Lesz félmilliós S10 variáns is

A Tutto Android olasz portál jutott hozzá a Samsung Galaxy idei csúcsszériájának várható áraihoz, amik nagyjából egyeznek azokkal az összegekkel, amelyeket nemrég egy brit webshop jóvoltából, vagy elidőzített ügybuzgalmából kifolyólag tudtunk meg. Alapvetően nem lesz számottevő drágulás a jelenlegi szériához képest, a belső tárhely és az operatív memória mennyisége viszont korrelál.


[+]

Az olaszok szerint több RAM, instant nagyobb belső tárhelyet is jelent, ami nyilván pénzben is kifejezhető eltérés az egyes variánsok között. Az S10 Lite kizárólag 6 GB rendszermemóriával és 128 GB belső tárhellyel olyan 240 ezer forint lesz, az Galaxy S10 6/128 GB-os kiszerelésben 295 ezer forint körül alakul, 8/256 GB-tal viszont már 375 ezert pénzt kell fizetni érte. 12 GB rendszermemóriát kizárólag az 1 terabájtos S10+ kínál majd, ami kicsit fog csak többe kerülni, mint fél millió forint.


[+]

A Samsung mindig lehetővé tette a belső tárhely bővítését, leszámítva az S6-os szériát, ami után gyorsan meg is gondolta magát. Most sem tudunk róla, hogy a belső tárhely mértéke fix lenne, egyrészt nem szokása a gyártónak, másrészt a bővíthetőség még mindig az egyik erős érv a Samsung csúcsmodelljei mellett. Eddig tehát nem volt különösebben indokolt a nagyobb tárhellyel szerelt verziót választani. Most viszont úgy tűnik, ha több rendszermemóriát szeretnénk, többet is kell fizetni. Igaz, extra raktér is jár hozzá.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés