Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Mr.Grincs #96 üzenetére
Igen az elnevezés nem szerencsés, reméljük csak arra utal a "Lite" hogy kisebb, könnyebb, és egyébként ugyanolyan jól lesz összerakva, meg teljesítményben is. Végülis 250.000 lesz.
Quqesz: Én is így láttam pár napja, hogy rossz mérnöki/marketing döntés a lyukas kijelző és az elcsúsztatható full kijelzős a nyerő, vagy ami motorral tolja ki.
De viszont belegondolsz:
1. nyílvánvaló hogy a lyukas kijelzővel van a legkisebb gond, nincs villanymotor, meg nincs mechanika, ha leejted jobban bírja, ha koszos helyre viszed, nem gyúlik a résekben kosz, baktérium, vagyok akár homok.
2. Ha belegondolsz nem lesz az olyan zavaró, hisz a standard videóknál nem zavar be hisz szélesebb a képernyő, és a böngészésnél sem, hiszen felül állapotsáv van úgyis, szóval nem lesz az olyan rossz, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest