet beragadt. SIM nem régi?
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6581 üzenetére
Egyébként azt veszem észre, hogy a phone idle a második a képernyő után az aksi adatoknál. És néha érződik, hogy langyos a telefon ok nélkül. Pedig nemrég volt gyári visszaállítás.
-
amadeus11
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6576 üzenetére
Nem csak egy személy használja már a romodat!
Így év végén volt időm és én is feldobtam. Változás 15S-hez képest: az alkalmazások sokkal gyorsabban indulnak és az appokon belül a navigáció sebessége is érezhetően javult. Már nincs hova gyorsulnia. A médiatartalmaknál a hangerő szabályozás egyenletesebb. A kamera is mintha természetesebb képeket csinálna. Üzemidőről és értesítésekről nyilatkozni még nem tudok. Ami hiányzik az az indítón felfele mutató gesture, ami egyből előhívta a tárcsázót. Szépséghiba, de a live gomb nem működik ( legfeljebb, majd nem nyomogatom
). Köszönjük a munkádat Tibcsi!
Most lesz egy éves a telefon. Eddig minden évben lecseréltem a régit, aprón eladtam és hozzáraktam egy kicsit és vettem jobbat. Ezzel a telefonnal eljutottunk oda, hogy nem kell jobb. Legalábbis a hatvanezres sávban én nem találok olyan ajánlatot ami mindennapi használat során többet nyújtana. Külsőleg nagyon szép fém ház, gyönyörű kijelző, gyors programmegnyitás, elég jó üzemidő, nekem a kamera is megfelel, bosszúságom még nem volt ezzel a telóval. -
mindanee
tag
válasz
tibcsi0407 #6581 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon rég foglalkoztam ezzel a telefonnal, de most megint szeretnék
Szóval frissíteni szeretnék 10S verzióról (BB72 vagy mi van rajta, nem emlékszem pontosan) egy aktuálisra, mondjuk Tibcsi féle 18S-re
Jól értem, hogy ha következőképpen járok el, akkor okés lesz? Tehát:
1. gyári 13S felrak TWRP-ben (cache, dalvik, data törlést követően)
2. Ezután mehet Tibcsi csomag TWRP-ben ( szintén cache, dalvik, data törlést követően)
Jó leszek így vagy valamire még figyelnem kell?
Köszi
Dani -
tibcsi0407
félisten
válasz
danielgalaxy #6580 üzenetére
A kijelző alatt van az akku. Egy ügyes szervizes pikk-pakk kicserélné Neked.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6579 üzenetére
Nem úgy tűnik, mintha könnyen szét lehetne kapni ezt a házat, bár lehet hogy csak a youtuben kéne ránézni, hogyan kell.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
danielgalaxy #6578 üzenetére
Vegyél bele akkut. Szerintem Alin van.
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv! X800-am van, de talán ez áll hozzá a legközelebb. Lassan másfél éve megvan a készülék, minden rendben vele, de az amúgy sem acélos képernyőidejei mára nagyon leromlottak, max másfél órát képes kipréselni magából. Legújabb gyári rom van rajta, nemrég újra is húztam, de nem az a ludas. Lehet, hogy csak öregszik az aksi és ez már nem is lesz jobb? Egy éjszaka alatt is képes néha 20-30 százalékokat lemenni, de aktív használatkor éhes igazán, akkor percenként megy le egy százalékkal kb. Érik egy új készülék? Minden egyéb szempontból nagyon meg vagyok elégedve vele, de hogy a powerbankot mindenhova cipelnem kell már, az elég elkeserítő.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6576 üzenetére
Mert talán nem is a rom a ludas, hanem a Nova Launcher. Nemrég jött ki frissítés a LeEco készülékekhez, mert az alkalmazásváltó nem ugrott vissza a főoldalra, amikor mindent bezártál. Lehet, hogy a javítás csak rontott a dolgon...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6575 üzenetére
Nekem semmilyen hibát nem produkált. Ilyeneket meg végképp nem.
Jó lenne, ha más is jelezne, de úgy látszik, hogy csak Neked gyártottam a rendszert. -
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6574 üzenetére
A probléma ott gyökerezik, hogy pl a Beállítások menü nem felhasználói alkalmazás. A TypeApp-ot már újra is telepítettem törlést követően. A Play alkalmazást meg már kényszerstoppoltam, adatait töröltem. Az imént mégis bezavart. Youtube videót lőttem TV-re Bubble UPNP appal. A vacsi idejére megállítottam a stream folyamatot, majd kaja után újra akartam indítani. Az alkalmazásváltóban ráböktem a Bubble ikonjára, és megint a Play alkalmazás indult el. Elkeserítő még akkor is, ha másodjára próbálva mindig jól működik.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6573 üzenetére
Aha, lehet az is bezavar. Csak azoknak töröld az adatait, ami problémás. A beállításokból. Hátha segít.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6572 üzenetére
Én mindig tisztát csinálok.
Mármint magát a rendszert. (Cache, Dalvik, Data) System nem volt, mert azt írtad, azt úgyis gyilkolja a telepítő script. A felhasználói alkalmazásokat teszem vissza TB mentésből.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6571 üzenetére
Tiszta telepítés volt, vagy a szokásos Titanium móka?
-
Biggeszkij
aktív tag
4-5 napja feltettem, így megosztanék Veletek néhány észrevételt a 019S Indian Tibcsi-féle romról.
Tapasztalt előnyök:
- smooth görgetés;
- gyors app megnyitás, appok közötti váltás;
- világosabb, szebb fotók készítése ugyanolyan beállítások mellett (ennek kifelezetten örülök);
- legalábbis ugyanolyan, de semmiképp sem rosszabb akkuidő, mint a 15S-nél volt;Hátrányok:
- hiányosabb magyar nyelvi készlet, de nem zavaróan;
- nehezen tudtam életet lehelni az értesítések azonnali megjelenítésébe, de végül is sikerült;
- ehhez pl. email értesítésekhez az is kellett, hogy a rendszer ne kapcsolhassa ki a TypeApp (email kezelő a Gmail helyett) alkalmazást. Ez a 15S-nél nem volt szükséges, ott e nélkül is működött;
- kivéve a Facebook-értesítések, azok egyáltalán nem jönnek, igaz, a Face-t nem is engedem a háttérben futni, mert annyit fogyaszt, mint három IFA;Furcsa jelenségek:
- Nova Launchert használok, képernyő ébresztés után néha "kijelölt állapotban" van egy-egy mappa-csoport, szürke háttérrel. Ez működési hibát nem okoz, s ha elindítok valamit a szürkeség el is tűnik, "DE MIÉRT?";
- Szintén csak néha fordul elő, de ez már bosszantóbb: pl. értesítési sávon figyel egy értesítés bejövő emailről. Rábökök, de nem az email kezelő alkalmazás, hanem valami korábban megnyitott egyéb app (pl: Play áruház, vagy a Beállítások menü) nyílik meg.Habár zenét nem szoktam telefonon hallgatni, de nemsokára jön a nyeremény Xiaomi fülesem, állítólag baromi szépen szól, majd tudatom mennyire van így az X500-assal is...
-
H4CKmyM1ND
tag
válasz
H4CKmyM1ND #6569 üzenetére
Közben megtanultam kínaiul, szerencsére a számokat érteni, 1-1.5ó töltési idő, 8ó használat, 200ó stand by.
-
H4CKmyM1ND
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok a gyári LETV 1s 5.8.018S szoftverénél Bluetooth-on zenehallgatásnál miért vannak apró hangakadozások?
Egy LETV Bluetooth 4.1 fülessel használom, LePBH301 közvetlen közelről, 30cm-re van a telefon.
Custom ROM segítene rajta?Ha laptopra kötöm nincs ilyesmi gond win10, ott Intel BT chipset meg driver van.
Másik, hogy nem tud valaki a LePBH301 füleshez használatit amíg megtanulok kínaiul?
Töltési idő, meg számléptetés érdekelne.
Előre is köszönöm! -
csori23
aktív tag
válasz
Biggeszkij #6564 üzenetére
Ez igen. Gratula
Kellemes ünnepeket és jó zenehallggatást az új fülesen
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #6565 üzenetére
Köszi Tibcsi, Neked is!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Biggeszkij #6564 üzenetére
Gratula! Kellemes Ünnepeket!
-
Biggeszkij
aktív tag
Kicsit félve, (nehogy dicsekvésnek hasson), de büszkén közölném, hogy a honi kereskedőm, akitől az X500-asom vettem, a mai karácsonyi sorsolásán többek között engem sorsolt ki, így nyertem egy ilyet:
Többek szerint bunda volt, de csak irigykednek...
Boldog karácsonyt minden márkatársnak!
-
H4CKmyM1ND
tag
valaki meg tudja mondani, hogyan lehetne a töltést jelző vibrát kikapcsolni teljesen? Ez hardcoded vagy van rá valami trükk?
Halál idegesítő a vezetéknélküli töltéskor, hogy be-be rezgeti a telót. -
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6560 üzenetére
És lesz majd az összefoglalóban egy átfogó leírás a telepítésről , hogy mit hogy kell? Így kommentekből összeszedni nem valami egyszerű a dolog.
-
Yamdrok
csendes tag
Mennyi az esélye , hogy lesz majd egy olyan 018s Custom EUI ROM ami önállóan telepíthető teljes formázás után és nem fagy be?
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6557 üzenetére
Á hagytam az egészet kicsit felidegelt a fagyás. Felraktam inkább a MIUI 8-at.
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6555 üzenetére
Úgy néz ki befagyott. 015s-ről tudsz linket adni?
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6552 üzenetére
Meddig kell az EUI logót látnom? Már vagy 10 perce megy.
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6552 üzenetére
Jaaaa akkor így érthető.
Na akkor lássunk neki.
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6550 üzenetére
De most a befagyott 018s verziód van fent. Előtte meg a 012s volt. Így is hagyjam ki?
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6548 üzenetére
Köszönjük.
Akkor érthetően, mindent darálhatok (system, dalvik , data, cache) és fel fog menni a TWRP 2.8.6-al?
Csak mert korábban írtad , hogy aha igen telepíthetem és befagyott a teló.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #6547 üzenetére
Íme a letöltőlink: [link]
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Stukker1987 #6544 üzenetére
Most töltöm fel a MEGA-ra.
Mivel ez indiai, mindenképpen Clean install kell, mert eltér a kínaitól több ponton is.
Kicsit több benne az angol, de nem vészes, rengeteg volt benne a Google alkalmazás, amiket kidobtam, meg a LeVidi és a többi sz*rt is kidobtam.
Törölve a Google dolgokon kívül:Drive.apk
Email.apk
Exchange2.apk
Gmail2.apk
Hangouts.apk
LetvEmojiStore.apk
LetvOta.apk
Maps.apk
Music2.apk
NoiseField.apk
Omacp.apk
PhaseBeam.apk
talkback.apk
YouTube.apk
BugPostbox.apk
LetvBugServices.apk
Velvet.apk
Baidu_Location.apk -
Yamdrok
csendes tag
válasz
Stukker1987 #6544 üzenetére
Tudsz linket adni a 012s-hez?
-
kingege
csendes tag
hello sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy bekapcsolt állapotba ha rádugom a töltőt akkor nem csinál semmit a telefon. csak kikapcsolva tudom rádugni akkor kezd el tölteni de utánna ha bekapcsolom akkor már jo. ezért cseréltem rom-ot de nem oldottam meg a hibát. probáljak másik rom-ot vagy más gond lehet? köszi előre is -
Yamdrok
csendes tag
válasz
Stukker1987 #6540 üzenetére
Le tudnád írni ,hogy sikerült megcsinálni? Meg linket tudsz adni a 015s-hez?
Nagyon megköszönném.
-
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6539 üzenetére
s012-re telepítettem , data , dalvik , cache megvolt. TWRP 2.8.3-as verzió van fent.
-
Yamdrok
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől van , hogy tibcsi ROM-ja feltelepült és utána 3 órán át az EUI logónál állt a teló. Utána kikapcs bekapcs aztán helyreállt. Tök jó volt minden tök jól működött. Most újraindítottam a telót és ugyanúgy a EUI logó pörög semmi mozgás. Ötlet?
-
tibcsi0407
félisten
Közben készül a ROM.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
JohnDoeHun #6535 üzenetére
Ezt nem hiszem el! Az volt a baj h letiltottam az adathasználatnál a gmailt mivel nem használom. Később magát az appot is kilőttem az alkalmazások közül. Az adathasználat listában viszont még szerepel mint tiltott mobilnet és wifi használat. Most engedélyeztem neki a wifit és minden jó.
Ne kérdezzétek mi köze ennek az egésznek hozzá de most megy. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6534 üzenetére
Tibcsi a 15s volt az első 6os android?
Azért kérdem mert a hét elején teljesen legyalultam a telót és feltettem a Te cuccodat. Belaktam meg minden és most elkezdett baszakodni a wifi. Már mindent kipróbáltam és nem akar jó lenni. Már a szolgáltatótól (telekom) is próbáltam kikapcsoltatni azt a szar IPv6-t de nem hajlandók rá. Mire megnyitja az oldalakat a böngésző addig 2x lefő a kávém. Statikus ip-t beállítva mindig az IPv6-os dns-re törekedik a teló. Próbáltam másik routerrel is azzal sem megy.
Most azon vagyok h felteszem a gyári 15s-t és megnézem mit reagál. -
Yamdrok
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6530 üzenetére
Nem tudom letölteni a ROM-ot Megáról azt írja kvóta túllépve.
-
fecosrac
tag
válasz
tibcsi0407 #6521 üzenetére
A ROM tökéletes, jó munkát végeztél tibcsi.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy nálam lényegesen gyorsabban merül ezzel a teló, mint korábban.
Megnéztem a háttérben futó alkalmazásokat és az akku használatot is, de semmi extrát nem találtam.
Ugyanazokat a progikat használom mint korábban, de pikkpakk lemerülök.Egyébként rendeltem egy újat is a feleségemnek karira. A kínai rom-ról mindent letúrva mehet fel egyből a tiéd vagy kell valami előtte?
-
Yamdrok
csendes tag
Sziasztok ismét!
Régen jártam a fórumon és most látom, hogy tibcsi mester csinált egy Custom ROM-ot. Ez mehet fel úgy a telóra , hogy darálok mindent? Ártani gondolom nem árthat?
Illetve kell valami egyéb extra frissítés? (most BB72 S12 van fent TWRP-vel)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6527 üzenetére
Igyekszem majd.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6526 üzenetére
Nekem ok. És köszönet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6525 üzenetére
Ha lesz egy kis kapacitásom, akkor nekilátok. Karácsony előtt nem tudom ígérni.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6524 üzenetére
Szerintem megpróbálhatnád.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6523 üzenetére
Szerintem kínai ROM-ból megint hiányzik a megfelelő alap hozzá. Lehet egy jó indai ROM-ot kellene csinálnom?
-
JohnDoeHun
tag
Szia Tibcsi. Az mitől lehet h nem tudom bekapcsolni a WCDMA-GSM-900-at a band beállításokban?
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6521 üzenetére
Abszolúte, szép munka!
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6518 üzenetére
Minden ment, mint a karikacsapás, köszönöm a bátorítást
! Ahogy megcsináltam anno az X500-at, ugyanúgy, ugyanazokkal a file-okkal megcsináltam az X501-et is.
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Custom Rom frissítés esetén mennyi ideig nomális az EUI felirat? (18S-re frissítek)
Kb 15 perce az van...
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6516 üzenetére
Szuper, köszönöm
, akkor majd beszámolok az eredményről
...
-
arfer
senior tag
válasz
tibcsi0407 #6513 üzenetére
OK, de hogy rakom rá a 010S-t
? SPFlashtool formátumban fenn van valahol? X500-nál előbb 013S-es gyárit kellett feltennem, utána jött a 018S custom... Ugyanígy mehet?
-
arfer
senior tag
Sziasztok! Egy ismerősöm megkért, hogy frissítsem az X501-ét, mivel X500-al már volt tapasztalatom. Menüből/appból nem upgrade-elhető Tinydeal-es 5.5.008S ROM van rajta. Fel szeretném Ticsi 5.8.018S ROM-ját rakni rá. Az X501 frissítése tudtommal nem úgy megy, mint az X500... Mire kell figyeljek, hogyan fogjak hozzá? Előre is köszi a segítséget.
-
just
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném frissiteni a telefont, jelenleg 012s bb72 van rajta, de szeretném a legújabb tibcsi félét. recovery gőzöm sincs hogy milyen van rajta. hangerő fel+ bekapcsoló gombra nem jön elő, csak elindul a telefon normál módon. -
Norbbb
újonc
Amúgy nagy köszi a ROMért tibcsi királyul működik, nekem csak a az értesítő sávban lévő órával való képernyőlezárás funkció hiányzik kicsit (mondjuk ez csak ízlés kérdése), meg hogy nem tudom beállítani, hogy a kezdőképernyő gomb hosszan nyomása után nyissa meg a google keresőt (nincs a felsorolásban). (012S BB72ről álltam át, abban ezek praktikusnak voltak) Tök jó lenne ha majd lenne rá mód
Köszi mégegyszer
-
Norbbb
újonc
válasz
eladogeppc #6506 üzenetére
Szia nekem úgy sikerült, hogy miután nekem nem ment fel az új twrp és a stock recoverybe dobott csak vissza, felraktam az összefoglalóban található régebbi TWRP-t és miután bootolt bedobott TWRP-ba és csodák csodájára TWRP 3.0 volt rajta. Nem tudom hogy véletlen-e de így összejött.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Akármit csinálok, nekem a TWRP nem indul el.
Vagy csak kiírja hogy recovery és újraindul, vagy a gyári jön be.
X500-as sima telefon.Próbáltam Flashtools alól is, úgysem jó neki.
Fastboot feltolja rá, de nem akar elindulni.Kérlek segítsetek ! Köszönöm !
-
fecosrac
tag
tibcsi: az lehet hogy a Te romoddal kevésbé bírja az akku?
Ugyanazok a progik futnak mint korábban és a felhasználás módja sem változott és jelentősen hamarabb merül le mint a 15S-sel korábban. -
Elek_tron
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #6453 üzenetére
Sziasztok,
Más is tapasztalta már a töltés közben előforduló anomáliákat??? Töltés közben kikapcsolt és nem töltott tovább, ilyenkor reggel be sem tud kapcsolódni... Csak nagyon hosszú nyomással...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
JohnDoeHun #6500 üzenetére
Nem tudom a LeEco mikor fogja kiadni. Dolgoznak az EUI 5.9-en tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest