- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fall-N
veterán
Az a baj, hogy amire te gondolsz polikarbonát hátlap már nem nagyon van vagy lesz. Az üveget imitáló karcolékony akril viszont egyre több. Most jelenleg úgy fest a mobil ipar, hogy az olcsó telefonok üveghatású akrilt a közép vagy drágábbak meg üveg hátlapot kapnak.
Egy jó tok van annyira zárt, hogy ne jusson be por. Persze a filléres szilikon tok nem ilyen.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz pusszycat #36 üzenetére
Azért a műanyagon és az üvegen máshogy mutat a tok és a telefon közé bekerülő apró , finom részecske...
Műanyagon semmi nyoma, az üveg viszont full karcos lesz...
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fall-N
veterán
Szerintem a Xiaomi sem tudta mit akar, ezért jött létre a Pocofone. Utána lett a Redmi almárka így már nem sok értelme lett mert átvette a szerepét a Redmi K széria. Az más kérdés, hogy itthon nem Redmi névvel jött ki. Mondjuk az idióta névért nem kár ha megy a süllyesztőbe, a Poco launcher meg bárkinek elérhető a Play áruházból.
Annyi jó telefon jön ki Xiaomi és Redmi név alatt hogy nem is fog hiányozni. Az F1 ráadásul műanyag hátlapot kapott és ott volt a széles undormány notch is. Egyedül a Snapi 8-as szériás SoC volt, ami miatt érdekes volt. Nem véletlenül nem jött több modell eddig, lehet tényleg átgondolták és megszűnik az fölösleges almárka.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Schuler888 #32 üzenetére
Kamu stereo lenne inkább a pontosabb . A felső hangszóró is besegít a hangzásba ,csak nem olyan intenzitással .
-
-
Graphics
Jómunkásember
Te írtad, hogy fényévekkel le van maradva sok dologban, nem én.
Én nem írtam, hogy felvette volna a versenyt. De azért a Te kijelentésed elég régre szeretne visszanyúlni. Hagyjuk már ezt a flagshipezést... Ha ez a mértékegység.... Akkor persze lehet erőltetni.
" Minden másban fényévekkel le volt maradva. "
Nekem például masszív előny a polikarbonát hátlap. Miért? Mert nem törik... Ha ettől nem lesz fla'síp, akkor pont nem érdekel...
Nekem megfelel, a kijelző nem ótvar ( én pl örülök, hogy nem AMOLED), az aksi nem kicsi, a kamera szerintem teljesen oké, lehet belőle még többet is kihozni, de nem fogtam neki.... Kijelző, ja az már volt... Szóval ja, a SoC csúcs volt, a többi meg fényévekkel lemaradva... Ha ezt előbb tudom...
Igaz, amennyiért vettem, nekem csúcs, és nem jött még ki olyan telefon, amire szívesen cserélném, még máshol se...
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
GreatL
őstag
válasz pusszycat #24 üzenetére
Qi töltésről mondjuk pont nem mondok le. Egyébként nem kell kiegészítened a véleményemet semmivel, az önmagában is tökéletesen jó.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
<Lacy85>
addikt
"Kijelző szintén... De alapvetően ha valaki nulla szakértői szándékkal alkot véleményt a fórumon, azt hagyni kell.."
Ne haragudj, de kettőnk közül nem él alkotok véleményt érzelmi alapon.
Mert ha szerinted ez a telefon bármiben felvette a vesenyt a csúcskategóriás telefonokkal..."Érdekes pár éve még mindenki polikarbonát házba rakta a csúcsmodelleket..."
Sőt, 15 éve a 256 színű kijelző volt a menő."A Kamera kapcsán meg elolvastad a tesztet, leszűrted, hogy szar... használtad? Nem..."
Még a Tech2 tesztben is megemlítették, hogy a csúcskategóriával nem veszi fel a versenyt, a középkategóriában viszont megállja a helyét. Mert ez a telefon oda való.Veri az A50-et, meg az A80-at kamerában...Szuper. Csak ezek messze nem flagship telefonok.
Itt meg ugye arról volt szó, hogy ez igenis flagship telefon volt. Nem, messze nem volt az.[ Szerkesztve ]
-
-
GreatL
őstag
Azért EclipseGT nem írt nagy hülyeséget... ezek az újabb szupertelefonok azért a Xiaominál is hiányosak. A nagy előnyük viszont az ár és a gyorsaság, inkább lemondok a sztereó hangszóróról, a nyomógombos hívásfogadásról és gcam moddal patkolom meg az egyetlen szuperül használható kamerát a négyből de nem fogok várni a telefonon semmire.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
batai15
félisten
tisztán látszik hogy nem volt ilyen készüléked.
Amit maximum fel lehet róni neki az a kezdeti össze szerelési minőség, illetve a műanyag ház.A carbon házas modellnek ezt sem lehet.
Nekem volt melette párhuzamosan galaxy a50, ami mint tudjuk amoled.
Nyílván szebb volt , de egyáltalán nem gagyi poco. kamera a50ben sokkal gyengébb volt, hangszóró , wifi , térerő és akku is.
Emellett rengeteg flagshipem volt, és a poco számomra az utóbbi idők egyik legjobb választása. MAximum a házba tudok bele kötni.
Melette ott vannak olyan finomságok mint pl a folyadék hűtés, szinte nem is melegszik játék közbe ,vagy a félig stereo hangszóró sem rossz.
Gcammal meg veri az ismerős a80ját.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nem sok dolgot sikerült kiemelni személyes tapasztalat nélkül...
Vakteszt... Merész youtube videók alapján nyilatkozni egy szakmai oldalon
Érdekes pár éve még mindenki polikarbonát házba rakta a csúcsmodelleket...
A Kamera kapcsán meg elolvastad a tesztet, leszűrted, hogy szar... használtad? Nem...
Kijelző szintén... De alapvetően ha valaki nulla szakértői szándékkal alkot véleményt a fórumon, azt hagyni kell..
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Pl. anyaghasználat, kijelző, kamera, stb.
Teljesen mindegy, milyen szenzor volt benne. Nagyon nem ezen múlik a képminőség. Lásd Sony telefonok.
Kijelző meg nem az Amoled-hez képest volt "vacak", hanem a normális LCD-hez képest.
Vakteszten a sokkal kisebb iPhone XR kijelzőjét mindenki szebbnek látta. Volt is róla videó, de most meg nem keresem.
Az olcsósított műanyag ház sem épp flagship vonás.
Az árához képest nem volt rossz telefon, de köze nem volt a csúcsmodellekhez. -
Graphics
Jómunkásember
Fényévekkel?
Miben?
Aksi, kamera, memória, tárhely?
Konkrétan miben? Mi az a Minden?
Aksi : 4000mAh
Kamera akkor aktuális Sony szenzorral
Memória: 6GB
Tárhely UFS.Persze nem AMOLED, de ez van akinek szempont. És kimaradt az infra is...
Nos ha ez a fényévekkel, akkor máshogy gondolkozunk.
Mi is az akkor, amiben fényévekkel elmarad?
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Popófon nem lesz?
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
GreatL
őstag
Maradhatott volna a régiben minden... tök hülye keverés van a telefonokkal. Redmi belépőszinttől középkategóriáig, MI fölötte és kész.
-
batai15
félisten
Mint ahogy fentebb többen is írták jól sikerült a poco, és szintén elégedetten használom, van kraft , jó akku , kamera sem rossz kategória.
Szóval mondanám hogy várom az utódot , de kvázi értelmetlen az al márka , érdemesebb volna beépíteni a redmi szériába, ha már eleve az volt az elv hogy ami számít ,így hardver, kamera stb stb legyen jó amin jobban lehet spórolni pl ház az meg legyen olcsóbb, így kapunk egy ugyan nem prémium, viszont egy budget flagshipet.
Ez illene így a redmi szériához is. -
Graphics
Jómunkásember
Tavaly augusztus óta használom az F1-et, és ez az első olyan készülékem, ami több mint 1 éve megvan.
Marad is, mert jelenleg nincs másik polikarbonát hátlappal készült mobil
Gyors, kap frissítést is.
Nemreg agyaltam a Mi9T Pro-n,de nem nyújtana annyival többet.
Ha lesz F2, és hasonlóan jó lesz, mint az előd, akkor lehet váltok.
[ Szerkesztve ]
-
Ha lesz, csak szebb lehet mint a F1.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
twollah1976
őstag
AKAROK! EGY! UJ! POCOPHONE-T!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ricardo
titán
Jelenleg a Pocophone F1-et használom teljes megelégedéssel, így remélem lesz folytatás.
-
Keem1
veterán
Pocokphone F1.2
-
veterán
"A Xiaomi úgy szórja a brandeket, mint egy átlagos futballista a pénzt"
Ez igen diszkriminatív, már a xiaomi egy focistához hasonlítani...Botrány...
Az a baj a poco-val hogy az f1-re is flagship killer jelzőt aggattak, ami nem igaz. Egy jó árérték arányú közép (teteje) kategóriás telefon volt. Nyilván sok embernek bőven sok(k) volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen program, ami...?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest