- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem én, hogy ez egy politikai cikk, de valamiért a hozzászólásokból úgy tűnik, mint ha senki sem látott volna még nagyvállalatot: pontosan ugyanígy működik az IT beszerzés egy nagy cég esetében is. Amíg nincs központi beszerzés, addig általában nagyobb a pazarlás – emellett természetesen igaz, hogy lassabb a folyamat.
-
Pano
addikt
Rosszabb, szerintem.
Már előre látom ahogy hatalmas kormánypropaganda közepette felnyalják az új intézményt, hogy egy csomó iskolának adtak új laptopokat.
A celeronos, 80 ezres verziót, amivel ha diák meg akar nézni egy oktatóvideót, már ki is csengettek az óráról, de legalább új. Azt meg majd megmagyarázzák azzal, hogy türelemre nevelés a céljaInformatikában világszinten még jók vagyunk, így lépni kellett. Informatikai oktatás szétverése, első lépés ON.
Nehogy már épkézláb informatikusokat neveljünk a sorosista, brüsszeles libsiknek nyugaton (vagy nem tudom milyen szitokszóval illetik manapság a hanyatló nyugatot).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest