- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #146 üzenetére
Ez azért butaság mert nem gondolsz bele, és nem olvasod el mit is írok. Semmi extra, lehet egy USB Typec csatival megoldható a csatlakozás. És lehet egy alkalmazás, és működik a két gép.
Én mint az előbb írtam, arra válaszoltam, hogy hogyan lehet a telót ámítógépként használni. A kinézet ugye szubjektív. De nem nézted az évszámot: 2011. Keress vissza emlékeid között, hogy akkor milyen telóval, illetve laptopokkal szaladgáltunk. Most azokhoz hasonlítsd! Ne a mai gépekhez. Akkor a Samu, meg a többi cég sehol sem volt a teló ámítógépként használandó projekttel.Az árhoz: Olvass bele a topic indító cikkbe! Ezek még nem elég drágák? Nyíilván nem lenne olcsó, de itt fél millás telókról van szó.
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #143 üzenetére
Azért megnéznék egy statisztikát, hogy mennyi rammal használják a a lapost sokan. Egy fülessel használható a teló. Itt a lénywg az, hgy van egy eszközöd, amiben nem gyenge, hanem bivaly erős hardvert kezdenek pakolni az utóbbi időkben. Nem kell szinkronizálgatni. Ha befejezted a melót, a telót zsebre vágod, és mehetsz.
A Moto megoldását arra szántam válasznak, hogy hogyan akarják páran a telót házasítani egy ámítógéppel, avagy ámítógépként használni.
-
Divinity
őstag
válasz
Remus389 #104 üzenetére
Persze mindig lesz egy réteg aki így gondolkodik ellenben azt be kell látnod, hogy ez a szűkebb réteg. A pc használok 80%-a nem ért hozzá, nem tudja mi van benne. Össze lett rakva barát, ismerős, családtag által ha baj akkor is ő van hívva vagy megy a szervizbe. Plusz a "Kraft" se minden esetben kell nekik. Ahogy fent is írtam: Netezés, emailezés, Netflix, Youtube. Ez az átlag felhasználási mód. Mivel ez egy technikai fórum így itt természetesen nem de a valós életben igen.
-
Quqesz
nagyúr
Az érvelésed teljesen jó.
Viszont az én szarkasztikusságom inkább a "hatalmas" mérnöki teljesítmény irányába mutatott. Nem látom azt, hogy baromira megerőltette volna magát a samsung, de persze a cerka meg megcsúszott rendesen. Az én bajom az, hogy míg pár éve egymás mellé raktad mondjuk az LG G4 vs S6e vs Z1 telókat, akkor volt különbség és tetszett, volt felhozatal. Ezek meg most egy likra mennek lassan.....ha már ekkora cég a samsung és ekkora lóvé van benne, akkor többet várna tőlük a zember...... -
-
Mr.Grincs
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Wise (ex-TransferWise)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest