- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb egy a százezerhez az esély, ami limes 0, de ha azt kérdeznék tőlem, hogy akarok-e egy olyan lehetőséget, hogy egy hónapig szabadon tesztelem, nyúzom a telefont, majd utána kapok egy újat, vagy az árát vissza, de cserébe előfordulhat, hogy míg alszom, mellettem kigyullad a telefon, leégetve a lakást, ahol mellettem alszik a feleségem, a másik szobában a lányom, de persze ennek minimális az esélye, én valahogy nem repesnék az örömtől, hogy micsoda esélyt kaptam az élettől.
Persze tudom, különbözőek vagyunk, így lehet ez másnak az év üzlete...A hibától mentes note7-tel már nincs bajom, de ezzel a nagyszerű ajánlattal így nem békülnék ki.
-
zsolt501
nagyúr
Mindenesetre nem tudom hogy ugyan így írtál volna e a telefonodról, ha mondjuk valami bajt okozott volna nálad... szóval lehet nagyképűsködni, de az a nyakad végén lévő valamit néha használni is lehetne és ezt ne vedd személyeskedésnek max tanácsnak, mert bizony több szerénység nem ártana, ha már volt olyan szerencséd egy olyan készüléket (talán) kifogni amivel nem lesz gondod, de erre azért még fogadást nem biztos hogy kötnék a helyedben.
Mellesleg itt a PH-n is volt néhány illető akinek gondjai vannak a készülékkel, de lehet elkerülte a figyelmedet a nagy büszkeség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest