- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Számomra ez nem vélt, hanem valós pozitívum: használom, nyúzom sacc egy hónapig, kipróbálok rajta amit akarok, majd egy hónap múlva kapok egy újat, új garanciával. Vagy ha meguntam, mégsem tetszik, sokallom az árát akármi, válthatok másik modellre. Esetleg hozzám vágnak még egy ajándékutalványt, csak úgy mégis már...
Illetve jópár ember letesztelte (2.4 millió vagy mennyi is?), így esetleges hibáktól nem hiszem, hogy kell tartani.Kb a legbiztonságosabb vásárlás lesz.
Szeretnék legközelebb is így telefont vásárolni!Aki meg akar, keseregjen tovább. De sztem max azon, hogy neki nincs. Én le nem cserélném semmire! Akinek van, és szereti, sok boldogságot hozzá, a többieknek meg kellemes spekulálást, fröcsögést!
-
WinstonWolf
senior tag
Az, hogy mi elég és mi nem azt az adott gyártó morális hozzáállása dönti el valamint az adott ország jogrendszere.
Magyarországon a kártérítési jog a béka valaga alatt van. Így a gyártó morális értékrendjére vagyunk bízva. Vagyis nem a gyártó, hanem a Samsung magyarországi kirendeltségére.
Ezek után ne legyenek illúzióid...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest