- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vajga
tag
Számomra ez nem vélt, hanem valós pozitívum: használom, nyúzom sacc egy hónapig, kipróbálok rajta amit akarok, majd egy hónap múlva kapok egy újat, új garanciával. Vagy ha meguntam, mégsem tetszik, sokallom az árát akármi, válthatok másik modellre. Esetleg hozzám vágnak még egy ajándékutalványt, csak úgy mégis már...
Illetve jópár ember letesztelte (2.4 millió vagy mennyi is?), így esetleges hibáktól nem hiszem, hogy kell tartani.Kb a legbiztonságosabb vásárlás lesz.
Szeretnék legközelebb is így telefont vásárolni!Aki meg akar, keseregjen tovább. De sztem max azon, hogy neki nincs. Én le nem cserélném semmire! Akinek van, és szereti, sok boldogságot hozzá, a többieknek meg kellemes spekulálást, fröcsögést!
-
Vajga
tag
Nem kell azért pánikolni meg démonizálni. Előrendeléssel vettem, azóta is nyúzom egész nap, folyamatosan. Semmi hiba, akadás, vagy különösebb melegedés. Sőtt, többnyire teljesen hideg. A legjobb, nem kell más! A csere meg még szerencse is. Van ebben sok pozitívum is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Samsung SmartTag2 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest