Lesz Pocophone F2 - vagy mégsem?

Egy azóta törölt Tweet célzott a Xiaomi almárkájának visszatérésére.

A Xiaomi úgy szórja a brandeket, mint egy átlagos futballista a pénzt, és így fordulhatott elő az, hogy hatalmas rajongói és médiavisszhang közepette startolt el a Pocophone almárka és már a nevében is több készüléket sejtető F1, aztán idén teljes volt a csend körülötte, az ár/érték trófeát pedig a Xiaomi Mi 9T, avagy a Redmi K20 vitte el.


[+]

Azóta is sokan érdeklődnek, hogy lesz-e folytatás, illetve mikor jön a Pocophone F2 konkrétan, és Alvin Tse a brand részéről egy Tweetre adott válaszában azt ígérte: 2020-ban újra hallunk majd az almárkáról – aztán fogta, és törölte a még időben lefényképezett bejegyzést.


(forrás: Android Authority)

Ez két dolgot jelenthet: vagy azért távolította el, mert valóban sütnek valamit a Poco boszorkánykonyháján, és még nem jött el az idő, hogy ezt a világ színe elé tárják. Illetve azt, hogy nem is készül igazából az F2 vagy más Pocophone mobil, úgyhogy felesleges félrevezetni a népet. Végső soron persze majdnem mindegy is, milyen logó díszíti a Xiaomi ár/érték bajnokait: Mi és Redmi vonalon sem volt belőlük idén hiány.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!

    Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.

  • A Redmi K20 az új Pocophone

    Ahogy azt már sejteni lehetett, a Redmi K20 egyes piacokon Pocophone F2 néven kerül piacra. De még Xiaomi Mi brand alatt is esélyes.

  • Elérhető az Android Pie béta a Pocophone F1-re

    Az Android 9-es zárt béta szoftver letölthető, ha minden jól megy, péntektől már mindenki kipróbálhatja.

  • Pocophone F1 - pole pozíció

    Snapdragon 845, 6/128 GB RAM/tároló, folyadékhűtés, sztereó hangszóró és néhány baki, verhetetlen áron: leteszteltük a Xiaomi-féle Flagship Killert.

Hirdetés