- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csori23
aktív tag
válasz kenyocsaba23 #4796 üzenetére
Linket tudsz dobni ide?
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4796 üzenetére
Mármint a gyárira gondolsz?
(#4795) lkksioskdl3
Így a merüléstől most ne vedd le, amíg 100%-ig fel nem tölt, így újrakalibrálja az akksi beállításait.
Egyébként mindig 100%-ig töltöd?utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #4795 üzenetére
Még gyárin vagy ,ugye? Különös jelenségek ezek. Nálam ilyen soha nem volt. Bár voltak más furcsaságok.
Lehet egy gyári visszaállitás megérne egy próbát. 15%nál nem kellene kikapcsolnia.https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
kenyocsaba23
tag
LeMe-n van fent egy 013s rom valaki próbálta már esetleg?
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #4794 üzenetére
Be se kapcsol 15 perc töltés után. Leeco felirat és 6 kínai betű. Néha kikapcsol képernyő, és néha be magától.
Pirosan világít a led.NA most bekapcsolt!
MOst már rendesen sárgán világít a led.És 2% van az akku.
[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
Na jó. Most bekapcsolt 20% a battery assistant, kikapcsoltam erre a teló is kikapcsolt...
-
csori23
aktív tag
válasz szirupka #4786 üzenetére
Szivesen.
Az appokat idővel kilövi a rendszer energiatakarékosságok miatt. Ha szeretnél értesitéseket kapni a kedvenc appjaidtól, a következőket kell megcsinálnod.
Beállitás/engedélyek/you have allowed to auto launch-ban jelöld meg őket, hogy mindig induljanak el a rendszerrel. Majd
Beállitás/Akkumlátor/Intelligens akku-kimélés-ben is jelőld be azokat. Tehát ne lője ki őket.[ Szerkesztve ]
-
szirupka
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4789 üzenetére
Gmail, Fb, semmi sem jön meg azóta, mióta feltettem. Valamit át kell állítanom?
-
szirupka
csendes tag
Abban tudtok segíteni, hogy a 012-es rommal miért nem kapom meg az értesítéseket? Azt olvastam, hogy ebben már javítva van.
-
szirupka
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4753 üzenetére
Köszi Tibcsi a segítséget, nélküled nem nem sikerült volna.
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4782 üzenetére
Ez is kamu lenne?
Mert nem drága.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4779 üzenetére
Ja, vágom, de tulajdonképpen tök mindegy a márka a banknál. Lényeg hogy tudja a gyorstöltést (legalább 2A), és hogy magas egyen a mAh.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4779 üzenetére
Na, ez is elgondolkodtató.
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #4778 üzenetére
Mekkora kamu
Nézd meg, hogy néz ki egy eredeti LeTV bank.
Az Alis jó eséllyel a negyedét tudja annak, mint amit ráírnak. Cserébe lehet felgyújtja a házat is.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz Katatonia666 #4777 üzenetére
Jah. még 8 napig féláron van. Elgondolkodtató a 20000mAh...
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4775 üzenetére
Vagy inkább ezt?
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4773 üzenetére
199-et ir dollárban. Lehet valami Fake oldal. A powerbankot lehet megkockáztatom 22€-ért. Ali-n közel 40€.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz csori23 #4772 üzenetére
Az nekem is furcsa. Neked mennyit ír Dollárban?
Mai váltással 159-nek kellene lennie
Érdekes egy oldal[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4771 üzenetére
Ja, tudom. Már csak azt nem értem hogy a Letvmart oldalán hogy lehet 200 dodo 140€
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4769 üzenetére
Tuti nem áfa/vámmentes. Sztem azért is ilyenek az árak. De mondjuk ha hozzáadjuk még ugy sem vészes, csak hát a rizikófaktor benne van.
-
csori23
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4767 üzenetére
Passz. Most találtam
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4764 üzenetére
Hát akkor várunk...
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
csori23
aktív tag
Letvmart Le2 140€
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #4760 üzenetére
Ez nem igazán izgat. Egy ugyanennyibe kerülő Le2 kettéharapja ezt a telefont erőben bőven.
A közösségi támogatása nem a legjobb az X800-nak.Biggeszkij
Június, ennyit tudok. Az lesz az EUI 5.8 Marsmallow alapokon. Valamint EUI 6.0 augusztusban, szintén MM alapokon.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
csori23
aktív tag
válasz Biggeszkij #4762 üzenetére
Az új generáció megjelenésével ez mindig igy van.
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz privatposta #4760 üzenetére
Snapdragon 810. Nincs több kérdésem. Egyébként nekem is jön a sok reklám, hogy most nagyon leárazzák a kifutó LeTV 800-ast, meg 900-ast.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4758 üzenetére
Van már valami konkrétabb időpont a 6-os Droidról X500-ra?
-
privatposta
tag
válasz tibcsi0407 #4758 üzenetére
köszi, akkor megvárom.
Tudsz valami újabb hírt az érkezéséről?Ezt láttad már?
[LE1PRO] -
Biggeszkij
aktív tag
válasz privatposta #4755 üzenetére
Titanium Backup appal mentsd el az összes, általad telepített felhasználói programot. A rendszerprogikat ne, mert azok visszaállítása az új romon hibát fog eredményezni.
Aztán mehet fel az új rom, majd feltelepíted az új romra is a Titaniumot és visszaállítod vele a progikat.
Más megoldás nem nagyon van (én nem tudok jobbat).
-
tibcsi0407
félisten
válasz privatposta #4757 üzenetére
Szerintem van. Fürgébb, az értesítések is jobbak. De, ha eddig is elégedett voltál, akkor már jobb, ha megvárod a 6-os droidot és akkor csinálsz egy tiszta telepítést.
utdetailing.hu
-
privatposta
tag
válasz tibcsi0407 #4756 üzenetére
:-(
Szomorú.
Értelme van a 12S-nek? -
tibcsi0407
félisten
-
privatposta
tag
BB72 10S van most a gépemen, amitől van újabb a 12S. Az upgrade-et meg lehet csinálni úgy, hogy közben megmaradjon minden saját beállítás stb?
Nem szeretném újra telepítgetni, beállítani...
köszi -
csori23
aktív tag
Én is most tüntem el, amikor segitség kellett. Sry. De látom sikerült
-
szirupka
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4751 üzenetére
-
-
szirupka
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4746 üzenetére
Köszi, már el is akadtam. A recovery telepítésnél azt írja ki a gépem, hogy a készülék nincs csatlakoztatva, vagy a megfelelő driverek nincsenek telepítve, vagy az usb hibakeresés nincs aktiválva. az első és a harmadik rendben van, fel kellett volna még telepítenem valamit a gépemre?
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #4746 üzenetére
Az igo nem csak az androidosban van elmaradva. Ezt tapasztaltam a sygic-el is. Régen sokkal jobb volt. Pedig most kellene összeszedni magukat, mert a google térkép jó, de ugye csak körülményesen tud offline lenni. A maps me még mindig részletesebb, mint bármelyik offline navi
-
szirupka
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4736 üzenetére
Köszi a válaszokat, akkor nekiesek. Csori23 videója alapján próbálkozom, jól értem, hogy kihagyhatom a 008 telepítését? (És nyilván a 012-t teszem fel.)
-
VenczelG
tag
válasz tibcsi0407 #4741 üzenetére
Régen nagy igo fun voltam. Most leszedtem újra, (a tavalyit töröltem mert gyenge volt) szóval elmentem dolgozni, bekapcsoltam. Egy 5 éve elkezdődött, de már befejehett épitkezés (3 km új út bringa úttal, egy 3 sávos felüljáró két út es a vasút fölött egy új vasúti átkelő egy új vasútállomással, egy komoly csomópont és egy új lámpás kereszteződés, mindez a Fővárosban. Az igo nem tud róla, mész a mezőn. A maps me -n már az építés alatt rajta volt. Az igoban 14mb a térkép, míg a maps me-n 120mb. Ismét csalódtam, pedig a leg kezelhetőbb, legjobb lenne
-
arfer
senior tag
válasz Katatonia666 #4737 üzenetére
Szülinapp tudtommal fullHD-s készülékre nem installálható. Át kell másolni egy olyanról, amire felment egyszer, és menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Töftting
csendes tag
Sziasztok. Most rendeltem egy ilyen telót: LeEco LETV LE1 PRO ONE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE. Lenne egy kérdésem. Ez a topik csak az x500-ról szól vagy arról is amit én rendeltem? Az olvasásban 500 hozzászólásiig jutottam,de nincs kedvem mind 4700-at elolvasni ha nem is arról van szó amit én rendeltem. Vagy van egy másik topik ami az x800-as ról szól?
-
Katatonia666
aktív tag
válasz szirupka #4735 üzenetére
Szia.
Szerintem a szülinapp egyértelműen a webshopos ROM miatt van.
A gyorstöltés nálam hibátlan amióta megvan a készülék...
Privátban szerintem Tibcsi tud segiteni, de ha ide irsz mindent, akkor is segitenek és végig vezetnek mindenen.
Olvasd át részletesen az összefoglalót, sokat segit!Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve, mert az megöl!
-
szirupka
csendes tag
Sziasztok! Egy hónapja van a tulajdonomban a készülék, alapvetően meg vagyok vele elégedve, bár az üzemidő nálam is kicsit csalódás. Lenne néhány problémám, amiben kérném a segítségeteket:
- a gyorstöltő eleinte tökéletesen működött, aztán egyszer csak belassult, a töltésjelző csík kb. 7-8 másodpercenként mozdul, és nem is töltődik a telefon. Sima töltővel nincs probléma. Találkozott már valaki ilyesmivel?
- a szülinapp-nál nálam is nem kompatibilis eszközt ír ki, lehet az az oka, hogy nem cseréltem egyelőre rom-ot?
- Érzem én is a webshopos rom hátrányait, nagyon szeretném lecserélni, de még nem csináltam ilyet, így kicsit tartok tőle, hogy letéglázom a telefont. Kaphatok esetleg valakitől privátban segítséget?
Köszi! -
kenyocsaba23
tag
válasz tibcsi0407 #4733 üzenetére
Koszonom.
-
tibcsi0407
félisten
-
kenyocsaba23
tag
válasz tibcsi0407 #4731 üzenetére
Jaa igen a EUI 012s
-
tibcsi0407
félisten
-
kenyocsaba23
tag
válasz tibcsi0407 #4729 üzenetére
5.0.2 nem tudom van e ennél újabb.
-
tibcsi0407
félisten
válasz kenyocsaba23 #4728 üzenetére
A Grossoshop az a BB72. Melyik verzió van rajta? Én is azt használom.
utdetailing.hu
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok! Egy ilyen készülék tulaja lettem ìrnátok pár tapasztalatot kinek melyik rom vált be a legjobban? Most egy grossoshop féle van rajta. Előre is köszönöm
. -
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #4726 üzenetére
Az akku beállításainál is be kell állítani, hogy mi az, amiket nem szeretnéd, hogy kilőjön.
utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4721 üzenetére
app választó képernyőn.
-
Freel
tag
válasz tibcsi0407 #4713 üzenetére
Nem találom sehol azt az Le2 topikot.
Meg képeket sem az Le2-ről.
Tudnál linkeket küldeni, meg esetlegesen valami várható árat?
Köszönöm. -
Katatonia666
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #4720 üzenetére
Nekem folyamatosan 3G-n van, és hibátlan. Gyors. Igazából ugyanolyan gyors mint a 4G. Bár nekem a 4G-t nem is engedi, mert ha arra állítom, elmegy a térerő.
-
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #4720 üzenetére
De hol lockolod? Az akku-kímélési kivételeknél, vagy az app-választó képernyőn?
utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4709 üzenetére
4g-n használom. De akkor most átállítom.
Még valami! Nem értem miért tölt be újra minden alkalmazás kb egy óra után. Mé nem tudja benntartani abba memóriába. van 3GB és 1,5 szabad, de minden újra tölt. Ha lockolom akkor is.
-
tibcsi0407
félisten
-
Katatonia666
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de a drypt eltűnik, ha ROM-ot cserélek? Fura dolgokat művel tegnap óta, amik zavarnak kissé.
-
tibcsi0407
félisten
Már a Le2-nél is topikgazda lettem, elkezdtem előkészíteni a terepet. A Le 2 Pro-m már Ausztriában járt éjszaka, így lehet holnap meg is kapom és az összefoglalót szépen összerakom hozzá.
Magyar nyelv még egy darabig nem lesz, mert BB72 szenved a 6-os droiddal, meg a Grossoshop-tól függ, hogy kiadhatja-e nyilvánosan, ahogy korábban is tette.utdetailing.hu
-
szmyky
aktív tag
Nekem minden rendben a telefonnal, csupán egy dolog zavar a kijelzőidő, nekem 3-4 órát bír, erre készülj fel ha ezt választod!
Meg az értesítések is akadnak néha (Viber).
Nálam még a BB72 10s rom van fent.
Amúgy ár/érték arányban szerinten nagyon jó.
Féknyképek teljesen elfogadhatóak, a progik nem akadnak, gyorsan nyílnak.
A gyorstöltés nagyon jó, pillanatok alatt feltölt.A lényeg, hogy a webshop romot le kell cserélni, erre készülj, de nem kell hozzá programozás doktorának lenned!
Itt minden segítséget megtalálsz hozzá.
De szerintem várd meg a Le2- őt, annak jobb lesz a kijelzőideje egy fél órával szerintem!
Már lehet is rendelni.(Tibcsi tud is segíteni, azt hiszem)[ Szerkesztve ]
-
Katatonia666
aktív tag
válasz csori23 #4707 üzenetére
Én se szoktam foglalkozni vele. Nekem ez még a HTC M7 2 és fél órás kijelzőideje után is príma. Csak az zavar, hogy néhány napja még jobb volt.... Tegnap este 8 körül raktam fel az új dryptet, és akár teszt alatt van akár nem, szerintem ez rohamosan merül. Ezalatt az idő alatt, hogy ezt megírtam, 1%-ot ment lejjebb. A kijelző fényereje alapon van.
-
Katatonia666
aktív tag
Én egy kártyával használom, 3G. Jelenleg úgy áll, hogy 30 perc telefonálás, és 3 válasz ide, plusz 2 SMS küldés. 94%-on volt egy órája kb, azokon kívül amit leírtam semmit nem csináltam velw, és most van 77%-on. Megnéztem a wakelockot is. 2%, szóval nem hiszem, hogy barmibármi beragadt volna...
-
tibcsi0407
félisten
válasz lkksioskdl3 #4708 üzenetére
Stabil 4G mobilneted van? Próbáltad, hogy 3G-re állítod?
utdetailing.hu
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4706 üzenetére
1 kártya, mobilnet, wifi, gps bekapcsolva. Amit szokott még, hogy 15%-nál kikapcsol.
-
csori23
aktív tag
Én már nem foglalkozom az üzemidővel. Ennyit tud és kész. Ha közelben a töltő, rádugom. 30% nál szoktam általában. 1 óra és fullon van. Ha meg az ember huzamosabb ideig távol van, (pl.szabadban) vegyen egy 10000mAh powerbankot, 20€-ért azt csókolom.
-
tibcsi0407
félisten
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4700 üzenetére
Nekem meg 30 perc, 83 % és 3óra 25 perc ezelőtt volt töltőn.
-
VenczelG
tag
válasz Katatonia666 #4702 üzenetére
Gps közben nem dugtad szivargyújtóra? Vagy nem indult újra a telefon? Lehet csak az eui indult újra
-
Katatonia666
aktív tag
Egyébként nem mindig megbízható az akku infó. Tegnap meló előtt húztam le a töltőről, szóval 100%-al vittem el munkába. A mobilnetem folyamatosan be volt kapcsolva. Összesen olyan másfél órát ment a kijelző. Ebben volt telefonálás, viber, hazafelé egy kis GPS navi (teszteltem a "szülinapp-ot), és 31%-on értem haza (8 órás műszakom volt) . De ami a lényeg, hogy direkt megnéztem az akkuidőt, mielőtt rádugtam volna a töltőre, és aszerint az utolsó töltéstől eltelt idő 32 perc volt, a kijelzőidő pedig 3 perc. (???)
[ Szerkesztve ]
-
VenczelG
tag
Hol lehet letölteni ezt a drypt-et? Nehéz beállítani? Te használod valamelyik akkukímélőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest